Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 90

Θέμα: Murphy Vaffanculo...mugello 2011 (Spam άλλα..... )

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    η περιγραφη σου αρχισε και τελειωσε εδω!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a51:
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Έλα ρεμάλι 'μολόγα τα όλα τώρα.. πλήρωσες τριπλά για να βγάλεις την αναμνηστική έτσι;

μπαααα...εγω γροθακο μου, πληρωσα για το τριημερο (παρασκευη, σαββατο, κυριακη) 150€. οι αλλοι πληρωσαν για το διημερο (σαββατο, κυριακη) 104€.

επαιξε βεβαια προσφορα και να'ναι καλα ο Πανος που την ξετρυπωσε αλλα οι τιμες ηταν αυτες. χωρις προσφορα, οντως αν ηθελα να καθομαι εκει θα ηταν σχεδον τριπλασια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    μπαααα...εγω γροθακο μου, πληρωσα για το τριημερο (παρασκευη, σαββατο, κυριακη) 150€. οι αλλοι πληρωσαν για το διημερο (σαββατο, κυριακη) 104€.

επαιξε βεβαια προσφορα και να'ναι καλα ο Πανος που την ξετρυπωσε αλλα οι τιμες ηταν αυτες. χωρις προσφορα, οντως αν ηθελα να καθομαι εκει θα ηταν σχεδον τριπλασια...
    τα 2 ατομα 590 νομιζω χωρις τα μεταφορικα...

αλλα και παλι μια μαλακια και μιση μου φανηκε...μονο ευθεια και τv καθομαι και σπιτι μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τα 2 ατομα 590 νομιζω χωρις τα μεταφορικα...

αλλα και παλι μια μαλακια και μιση μου φανηκε...μονο ευθεια και τv καθομαι και σπιτι μου...

ρε Πανουλη, σε γλιτωνει οπως προειπα απο καιρικα φαινομενα.σε γλιτωνει απο ταλαιπωρια οριοθετησης χωρου. σε γλιτωνει απο πρωϊνο ξυπνημα.
    μπορεις να σηκωθεις σαν ανθρωπος να πας τουαλετα. εσεις για να σηκωθειτε απο εκει που εισασταν επρεπε να πειτε 352 scusι και 506 scusa mi...

επισης ναι μεν βλεπατε στροφες αλλα εισασταν μακρυα.

αλλωστε και εμενα μου εδινε την δυνατοτητα να ειμαι εκει αλλα μπορουσα να παω οπουδηπουτε ηθελα στο prato.

αρα θα μπορουσα να ειμαι εκει για την εκκινηση, να βγαλω "αναμνηστικες" και να να βγαλω και τα box (με slr) και μετα να παω σε κανα υψωμα, να βλεπω ενα εσακι πχ.

εσεις ρε συ αν δεν ειχατε την t.v. (και παλι στα πλαγια) δεν θα βλεπατε ποιος κερδισε.

anyway, ειναι χαζο αυτο που κανουμε γιατι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την επιλογη μου και οποιος εχει την δυνατοτητα, μπορει να παει και να διαπιστωσει ιδιοις ομασι.

αλλωστε οπως καταλαβα ειστε και εσεις ικανοποιημενοι απο την επιλογη σας, οποτε δεν υπαρχει λογος να το αναλυσουμε περαιτερω...

Μπραβο μαγγες παντα τετοια!

Μια ερωτηση που καιει (αν καπου αναφερθηκε και δεν το προσεξα ζητω συγνωμη)... ολοι ξερουμε για το τι γινεται με τις κλοπες στην ιταλια (εγω οταν την περασα ακρη ως ακρη με ενα Z4 3.0 δεν σταματουσα ουτε για κατουρημα!)...

Τι παιζει με την ασφαλεια των μηχανακιων σε ενα τετοιο event?
    Εχω ακουσει οτι πολλα συμβαινουν σε τετοια συγκεντρωση μηχανων με τοσα κορακια που παιζουν στην ιταλια...

Εσεις που τα αφησατε? Ειχε κλειστο προστατευομενο parking το ξενοδοχειο?
    Στην πιστα?

Παμε αλλη μια γυρα... beer:
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace

Μια ερωτηση που καιει (αν καπου αναφερθηκε και δεν το προσεξα ζητω συγνωμη)... ολοι ξερουμε για το τι γινεται με τις κλοπες στην ιταλια (εγω οταν την περασα ακρη ως ακρη με ενα Z4 3.0 δεν σταματουσα ουτε για κατουρημα!)...

Εχω ακουσει οτι πολλα συμβαινουν σε τετοια συγκεντρωση μηχανων με τοσα κορακια που παιζουν στην ιταλια...

Στην πιστα?

στην πιστα τα μονα που εχουν κλεψει ειναι η γυροσκοπικη καμερα του Rossi περισυ και φετος απο το παντοκ του Pedrosa κατι ρουχα... εχει παντου σεκιουριταδες που αν παει καποιος να παραβιασει κατι τον τσιμπανε...βεβαια cryptonite και συναγερμο δεν ειναι κακο εχεις...αν θελεις να εισαι πιο σιγουρος στα 700 μετρα πριν φτασεις στην εισοδο εχει φυλασομενο παρκινγκ επι πληρωμη...5 € το ειχανε...πρεπει να εχει και αλλα γιατι ελεγε η ταμπελα το τελευταιο φυλασομενο παρκινγκ...

στο ξενοδοχειο που μειναμε ειχε κλειστο parking που στις 23.00 κλειδωνε και ανοιγε στις 06.00...βεβαια αν θελεις να μπεις η να βγεις τις υπολοιποες ωρες σου ανοιγαν απο την reception...εστω ετσι μου ειπαν...

οι κλοπες στην Ιταλια ειναι οντως σοβαρο θεμα...βεβαια οσο ποιο νοτια εισαι τοσο το χειροτερο(Ρωμη και κατω)...και στις πολυ μεγαλες πολεις...στα υπολοιπα ειναι αρκετα χαλαρα τα πραγματα αλλα δεν πρεπει να αφηνεις και τα κλειδια επανω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    [...]...βεβαια οσο ποιο νοτια εισαι τοσο το χειροτερο(Ρωμη και κατω)...[...]
    Για Ιταλία μιλάμε φιλε, μεχρι Ρωμη παει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Για Ιταλία μιλάμε φιλε, μεχρι Ρωμη παει
    νταξ...το εχουμε ξαναπει...τυπικα ειναι Ιταλια...ουσιαστικα ειναι Μεγαλη Ελλαδα...τυχαιο???

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Πολύ γουστάρω αυτό το πολλαπλής όωης ταξιδιωτικό.
    Ο καθένας από την δικιά του ματιά, ανάλογα με τον χαρακτήρα του κτλ κτλ...

Μπράβο σας και συνεχίστε το ποστάρισμα!

Και τα Πατρινοπουλα να γράψουν πέντε αράδες!

Να πω και κάτι από την εμειρία μου, στο Μπρνό, στο ελεύθερο πάρκινγκ, αλλά και στα επί πληρωμή, δεν έβγαινες από την πύλη του πάρκινγκ αν δεν έδειχνες την άδεια της μηχανής και ένα άιντι!
    Τσεκάραν μία μία τις μηχανές αν η άδεια συμφωνεί με την πινακίδα.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Τσεκάραν μία μία τις μηχανές αν η άδεια συμφωνεί με την πινακίδα.

επισης και τον αριθμο πλαισιου με τον αριθμο που εγραφε η αδεια

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    παμε να βρουμε τα παιδια αλλα εχανε η μανα το παιδι και το παιδι την μανα...
    εβλεπα τους αλλους και ειχαν μπει με οτι μπορουσες να φανταστεις μεσα στην πιστα και λεω "ε,δεν παιζει να μην μπει το cb εδω μεσα..."

βρηκα πυλη ανοιχτη και βουρ...
    Ε μα εκεί έπρεπε να πάρει φωτιά
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

παμε να βρουμε τα παιδια αλλα εχανε η μανα το παιδι και το παιδι την μανα...
    εβλεπα τους αλλους και ειχαν μπει με οτι μπορουσες να φανταστεις μεσα στην πιστα και λεω "ε,δεν παιζει να μην μπει το cb εδω μεσα..."

βρηκα πυλη ανοιχτη και βουρ...
    ω ρε μανα μου...η poggio secco ειναι αυτη η κερκιδα???λιγο πιο κατω ειμασταν εμεις και θα μας αφηνες σεκους....

και σιγα μην καθομουν στατικος. track day κανονικο (ειχαν κοψει το κομματι της ευθειας, που γινοταν και η απονομη και μια στροφη πριν και μετα), αρα εκανα το 80% της πιστα...
    ουφ...τελικα ειμουνα σωστος...αν το επερνες αναποδα θα ερχοσουνα επανω μας...

:a53:

αν δεις την αποκατω φωτο θα καταλαβεις οτι ημουν ΑΚΡΙΒΩΣ κατω απο εκει που καθοστασταν. απλα εκανα την πιστα με την κανονικη φορα και την αναποδη...:rotflmao: :rotflmao:
    γιαυτο εγιναν ολοι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p7030306.jpg 
Προβολές:	392 
Μέγεθος:	386,8 KB 
ID:	231513

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace

Στην πιστα?

Καλημέρα,

Σίγουρα οι Ιταλοί έχουν και την φήμη και το όνομα (αντίστοι8χα βέβαια με τα δικά μας), αλλά τουλάχιστον στο τελευταίο ταξίδι μας (Mugello - Firenze), όχι μόνο δεν αισθάνθηκα ανασφάλεια, αλλά κυρίως βοηθούμενοι και από την τύχη 2 φίλοι που είχαν τις στιγμές τους τελικά βγήκαν καθαροί.

Στιγμή 1:
    Ένας από την παρέα με CBR 1000 έχει έρθει στο ταξίδι αέρα πατέρα από θέμα ασφάλειας της μηχανής (χωρίς ούτε ένα λουκέτο) και παρόλα αυτά είναι και ο πλέον ανύσηχος για την ασφάλεια της
    Την Κυριακή μας έχει ξεκαθαριστεί ότι το υπόγειο parking θα είναι ανοικτό έως 12:00 το μεσημέρι, οπότε δεν παίζει να πάμε αγώνα και στην επιστροφή να έχουμε και parking για τα μηχανάκια.
    Αποφασίζουμε να τα αφήσουμε για διανυκτέρευση έξω (περιοχή διαμονής απέναντι από τον κεντρικό ΟΣΕ της Φλωρεντίας) και αφού του δίνουμε ένα spare λουκέτο και ξεπερνάμε την μουρμούρα του , πάμε για ύπνο.
    Το επόμενο πρωινό τον βλέπω πανικόβλητο να ψάχνει τα κλειδιά της μηχανής και αφού τελικά φάγαμε τον κόσμο όλο, να ανακαλύπτω ότι τα έχει αφήσει όλο το βράδυ στον κεντρικό διακόπτη της μηχανής .

Στιγμή 2:

Αφού ξεπερνάμε το σόκ και εκείνος το δούλεμά μας ξεκινάμε για το ταξίδι της επιστροφής, όπου μετά από περίπου 30 λεπτά οδήγηση στην πόλη της Φλωρεντίας και δίπλα σχεδόν από την είσοδο της Autostrada, έτερος φίλος ανακαλύπτει ότι έχει ξεχάσει το σάκο πλάτης στο σημείο από όπου ξεκινήσαμε, φθάνοντας στο σημείο ώς εκ θαύματος η τσάντα έχει παραμείνει εκεί όπου την άφησε!!!

Κατά τα άλλα μου αρέσουν πολύ οι περιγραφές σας για το ταξίδι και εμείς περάσαμε καλά (και χωρίς βρόχα) και πραγματικά το χαρήκαμε πάρα πολύ!!!

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Murphy Vaffanculo...mugello 2011
    από blackbusa στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 237
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2012, 22:41
  2. Rossi-Ducati-mugello 2011
    από blackbusa στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 347
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2011, 11:09
  3. Mugello 2011
    από amyroukai στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας