Εγώ θα το γράψω κι αν είναι προσβλητικό σβήστε το:
Άη στο διάολο με τα κωλόπαιδα, μη μου τύχει κανένα μπροστά
μου το γάμησα επιτόπου.
Τά'πα και ξαλάφρωσα
Εγώ θα το γράψω κι αν είναι προσβλητικό σβήστε το:
Άη στο διάολο με τα κωλόπαιδα, μη μου τύχει κανένα μπροστά
μου το γάμησα επιτόπου.
Τά'πα και ξαλάφρωσα
ρε φιλε ειλικρινα κριμα
γιατι ξερω ποσο δυσκολα καταφερνεις να παρεις τη δικη σου μοκλετα
με κοπο και θυσιες
ο πιτσιρικας εχει ολα τα δικια του κοσμου - βαλτον σ εκεινο το πενηνταρακι να τον χαιρεσαι και να σε τραβολογαει στα βουνα μαζι του και εσυ οταν μπορεσεις παρε ξανα ενα 950σμ - φτηνα ειναι να ακους τις ακραπες να γουσταρεις ξανα
καλυτερα ομορφος και πλουσιος
παρα φτωχος και ασχημος
Λυπάμαι ... Πραγματικά λυπάμαι ...![]()
![]()
![]()
Το Enduro μέσα από τις 5 αισθήσεις :
1)Ακοή: 2χρονοι κ 4χρονοι κινητήρες χαμένοι μέσα στα δάση σπάνε την ηρεμία της φύσης…
2)Όραση: Άτομα ξεπετάγονται από το πουθενά κάνοντας πράγματα για κάποιους επικίνδυνα ενώ για άλλους πράγματα απ όπου παίρνουν ζωή κ δύναμη…
3)Αφή: Λάσπη,σκόνη,χώμα,νερά,χιόνια ….
4)Οσμή: Αρώματα της φύσης ανακατεμένα με καμένη βενζίνη και λάδι….
5)Γεύση: Καφεδάκι…άλλοτε ζεστό κ άλλοτε κρύο… σε κάποιο καφενείο στο κοντινό χωριό και πάντα με καλή παρέα…
Χθες έκαψαν KLX και απ ότι είπαν οι της πυροσβεστικής είναι συχνό φαινόμενο και συνήθως απ΄τις 2 μέχρι τις 4 στο κέντρο και περιμετρικά (Πετράλωνα, Κουκάκι, Καλλιθέα, Νέο Κόσμο...) καίνε μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα
φιλε pissaman ηταν πολυ κοντα η φωτιαΑρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Είμαι γέννημα θρέμα Ερυθραιότης!
Πέρασα τυχαία την επόμενη μέρα από εκεί για να πάω στο ταχυδρομείο! Ανατρίχιασα με το θέαμα. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών......
Τι να πει κανείς....![]()
στο μαγαζι σου........!!!!!!!!!
Στις 27 Ιανουαρίου 2011 κατάστημα ελαστικών τυλίχθηκε στις φλόγες στις 03:35 μετά τα μεσάνυχτα, στον προαύλιο χώρο καταστήματος ελαστικών, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Αγίων Σαράντα, στη Νέα Ερυθραία. Επί τόπου επιχείρησαν 5 οχήματα με 15 πυροσβέστες. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε λάστιχα έξω από κατάστημα michelin, η οποία στην συνέχεια επεκτάθηκε σε δυο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα με συνέπεια το ένα να καταστραφεί ολοσχερώς και το άλλο να υποστεί μικρές υλικές ζημιές. Μάλιστα, σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη και λυόμενη αποθήκη που βρισκόταν κοντά στο κατάστημα. Η φωτιά, η οποία έλαβε χώρα στη Νέα Ερυθραία σήμερα τα ξημερώματα, κατεσβέσθη από την Πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ η αστυνομία διενεργεί προανάκριση.
Υπενθυμίζω ότι στις 15 Ιουλιου 2009 περι τις 00:04 τα ξημερώματα φωτιά εκδηλώθηκε σε υπαίθρια μάντρα με καυσόξυλα, στη λεωφόρο Τατοΐου 160, στη Νέα Ερυθραία.
Η φωτια ήταν ορατη απο το Καπανδριτι τότε.........
φιλε ακομα θα πληρωνω δοσεις για χρονια για τα ΚΑΜΕΝΑΑρχικά δημιουργήθηκε από indianos950
ρε φιλε ειλικρινα κριμα
γιατι ξερω ποσο δυσκολα καταφερνεις να παρεις τη δικη σου μοκλετα
με κοπο και θυσιες
οταν μπορεσεις παρε ξανα ενα 950σμ - φτηνα ειναι να ακους τις ακραπες να γουσταρεις ξανα
ξερεις τι ειναι να πας τραπεζα να πληρωνεις για κατι που καηκε και δεν υπαρχει πια?
ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟ LC8 για μενα πια ειναι απιαστο ονειρο!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
φιλε ακομα θα πληρωνω δοσεις για χρονια για τα ΚΑΜΕΝΑ
ξερεις τι ειναι να πας τραπεζα να πληρωνεις για κατι που καηκε και δεν υπαρχει πια?
ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟ LC8 για μενα πια ειναι απιαστο ονειρο!!!!!!
ποσο πολυ σε καταλαβαινω το δικο μου(KTM 950 SM) το εκλεψαν οταν ημουν στο μαιευτηριο με την γυναικα που γενναγε τωρα πλεον με τα εξοδα να τρεχουν και αλλο ενα μελος στην οικογενεια ειναι οντωσ απιαστο ονειρo
ποτέ δεν θα ευτυχήσουν κλεφτες και εμπρηστεςΑρχικά δημιουργήθηκε από nikolas1709
ποσο πολυ σε καταλαβαινω το δικο μου(KTM 950 SM) το εκλεψαν οταν ημουν στο μαιευτηριο με την γυναικα που γενναγε τωρα πλεον με τα εξοδα να τρεχουν και αλλο ενα μελος στην οικογενεια ειναι οντωσ απιαστο ονειρo
ειναι καμενες κλεμενες ψυχες ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ
Ο ΣΠΟΡΟΣ τους ειναι καταδικασμενος να ξεραθει ΜΑΓΚΟΥΦΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ
μεσα απο την λυπη σοτυ ξεπηδησε χαρα ...ΤΟ παιδι σου
το ιδιο νιωθω και εγω με τον γιοκαρινο μου
και δεν μενω εδω ετοιμαζω να μεγαλωσω την οικογενεια - χαρες μεγαλες ερχονται!!!
ΜΟΤΟ μετα απο χρονια ..... ΦΙΛΕ......!!!
ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!!
Καλό κουράγιο!
ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
lc8ergr1
IS BACK ..............
..........IN BLACK
BRAND NEW SUPERDUKE 990 AKRAPOVICH
:rotflmao:
άντε καλοτάξιδο!
Άλλαξε και nick τότε....κάντο " Φοίνιξ"
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλορίζικο!!!!
lc8ergr1
IS BACK ..............
..........IN BLACK
BRAND NEW SUPERDUKE 990 AKRAPOVICH
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτα είναι νέα.
δε με λες? μόνος σου το φτιαξες from scratch?![]()