Καλά,οι τύποι είναι απίστευτοι απατεώνες...μπαίνεις στο site της εταιρείας,κάνεις on line κράτηση εισιτηρίων και στο τέλος έχει τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης εισιτηρίων στον πελάτη, όπου μεταξύ άλλων έχει και την επιλογή παράδοσής τους με courier. Γίνεται η κράτηση, σου στέλνουν το επιβεβαιωτικό mail, όπου αναφέρεται καθαρά ότι ο τρόπος που θα παραδοθούν τα εισιτήρια είναι με courier...περιμένεις,περιμένεις,περιμένεις...πουθενά τα εισιτήρια!!! Παίρνω τηλέφωνο στα κεντρικά,ρωτάω γιατί δεν έχουν παραδοθεί ακόμα τα εισιτήρια κι ένας τύπος απαντά "μην αγχώνεστε κύριε,ταξιδεύετε σε μιάμιση βδομάδα και θέλετε να σας τα στείλουμε από τώρα;;; Θα έρθουν πριν τον απόπλου, μην ανησυχείτε..." Έλα όμως που εγώ ανησυχώ γιατί εδώ ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα...Ξαναπαίρνω τηλέφωνο, με παραπέμπουν από τον Άννα στον Καϊάφα, στο τέλος το σηκώνει μια υπάλληλος, αλλά δε μπορεί να με εξυπηρετήσει γιατί θέλει τον αριθμό κράτησης μέσω internet και όνομα,αριθμός ταυτότητας,πινακίδα μοτό δεν της κάνουν γιατί δεν καταχωρούνται και δε μπορεί να με βρει πουθενά!!!! Τον βρίσκω, πάλι τηλέφωνο, όπου μου λέει το εξής καταπληκτικό: ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ,ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ €500, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ...:a53: :a53: :a53: Της λέω ότι ΠΟΥΘΕΝΑ στο site δεν αναφέρεται αυτό,ΠΟΥΘΕΝΑ,το mail που μου έστειλαν αναφέρει ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ πως τα εισιτήρια θα μου παραδοθούν με κούριερ,αυτή απτόητη "κύριε πηγαίντε πάρτε τα από το λιμάνι μέχρι και 2 ώρες πριν,δεν έχετε πρόβλημα". Αν θα με ξαναδούν;;;;![]()
![]()
![]()
Εκείνο το ρημάδι το ΙΝ.ΚΑ άραγε δουλεύει; Όχι τίποτε άλλο μη νομίζει ο Grimaldi ότι τρώμε κουτόχορτο...