Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
και μια σπανια καλλιτεχνικη φωτο που απεικονιζει ολη την ομορφια της παρεας!!!:a53::rotflmao: :rotflmao:
ρε ψηλέ
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
και μια σπανια καλλιτεχνικη φωτο που απεικονιζει ολη την ομορφια της παρεας!!!:a53::rotflmao: :rotflmao:
ρε ψηλέ
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είμασταν και εμείς εκεί και ήταν φανταστικά!!!Μας έχεις και στα μηχανάκια στην Ηγουμενίτσα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Αλλος με την βαρκα μαςςςςςςςςςςςςςςςςςς (για mugello)....
Κατάλαβες τώρα γιατί δεν μου αρέσει να βγαίνω φωτογραφίεςΑρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπράβο στον φωτογράφο που μέσα στο λιοπύρι είχε την υπομονή και έβγαλε τέτοια παπαράτσικη φωτό![]()
![]()
![]()
![]()
υπερβολα...με μια αλοιφη φτιαχνει!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ναι μωρέ.. γρατζουνιές.. με 4-5Κ σαν καινούργιο θα είναι.. :hypnotize
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Eγώ πάλι πιστεύω ότι κυκλοφορεί άνετα κι έτσι, ίσα ίσα που δεν θα το πιάνει και το κακό μάτι.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
υπερβολα...με μια αλοιφη φτιαχνει!![]()
Επειδή ειναι ταξιδιωτικό, δεν το καθαρίζετε από το σπαμ πλιζ?
Θενκς.
H συνέχεια επί της οθόνης, έχουμε και δουλειές.
η περιγραφη σου αρχισε και τελειωσε εδω!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Λατρεύω ρεντ μπουλ, αλλά μάνστερ είναι σαν Περαγκόν ξυνισμένο και παγωμένο.
...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καλά ρε Σταύρο..
Πήγες μέχρι εκεί για να στηθείς στην ευθεία.. και να βλέπεις τις μάχες στις Οθόνες;
Δεν καθόσουν σπίτι να το δεις στην τιβί, να γλυτώσεις και τα παπούτσια;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλά ρε Σταύρο..
Πήγες μέχρι εκεί για να στηθείς στην ευθεία.. και να βλέπεις τις μάχες στις Οθόνες;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλά ρε Σταύρο..
ρε Νικο δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο οτι εκει τα εισητηρια κανουν την διπλη τιμη με της "γενικης εισοδου".
επισης δεν βρεχεσαι, δεν παθαινεις ηλιαση και δεν ποδοπατιεσαι.
το Σαββατο οι αλλοι λασπωθηκαν μεχρι τα μπουνια. επισης την Κυριακη ο Πανος καηκε απο τον ηλιο και ο Κιμωνας σχεδον επαθε ηλιαση.
επισης δεν ηξερα καθολου που θα βρισκομουν. ουτε ο Πανος που μου τα εκλεισε. απο φωτογραφιες δεν μπορεις να καταλαβεις. οι στροφες (που δεν εβλεπα) ηταν ενα μειονεκτημα αλλα σκεψου οτι και σε αλλα σημεια εβλεπαν μια στροφη. π.χ. Materassi. ή Pogio Secco... ολο το αλλο το εβλεπαν απο γιγαντοοθονες. αυτοι που ηταν στους λοφους, σαφως και ηταν μακρυτερα απο την δραση απ'οτι ημουν εγω.
δεν μπορεις να βλεπεις ολη την πιστα. η τηλεοραση σαφως και ειναι καλυτερη για να δεις το οποιοδηποτε αθλημα, ακριβως επειδη εχει δεκαδες ή και εκατονταδες καμερες που γινονται τα ματια σου σε καθε στιγμη, οπου και αν βρισκονται οι αγωνιζομενοι.
εκει πας για την αισθηση του αγωνα και το γεγονος οτι ολο το θεμα ειναι ενα μεγαλο πανηγυρι.επισης πας για τον ηχο και την αμεσοτητα του πραγματος.
αν μου βρεις κανα πασο για "access to all areas" την επομενη φορα, με χαρα θα το δεχτω..
![]()
αυτα που πηρες εσυ εχουν τριπλη το καθε εισητηριο...αν δεν εχει και λιγο περιπετεια δεν αξιζει...η μονη περιπτωση θα ηταν να ειναι μεσα στην τιμη οπως ειπες και ''free pass''...θα πηγαινα να σουλατσαρω και μετα παλι στο χορταρι να τα βλεπουμε ολα ΓΚΑΒΛΑ...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε Νικο δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο οτι εκει τα εισητηρια κανουν την διπλη τιμη με της "γενικης εισοδου".
επισης δεν βρεχεσαι, δεν παθαινεις ηλιαση και δεν ποδοπατιεσαι.
το Σαββατο οι αλλοι λασπωθηκαν μεχρι τα μπουνια. επισης την Κυριακη ο Πανος καηκε απο τον ηλιο και ο Κιμωνας σχεδον επαθε ηλιαση.
επισης δεν ηξερα καθολου που θα βρισκομουν. ουτε ο Πανος που μου τα εκλεισε. απο φωτογραφιες δεν μπορεις να καταλαβεις. οι στροφες (που δεν εβλεπα) ηταν ενα μειονεκτημα αλλα σκεψου οτι και σε αλλα σημεια εβλεπαν μια στροφη. π.χ. Materassi. ή Pogio Secco... ολο το αλλο το εβλεπαν απο γιγαντοοθονες. αυτοι που ηταν στους λοφους, σαφως και ηταν μακρυτερα απο την δραση απ'οτι ημουν εγω.
δεν μπορεις να βλεπεις ολη την πιστα. η τηλεοραση σαφως και ειναι καλυτερη για να δεις το οποιοδηποτε αθλημα, ακριβως επειδη εχει δεκαδες ή και εκατονταδες καμερες που γινονται τα ματια σου σε καθε στιγμη, οπου και αν βρισκονται οι αγωνιζομενοι.
εκει πας για την αισθηση του αγωνα και το γεγονος οτι ολο το θεμα ειναι ενα μεγαλο πανηγυρι.επισης πας για τον ηχο και την αμεσοτητα του πραγματος.
αν μου βρεις κανα πασο για "access to all areas" την επομενη φορα, με χαρα θα το δεχτω..
![]()