Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 90

Θέμα: Murphy Vaffanculo...mugello 2011 (Spam άλλα..... )

Τζιμάκο εγώ έγραψα στο άλλο thread πριν γράψει ο Πάνος και αρχίσει το νέο thread. To πως μεταφέρθηκαν τα ποστ μου από εκεί εδώ δεν είναι δική μου ευθύνη ούτε έγινε με δική μου αίτηση. Θα μπορούσαν να αφήσουν τους άλλους να τελειώσουν και να τα μεταφέρουν μετά. Θα έκανα έτσι και αλλιώς μόνος μου μιά αντιγραφή, όταν τελείωνε η διήγηση των υπολοίπων. Απλά για να ξέρουμε τι λέμε και να μην πετάμε πυροτεχνήματα και χαριτωμενιές. Μλκιες κάνω, αλλά ΑΥΤΗ, αν την θεωρείς τέτοια, είναι αλλουνού.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Τζιμάκο εγώ έγραψα στο άλλο thread πριν γράψει ο Πάνος και αρχίσει το νέο thread. To πως μεταφέρθηκαν τα ποστ μου από εκεί εδώ δεν είναι δική μου ευθύνη ούτε έγινε με δική μου αίτηση. Θα μπορούσαν να αφήσουν τους άλλους να τελειώσουν και να τα μεταφέρουν μετά. Θα έκανα έτσι και αλλιώς μόνος μου μιά αντιγραφή, όταν τελείωνε η διήγηση των υπολοίπων. Απλά για να ξέρουμε τι λέμε και να μην πετάμε πυροτεχνήματα και χαριτωμενιές. Μλκιες κάνω, αλλά ΑΥΤΗ, αν την θεωρείς τέτοια, είναι αλλουνού.

Επρεπε να πιασεις την "χαριτωμενιά" στο "μλκια" που είπα οτι εκανες!

Και εις άλλα!

Ξεχνάς ότι ο γραπτός λόγος μένει και διαβάζεται από πολύ κόσμο που δεν σε ξέρει και δεν με ξέρει και άρα το τι γράφεις, ευκόλως παρεξηγείται και παίρνει άλλες διαστάσεις. Και η ουσία του πράγματος είναι πως όντως τα δικά μου γραπτά μπήκαν σφήνα και χάλασαν τη ροή του Σταύρου, αλλά ΔΕΝ έγινε από εμένα η μεταφορά. Και καλά κάνεις και το θίγεις, απλά το ξεκαθάρισα για να μην έχουν και άλλοι την ίδια απορία και φτάσουν στο ίδιο συμπέρασμα χωρίς να κάνουν χαβαλέ, όπως εσύ.

Ξεκαθαριζω την αναφορα μου λοιπον και το κλεινω εδω.
    Αν και εβαλα γελάκια στο τέλος της πρότασης να δείξω το χαβαλέ του πόστ.
    Ειχα δει τα γραπτα σου στο άλλο θρεντ τα οποια ειχα περασει (όπως και άλλων) στο ντουκου για να τα διαβασω ολα μαζι στο τελος.
    Εν τω μεταξυ, σημερα που ξεκινησα την αναγνωση του παρόντος, ξεχασα ότι τα είχες γραψει στο άλλο και μου δωθηκε η εντυπωση οτι κατι παιχτηκε στον διαχωρισμο. Ρωτησα κι όλας αν ειδες, "μηπως λέω εγω μλκιες ή όντως έγινε κατι τετοιο?"
    Δεν κατηγόρησα κανενα, δεν εκανα παρατηρηση σε κανεναν. "Διαχωριστή" ή συμμετέχοντα-γράφοντα.
    Αν όμως θέλετε την άποψη μου, εχουν μείνει 2-3 ποστ (του Σταυρου, της Λάτρις κ.α) τα οποία δεν "δενουν" με το όλο θρέντ μιας και διαχωρίστηκαν τα "επιμαχα" και κάποιος που δεν παρακολούθησε, δεν καταλαβαίνει.
    Τέλος, τα δικά σου πόστ στο άλλο, καλό θα ήταν να μπούνε και αυτά σε μια "ταξη" στο παρον γιατί το αξίζει (το ταξίδι σας).

Αυτά και τέλος γιατί δεν είμαι και ειδικός στα ταξιδιωτικά.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Δεν κρατηθηκα ρε πστ μου!

Έπρεπε να ''πίασω'' κάποια "χαριτωμενιά";

Αρχικά δημιουργήθηκε από LogOutGoRide
    Υποθέτω πως ναι εν DreamTheater αδερφε! :wacko:

Οτι λεγαμε με τον Γιαννη παραπανω ειναι ασχετα με τη φωτο σας η οποια αν σε ενοχλει μπορω να την αφαιρεσω asap ζητώντας συγνωμη για το ατυχες αστειο

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LogOutGoRide

Κωστη, δεν εχεις καταλαβει μαλλον τι γινετε εδω μεσα...

