Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: ρε Χανιωτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αρκεί να δείτε πόσοι θα σας επισκεφτούν στις ξαπλώστρες σας (ντόνατς,
    Μμμμ. Ένα ζουμερό ντονατσάκι μετά τη βουτέ δε θα με χάλαγε

... μασάζ...
    Αααααα. Ούτε ένα χαλαρωτικό μασαζάκι. Μμμμμμμμ

... @ρχίδια..

Άααααααααα όχι! Όλα κι όλα! Εδώ πρέπει να πω οπωσδήποτε όχι! Ίντα το περάσαμε!

:wacko:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Άααααααααα όχι! Όλα κι όλα! Εδώ πρέπει να πω οπωσδήποτε όχι! Ίντα το περάσαμε!
    Κράτα πισινή Στέλιο γιατί με την αλμύρα ποτέ δεν ξέρεις..

παραβιάζουν τις κλειδαριές και παίρνουν ότι βρουν! Μην πέσετε στην παγίδα και πείτε "έλα μωρέ, μεγάλο δημόσιο πάρκινγκ με τόσα αυτοκίνητα τριγύρω
    Έτσι ακριβώς έγινε .

...Μακάρι όμως να βρει ο άνθρωπος τα τετράδιά του γιατί είναι αμαρτία .

Α ! Και στον Άγιο πέρυσι τα ίδια κάνανε και ήτανε και αλλοδαποί ....Και είναι και όξω .

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρκεί να δείτε πόσοι θα σας επισκεφτούν στις ξαπλώστρες σας (ντόνατς, μασάζ, @ρχίδια γενικότερα.. και θα καταλάβετε πόσο εύκολη είναι η "δουλειά" του κάθε επίδοξου.)

Και πού'στε ακόμα λέω εγώ..
    H επισκεψιμότητα (τσεκαρισμένα πράγματα) στην ξαπλώστρα είναι ένας μαύρος ή σκούρο μπλε ανά 5λεπτο. Έχω την αίσθηση ότι κάθε καλοκαίρι ο Άγιος Παντελεήμων Αχαρνών μετακομίζει στις παραλίες.
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Έτσι ακριβώς έγινε .
    Στα αυτοκίνητα δουλεύω Γιάννη, ξέρω σου λέω. Φαντάσου ότι σχεδόν κάθε μέρα έρχεται πελάτης για παραγγελία αφαλού πόρτας. Χωρίς υπερβολές μπορεί μετά από "κακή" νύχτα (συνήθως) να μου έρθουν και τρεις, και τέσσερεις.. και φαντάσου ότι εγώ εξυπηρετώ μία μάρκα αυτοκινήτων μόνο..!

Δεν κλέβουν πάντα, μπορεί να τους τραβήξει ένα μπουφάν ή μία τσάντα θαλάσσης και να τα αφήσουν όπως τα βρήκαν τελικά. Παραβιάζουν όμως το αυτοκίνητο για να δουν αν βρίσκεται κάτι κάτω απ'το μπουφάν ή μέσα στην τσάντα και εννοείται πως τη ζημιά τους την κάνουν αφού ο κάθε πελάτης δεν το γλυτώνει το 70άρι για την κλειδαριά τουλάχιστον..

Αρκετοί πελάτες τους είδαν την ώρα που παραβίαζαν αλλά δεν τους πρόλαβαν, απλά.

Και πάλι όμως όσους έφτασαν ή όσους κατέγραψε μια κάμερα και πέσανε στα χέρια της αστυνομίας, μετά από 2-3 μέρες είναι πάλι έξω γιατί απλούστατα δεν έχουν που να τους βάλουν! Και δεν τα λέω εγώ αυτά, έχω γνωστούς και στην αστυνομία αλλά και στην ασφάλεια των Χανίων (να με προσέχετε εμένα ρεμάλια..! )

Το πρόβλημα παίδες είναι τεράστιο και το χειρότερο είναι ότι θα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις έτσι που πάμε, η πείνα είναι μεγάλο πράγμα και δεν αφορά μόνο τους αλλοδαπούς αυτό..

