:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
![]()
![]()
Περίμενα κι εγώ να εμφανιστεί...........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
![]()
![]()
Περίμενα κι εγώ να εμφανιστεί...........
Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....
οταν δεις εσυ στο moto Gp,wrc,formula1 κτλ παγκοσμια πρωταθλητρια θα αναθεωρησω περι κουλαντζας και τατιανας...για εμενα το 90% των γυναικων ειναι κουλαντζες και τατιανες...στο μυαλο μου και στην αντιληψη μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από skylaros
Μικρό το κακό η διαγραφή από έναν σύλλογο. Σε ότι αφορά τις γυναίκες δικηγόρους, λογικά τις έχεις γνωρίσει όλες για να μπορείς να εκ φέρεις τέτοια άποψη... που νομίζω πως είναι σεξιστική(και κουλάντζες και Τατιάνες) φιλικά![]()
οπως επισης οι γυναικες οδοντιατροι και οι αντρες ειναι ισοτιμοι στο μυαλο μου,οπως επισης οι γυναικες κομμωτριες με τους αντρε κτλ...
εμενα προσωπικα ως οικονομολογο-λογιστη αν με διαγραψουν απο το οικονομικο επιμελητηριο της ελλαδος οπου ανηκω θα εχω προβλημα...θα πρεπει να ξενιτευτω...
το πιασες?
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Αν σε διαγράψουν απλά δε θα έχεις το δικαίωμα υπογραφής όπως δε το έχουν εκατοντάδες Έλληνες που έκαναν τρία έτη σπουδών σε πανεπιστήμια της αλλοδαπής, το αν θα ξενιτευτείς ή όχι θα είναι δικό σου θέμα. Για τους δικηγόρους πάλι είναι πιό εύκολο, απλά ενγράφονται σε δικηγορικό σύλλογο άλλης περιοχήςΣε περίπτωση που κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος δικηγόρος παρακαλώ. Σε ότι αφορά την εικόνα σου για τις γυναίκες να το κοιτάξεις ... αυτές οι γενικότητες δημιουργούν το ρατσισμό και φυσικά την πατριαρχεία.
ps:είμαι σίγουρος πώς πολλά τέτοια κουλάδια μπορούν να ρίξουν στα αυτιά ακόμα και στους πιο γρήγορους από εδώ, όπως επίσης πολλές είναι οι γυναίκες που είναι αξιοπρεπής αντίθετα με πολλούς άντρες που είναι σαλιάρηδες.![]()
![]()
Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με το φίλο ΑSTRAKITCHCAR... Οι γυναίκες δικηγόροι είναι άσχετες ΚΑΙ ζώα. Ούτε για ποινικά κάνουν γιατί ενίοτε μπερδεύουν τον εισαγγελέα (που κάθεται δεξιά στην έδρα) με το γραμματέα (που κάθεται αριστερά). Ούτε ως οδοντίατροι τα καταφέρνουν γιατί συγχέουν συχνά την άνω με την κάτω γνάθο, ενίοτε δε, το άνω με το κάτω κεφάλι (αν με εννοείτε) όπου και τα σοβαρότερα ατυχήματα!!
:rotflmao:
(Daz = σουπιάς)
edit: ENA είναι το επάγγελμα για γυναίκα: λουλουδού![]()
Dura lex, sed lex.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ερρικάκι....Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Οι γυναίκες δικηγόροι είναι άσχετες ΚΑΙ ζώα. Ούτε για ποινικά κάνουν γιατί ενίοτε μπερδεύουν τον εισαγγελέα (που κάθεται δεξιά στην έδρα) με το γραμματέα (που κάθεται αριστερά). Ούτε ως οδοντίατροι τα καταφέρνουν γιατί συγχέουν συχνά την άνω με την κάτω γνάθο, ενίοτε δε, το άνω με το κάτω κεφάλι (αν με εννοείτε) όπου και τα σοβαρότερα ατυχήματα!!
:
μιλάς ως παθών και μαθών;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
..και μας αφήσατε τα οικιακά και γίναμ'όλοι γκέι..!Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με το φίλο ΑSTRAKITCHCAR... Οι γυναίκες δικηγόροι είναι άσχετες ΚΑΙ ζώα. Ούτε για ποινικά κάνουν γιατί ενίοτε μπερδεύουν τον εισαγγελέα (που κάθεται δεξιά στην έδρα) με το γραμματέα (που κάθεται αριστερά). Ούτε ως οδοντίατροι τα καταφέρνουν γιατί συγχέουν συχνά την άνω με την κάτω γνάθο, ενίοτε δε, το άνω με το κάτω κεφάλι (αν με εννοείτε) όπου και τα σοβαρότερα ατυχήματα!!
(Daz = σουπιάς)
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
[B]
(Daz = σουπιάς)
![]()
![]()
Εγώ φταίω πάλι ε?
![]()
Sent from me using a computer.
εμενα μ αρεζ το αλλο που λενε οι απανταχου κλαψομουνιδες για -ολες- τις γυναικες![]()
Φιλε μου
εαν μου επιτρεπεις απο τη μικρη μου εμπειρεια με τα των δικαστηριων, ενα εχω να σου προτεινω και να συμβουλεψω.
Απαιτησε τα παντα, μεχρι και τη τελευταια λεπτομερεια, προσεξε μη τα κανουν καπακια μεταξυ τους οι δικηγοροι.
Καλη τυχη
Χριστοφορος HONDA CBR600F4I
Motor cycles are safe .... Riders are Dangerous