ο καθενας περιμενει να γραψεις εσυ και ο οποιοσδηποτε απο την παρεα και το μονο που κανει ειναι να κατακρινει και να το παιζει "πονηρος"... λεγοντας ατακουλες πιασαρικες για γελιο.

γελιο που μονο σ'αυτους προκαλειται. μαλλον εχω και εγω λαθος αισθηση του χιουμορ.

ξυριζονται ποστ, ετσι επειδη δεν ταιριαζουν με την δικη τους αποψη, και γενικοτερα ασκειται κριτικη, χωρις κανενας να τους την ζητησε.

αυτο ισχυει φυσικα και για τις φωτο...

και φυσικα δεν το λεω μονο για τον Μητσο...

συνεχιστε ετσι να καταστρεφετε το ωραιο κλιμα που υπηρχε εδω μεσα πριν κατι χρονια...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Καλά ρε Σταύρο..

Πήγες μέχρι εκεί για να στηθείς στην ευθεία.. και να βλέπεις τις μάχες στις Οθόνες;

Δεν καθόσουν σπίτι να το δεις στην τιβί, να γλυτώσεις και τα παπούτσια;
    Πως φαινεται οτι δεν εχεις παει σε αγωνα gp.

Και βεβαια αν θες να δεις το gp πρεπει να κοιτας της οθονες,εσυ δλδ πως θα τους εβλεπες? εκτος αν σε παρει κανενας αγωνιζομενος δικαβαλο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Πως φαινεται οτι δεν εχεις παει σε αγωνα gp.

Και βεβαια αν θες να δεις το gp πρεπει να κοιτας της οθονες,εσυ δλδ πως θα τους εβλεπες? εκτος αν σε παρει κανενας αγωνιζομενος δικαβαλο.
    ρε Πανουλη ο Νικος (λογικα) εννοουσε οτι να πας και να βλεπεις μοναχα να περνανε απο μπροστα σου ειναι σαν να το βλεπεις απο την τηλεοραση...ενω αν κατσεις σε καποια αλλη κερκιδα η στο χορταρι βλεπεις την δραση μπροστα στα ματια σου...και οτι χανεις να ριχνεις κλεφτη ματια στα videowalls...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    Κωστη, δεν εχεις καταλαβει μαλλον τι γινετε εδω μεσα...

ο καθενας περιμενει να γραψεις εσυ και ο οποιοσδηποτε απο την παρεα και το μονο που κανει ειναι να κατακρινει και να το παιζει "πονηρος"... λεγοντας ατακουλες πιασαρικες για γελιο.

γελιο που μονο σ'αυτους προκαλειται. μαλλον εχω και εγω λαθος αισθηση του χιουμορ.

ξυριζονται ποστ, ετσι επειδη δεν ταιριαζουν με την δικη τους αποψη, και γενικοτερα ασκειται κριτικη, χωρις κανενας να τους την ζητησε.

αυτο ισχυει φυσικα και για τις φωτο...

και φυσικα δεν το λεω μονο για τον Μητσο...

συνεχιστε ετσι να καταστρεφετε το ωραιο κλιμα που υπηρχε εδω μεσα πριν κατι χρονια...
    επειδη και εσυ δεν εκανες κατι διαφορετικο και επειδη κανενας μοντ δεν εχει ορεξη/χρονο να ξυριζει ποστακια δεν αρχιζεις να βαζεις τελιτσες στα δικα σου μπας και καθαρισει το θρεντακι???οπως και περιμενω το ιδιο απο ολους που ηρθαν σε ''ασχημη'' αντιπαραθεση...ξερετε ποιοι ειστε...

Μρε 'σεις στα Ταξιδιωτικά είμαστε, την πιο γ@μηστερή ενότητα όλων...Ηρεμήστε!!!

''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ήμαρτον! Ας σεβαστείτε τουλάχιστον την ενότητα αυτή (Ταξιδιωτικά) που είναι ίσως το διαμάντι του φόρουμ.

Κλειδώνεται, αύριο καθαρίζεται. Ότι άλλο, πείτε το αλλού.

Moto.Gr Moderation Team.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ημαρτον ρε παιδια.....!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    συγνωμη κιολας, και αναφερομαι στον mod που εκανε τον διαχωρισμο, με ποια λογικη αφησες το παρακατω post μεσα στο ταξιδιωτικο??

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αν τα γυαλια που καηκανε ειναι αυτα που φορας στην τελευταια πουστικη φωτο που εχεις ειναι λογικο...που πας αγορι μου με τετοια ποζα χωρις τα γνωστα λευκα???ε?ε?ε?

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Murphy Vaffanculo...mugello 2011
    από blackbusa στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 237
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2012, 22:41
  2. Rossi-Ducati-mugello 2011
    από blackbusa στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 347
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2011, 11:09
  3. Mugello 2011
    από amyroukai στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας