γελάς και εσύ ε??? καλά!...Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γελάς και εσύ ε??? καλά!...Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε λίγο θα μας πεις ότι έχεις και 17 άλογαΑρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
Δεν τελικιαζω με 70 χλμ /ωρα ρε τρελε! 145 τελικη εχω ειπαμε![]()
![]()
Απλά ήθελα να σου πω ότι για το 125 είναι πολλά τα 70χαω όταν θα επιχειρήσεις να τα σταματήσεις στην εγνατία. Με πήχτρα κίνηση![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Με είδα να πηγαίνω Αρτεμισία (Ταϋγετο) για καφέ προχθές το βραδάκι με τον καύσωνα σε όλη τη διαδρομή να μας ακολουθεί.Όμως στην ταβέρνα που κάτσαμε το δαγκώσαμε,τι φοβερή δροσιά!
.Στηνεπιστροφή κατά τις 11:30 μμ το αντίστροφο,κάθε χιλιόμετρο και ξεκούμπωνα από ένα κουμπί στο μπουφάν...
αι ρε , με πειραζεις κιολας, 17 εχει το ρημαδι τι να σου πω. Αν ηταν να σου πω ψεμματα θα σε ελεγα οτι εχει 33 αλογα και καλυπτετε απο το Α1Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Σε λίγο θα μας πεις ότι έχεις και 17 άλογα![]()
![]()
Απλά ήθελα να σου πω ότι για το 125 είναι πολλά τα 70χαω όταν θα επιχειρήσεις να τα σταματήσεις στην εγνατία. Με πήχτρα κίνηση![]()
![]()
![]()
![]()
Να τα σταματησεις νορμαλ ειναι καλο,δεν ειναι και το ακατορθωτο,δεν ειχε και πυχτα κινηση απλα τα λαδια εκαναν να γλυστραω παρα πολυ μεχρι να αρχισει το τσιριγμα...
Κάποιος είναι πιωμένος εδώ μέσα ή μου φαίνεται?![]()
![]()
Sent from me using a computer.
εγώ πάντως όχι ακόμα...πιο αργά θα πιω καμία ρετσίνα,μαζί με το φαγητό![]()
Με είδα χθες το βράδυ να ξηλώνω πόρτες και να μετακινώ έπιπλα για να βγάλω τη μηχανή απ το σαλόνι μιας και η γκαραζόπορτα είχε μπλοκάρει. Καλά που δε με είδε η αδερφή μου (δικό της το ισόγειο...
ringdingdingdingdingdingding...
Motul 710 fragrance for men
Αυτά είναι!![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Φαντάσου να το βαζα και μπροστά.. μουαχαχαχα!!! μου φυγε το νεφρί να σπρώχνω...![]()
ringdingdingdingdingdingding...
Motul 710 fragrance for men
Με είδα να κυκλοφορώ χωρίς κράνος πριν μια βδομάδα, γιατί κάποιο τσογλάνι θεώρησε σωστό να με ξαλαφρώσει από την παρουσία του την ώρα που κλείδωνα τη μηχανή!
Με είδα πάλι την επόμενη ακριβώς να σαπίζω το παραπάνω @...ίδι στο ξύλο που είχε την καταπληκτική ιδέα να κυκλοφορήσει με το καινούργιο του απόκτημα και να κάνει τον κινέζο ότι δεν ήξερε δήθεν που το βρήκε και πως....
Το έχουμε χάσει τελείως μου φαίνεται!!!!!
2 stroke Sport Touring
[
Με είδα πάλι την επόμενη ακριβώς να σαπίζω το παραπάνω @...ίδι στο ξύλο που είχε την καταπληκτική ιδέα να κυκλοφορήσει με το καινούργιο του απόκτημα και να κάνει τον κινέζο ότι δεν ήξερε δήθεν που το βρήκε και πως....
Το έχουμε χάσει τελείως μου φαίνεται!!!!! [/B][/QUOTE]
ελπιζω να εριξες αρκετες..και για αυτους που δεν ξαναειδαν το @...δι
με ειδα 3 η ωρα την νυχτα να σπρωχνω την βεσπα μου 2 χλμ με τα χερια γιατι εσβησε και δεν ξαναπηρε![]()
![]()
![]()
τελικα τι εγινε?βρηκε το προβλημα ο παναγιωτοπουλος?Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
με ειδα 3 η ωρα την νυχτα να σπρωχνω την βεσπα μου 2 χλμ με τα χερια γιατι εσβησε και δεν ξαναπηρε![]()
![]()
![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
τελικα τι εγινε?βρηκε το προβλημα ο παναγιωτοπουλος?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με ειδα σε μια τζαμαρια σημερα!Καλος μου φανηκα.:rotflmao: