εγω αυτο που ειδα παλικαρια ειναι οτι μεσα στην αθηνα μου προτοαναβε το λαμπακι στα 130 χιλιομετρα περιπου -τωρα γυρισα απο διακοπες και ειδα οτι επαρχια με εβγαζε μεχρι 200 χιλιομετρα(με το πρωτο αναμα του δεικτη βενζινας παντα ετσι..)
εγω αυτο που ειδα παλικαρια ειναι οτι μεσα στην αθηνα μου προτοαναβε το λαμπακι στα 130 χιλιομετρα περιπου -τωρα γυρισα απο διακοπες και ειδα οτι επαρχια με εβγαζε μεχρι 200 χιλιομετρα(με το πρωτο αναμα του δεικτη βενζινας παντα ετσι..)
Τελευταία μέτρηση κατανάλωσης. 270,8 χιλιόμετρα και έβαλα 11,3 λίτρα βενζίνης....άρα έχουμε 4,17 λίτρα στα 100 χλμ περίπου. Χρήση πάντα μικτή
Γεια χαρα, εχω το XT660X '05 η ρυθμιση του καυσιμου απο καυσομετρητη στο δικο μου ειναι στο (-14). Πηγαινα 160-180 km μεχρι να αναψει το λαμπακι. εχω ανεβάσει λιγο την αυτονομια βαζoντας φιλτρο αερος pipercross απο Σπηλιωτη και πριν κανα μηνα εβαλα τελικα Remus Grand Prix και η αυτονομια μου ανεβηκε στα 210-220 km (μεσα στην αθηνα και παραλιακη μεχρι Σουνιο) μεχρι να αναψει λαμπακι. Αναπνεει καλυτερα η μηχανη. Σημειωτεον οτι δεν το πηγαινω μονο (Κυρια) του ριχνω και γκαζιες.
δειτε αυτό και αυτό το post :
http://www.xt660.com/showpost.php?p=158816&postcount=27