Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 248

Θέμα: GSF600/650 s Bandit II

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    κοιτα και στο cb400 που ειχα μετα τα 90-100 μου σπαγε τα νευρα αλλα μιλαμε για 20ετιας μηχανακι με μηδενικο σχεδιασμο.

το γυμνο bandit εστω και λιγο εχει ενα πλαστικο πανω απ το φαναρι που βοηθαει.

επισης μετραει πολυ το υψος και το κρανος. εχω καλο κρανος και ειμαι 173. εσυ?
    Τα ειπες ολα πιο πανω....το εχεις μονο για την πολη,αρα δεν θα εχεις και προβλημα(αφου δεν κρατας πολυ ωρα μεγαλη σταθερη ταχυτητα!)
    προσέχουμε για να έχουμε!...

edit by TROOPER : ΜΗ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ

Dimzan το θέμα με το γυμνό είναι πως θέλεις αρκετά και όχι φτηνά πράγματα. Βάσεις στήριξης οργάνων και προβολέα στα καλάμια, υπάρχουν σε μαγαζιά (αν δεν απατώμαι έχει το Banditmania και το JustBandits) θέλεις όργανα, προβολέα, φλας, καθρέφτες και ίσως αντλίες φρένου και συμπλέκτη γιατί στο γυμνό εκεί πιάνουν οι καθρέφτες... Δεν είναι φτηνό τίποτα από αυτά. Ηλεκτρικά πιθανότατα θα βρεις στο ebay και αλλάζεις μόνο το μπροστινό κομμάτι της πλεξούδας. Αν το πάρεις απόφαση, υπάρχουν λύσεις για όλα. Πχ πολυόργανο τύπου Ducati αντί για τα στρογγυλά της Suzuki. Το αν αξίζει το χιλιάρικο δεν ξέρω...

Τζωρτζ αδόκιμον μεν, τσαγερόν δε. Και όλο κλαίνε, τα εξακοσαράκια, στων μεγά- στων μεγάρων τα κερμπάκια... Χωρίς το διπλό σταντ, με ψηλότερα μαρσπιέ και ένα χαμηλό τιμόνι, σήκωμα στην ουρά και λίγο κατέβασμα τα καλάμια στις πλάκες... Δεν θα περάσεις ποτέ κάποιον με SS και χέρια, αλλά το 80% αυτών που μπαίνουν μέσα, γκουχ, γκουχ τριχόμπαλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Κοφτο ρε επιτελους με το παστελακι...!
    Τωρα θες να μας αποδειξεις οτι το γυμνο εχει την ιδια ανεση με το φερινγκατο κυριε ''εγω τα ξερω ολα...''??
    Συγγνωμη αλλα δεν θα συμφωνησω...
    Μετα τα 130 δεν παλευετε με τιποτα ομως.......
    Την ημερα κανω 20 με 30 χλμ και το χρονο 15-18.000...
    Εγω κανω 70 την ημερα , Αττικη Οδο και Εθνικη , αλλα αν υπηρχε το 2008 η δυνατοτητα να αγορασω το γυμνο....θα το επαιρνα χωρις 2η σκεψη.
    Ειναι θεμα γουστου.

Τρόμπες φρένου και συμπλέκτη δεν χρειάζονται, μόνο καβαλέτα (από στρώμα κάνουν) ώστε να υποδεχτούν τους καθρέπτες.
    Τα υπόλοιπα... συμφωνώ, είναι μεγάλο κόστος.

Προσωπικά, με γυμνό έχω κάνει ταξιδάκια της τάξης των 4-5.000 χλμ και δεν με ενόχλησε. Βέβαια οι ταχύτητες ήταν πεσμένες σε σχέση με το ντυμένο και το παλιοτάνκ-μπαγκ σπαστικό, γιατί "λύγιζε" από τον αέρα.

Αν αρπαχτούν οι δυό τους, εγώ θα φύγω μετανάστης....
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

γυμνο ειναι πολυ ωραιο.. βγαζει μια κλασσικη αλητεια.

εγω ψαχνω τα πραγματα για το γυμνο και στο ebay δε βρισκω σχεδον τιποτα...

για να δουμε, για μετατροπη απο το S στο γυμνο θελουμε

-side panels (τα πλαστικα κατω απ το ντεποζιτο που καλυπτουν τα καλωδια)
    -τη μεταλλικη βαση για τα οργανα (δεν βρισκω)
    -το πλαστικο καπακι πανω απο τα οργανα (πιθανον να υπαρχει και απο την αντιπροσωπεια καινουριο)
    -βαση φαναριου και φαναρι (ταιριαζουν και απο αλλα μοντελα αλλα θελω το αυθεντικο)

Απ οσο βλεπω στο manual το γυμνο εχει μια διπλη λαμπα, ενω το f εχει 2 μονες 55watt. Προφανως κατι θα αλλαζει στην καλωδιωση..

Αμα βγει μαξ κανα 300αρι η μετατροπη λεω να την κανω...
    Καλησπέρα,

Τελικά κατάφερες να βρεις άκρη;

Θέλω να πάρω ένα S και να το μετατρέψω σε Ν αλλά δεν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θέμης
    Καλησπέρα,

Τελικά κατάφερες να βρεις άκρη;

Θέλω να πάρω ένα S και να το μετατρέψω σε Ν αλλά δεν...

λογω φορτου εργασιας δεν εχω ασχοληθει σοβαρα.

παντως συχνα πυκνα μπαινω ebay να δω τι παιζει και απογοητευομαι.

Πιο ευκολα το κανεις full fairing παρα γυμνο.

Για πιο σωστο ψαξιμο πρεπει να κοιταξουμε σε μεταχειρισμενα ανταλλακτικα απο το μοντελο 2005-2007 που ερχοταν γυμνο αλλα ηταν με καρμπυρατερ.

Ομως αυτο το ψαξιμο απαιτει πολυ χρονο και τρεξιμο σε μαγαζια που δεν ειμαι διατεθιμενος.

Επειδη ειναι καθαρα εμφανιση και οχι αμεση αναγκη δεν το βιαζομαι. Οταν βρω χρονο και ορεξη θα ξαναασχοληθω. Προς το παρον το αφηνω οωπς ειναι.

Εν τω μεταξυ βλεπω οτι ο κινητηρας του 1250 πωλειται σε τιμες λιωμα και αναρωτιεμαι αν μπαινει και σε μας...
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Στο mobile πωλούνται αρκετά, αλλά που να τρέχεις τις διαδικασίες.
    Σε ποιον με πείρα να ρωτήσω; Λέω στον Μάντη που πήγαινα το Bandit 400 (προ 14ετίας) αλλά και τι να μου απαντήσει ο άνθρωπος. Επόμενη στάση μάλλον ο Σφακιανάκης για κόστος ανταλλακτικών.

Πιο ευκολα το κανεις full fairing παρα γυμνο.
    Ένα 500άρικο φανοστάτη και φανάρι δεν το λες "εύκολο" και φτηνό... Αν ήταν έτσι, θα είχα ψωνίσει για το γαλάζιο μου τα δέοντα. Ούτε μούτρο βρίσκεις εύκολα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Ένα 500άρικο φανοστάτη και φανάρι δεν το λες "εύκολο" και φτηνό... Αν ήταν έτσι, θα είχα ψωνίσει για το γαλάζιο μου τα δέοντα. Ούτε μούτρο βρίσκεις εύκολα.

εννοω απο το S που εχουμε να βρουμε το lower fairing και να γινει full-faired και οσι semi-faired που ειναι τωρα.

Προφανως η αλλαγη απο N --> S ειναι το ιδιο επιπονη και κοστοβορα
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

Το μοτέρ του 1250 δεν μπαίνει στο πλαίσιο του 650, έχει έξτρα βάσεις (που ίσως κολλιούνται) αλλά δεν ξέρεις αν έχει τις ίδιες διαμέτρους και πάχη σωλήνας.

Τα κάτω μισά άβαφα, δες www.poly26.com αν δεν κάνω λάθος, με 259 ευρώ και τα φέρνει κάποιος στην Αγ. Παρασκευή χωρίς προμήθεια μεταφορικών για αυτό το κομμάτι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Το μοτέρ του 1250 δεν μπαίνει στο πλαίσιο του 650, έχει έξτρα βάσεις (που ίσως κολλιούνται) αλλά δεν ξέρεις αν έχει τις ίδιες διαμέτρους και πάχη σωλήνας.

Τα κάτω μισά άβαφα, δες www.poly26.com αν δεν κάνω λάθος, με 259 ευρώ και τα φέρνει κάποιος στην Αγ. Παρασκευή χωρίς προμήθεια μεταφορικών για αυτό το κομμάτι.
    φανταζομαι μιλας για αυτο http://www.poly26.com/carenage-moto-...006_4-241.html

αν ειανι πλαστικα και οχι πολυεστερικα νομιζω αξιζει.

Θα τα ασταρωσω μονος μο και θα παλεψω και το βαψιμο και αμα βγει βγηκε

2 ερωτησεις ακομα αν μπορεις:

ξερουμε ποιος ακριβως τα φερνει? επισης ξερουμε αν ερχονται με τις βασεις στιρηξης μαζι? φανταζομαι οτι αυτα τα γαλλικα διπλα αυτο λενε...

ψάξε στους αντιπρόσωπους στη σελίδα, έχει τηλέφωνο Ελλάδας, έχω μιλήσει με τον Έλληνα για το Fazer, ότι χρειάζεσαι θα στο πει

Αλλά αν έχεις το υδρόψυκτο, αυτά που έκανες λινκ δεν είναι για εσένα.

http://www.poly26.com/carenage-moto-...ide_4-360.html

ναι αλλα για το υδροψυκτο δεν εχει lower fairing παρα μονο καρινα..

τεσπα θα το ψαξω

χμ, στον άλλο υπολογιστή έχω ένα λινκ από μιά γαλλική εταιρία που έχει και για το υδρόψυκτο αλλά έχει χάλια site που είτε αργεί να ανοίξει είτε δεν ανοίγει καν μερικές φορές. Θα στο δώσω αύριο...

thank you

Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