Που χώρος για αισιοδοξίες πια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    H επισκεψιμότητα (τσεκαρισμένα πράγματα) στην ξαπλώστρα είναι ένας μαύρος ή σκούρο μπλε ανά 5λεπτο. Έχω την αίσθηση ότι κάθε καλοκαίρι ο Άγιος Παντελεήμων Αχαρνών μετακομίζει στις παραλίες.
    Ο απατεώνας ξέρει που θα σε βρει λάσκα, κάπως έτσι δεν πάει;

Χωρίς βέβαια να υποννοώ ότι όλοι τους είναι τέτοιοι, προς Θεού. Απλώς οι τίμιοι που σε επισκέπτονται είναι η καλύτερη κάλυψη για τους άτιμους και σε συνδιασμό με τη φάση που βρίσκεσαι εσύ στην ξαπλώστρα ή μέσα στο νερό...

ΥΓ: Να θυμηθώ να κόψω τα πολεμικά παιχνίδια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Εγώ άμα ξαναπάω Χανιά να κάτσω να με χέσουνε οι παλιοκλέφτες.

Ο απατεώνας ξέρει που θα σε βρει λάσκα, κάπως έτσι δεν πάει; Χωρίς βέβαια να υποννοώ ότι όλοι τους είναι τέτοιοι, προς Θεού.

(...) Απλώς οι τίμιοι που σε επισκέπτονται
    Ναι ρε συ, όλοι τίμιοι με επισκέπτονται στις ξαπλώστρες. Να φανταστείς αυτοί που πουλάνε ντόνατς έχουν και ταμειακή μηχανή και τα σκούρα μπλε που πουλάνε γυαλιά made in china χρεώνουν και αποδίδουν κανονικά Φ.Π.Α. Τώρα οι Κινέζοι που κάνουν μασάζ νομίζω εκδίδουν χειρόγραφες Δ.Α.Π.Υ. ως απαλλασσόμενοι του Φ.Π.Α. ενώ οι πωλητές βρακοτσεμπεροκαφτανιών κυκλοφορούν με τα θεωρημένα Δελτία Αποστολής. Όλοι τους δε καταβάλλουν κανονικά εισφορές στον Ο.Α.Ε.Ε. Α! και όλοι τους θα κληθούν όπως εγώ, ως ελεύθεροι επαγγελματίες, να καταβάλουν έκτακτη εισφορά 500 Ευρώ.

Αν αυτοί είναι τίμιοι να με χ$σεις.

Dura lex, sed lex.

Ναι ρε συ, όλοι τίμιοι με επισκέπτονται στις ξαπλώστρες. Να φανταστείς αυτοί που πουλάνε ντόνατς έχουν και ταμειακή μηχανή και τα σκούρα μπλε που πουλάνε γυαλιά made in china χρεώνουν και αποδίδουν κανονικά Φ.Π.Α. Τώρα οι Κινέζοι που κάνουν μασάζ νομίζω εκδίδουν χειρόγραφες Δ.Α.Π.Υ. ως απαλλασσόμενοι του Φ.Π.Α. ενώ οι πωλητές βρακοτσεμπεροκαφτανιών κυκλοφορούν με τα θεωρημένα Δελτία Αποστολής. Όλοι τους δε καταβάλλουν κανονικά εισφορές στον Ο.Α.Ε.Ε. Α! και όλοι τους θα κληθούν όπως εγώ, ως ελεύθεροι επαγγελματίες, να καταβάλουν έκτακτη εισφορά 500 Ευρώ.
    Αν αυτοί είναι τίμιοι να με χ$σεις.
    Ε τώρα εσύ το πας αλλού, λες και το κράτος ζητάει τίμια πράγματα..

Τέλος πάντων μπορεί να το είπα λάθος, όλοι καταλάβαμε όμως τι εννοούσα όταν είπα "τίμιοι"..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
    Εγώ άμα ξαναπάω Χανιά να κάτσω να με χέσουνε οι παλιοκλέφτες.
    Το απόγευμα μετά τον μουσακά θα περάσω μια βόλτα απ'το μαγαζί σου... :rotflmao:

Το απόγευμα μετά τον μουσακά θα περάσω μια βόλτα απ'το μαγαζί σου... :rotflmao:

den mE les re man.....
    apo ta karavia tha mas afisoun na katevoume i.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    den mE les re man.....
    Ναι ρε κανονικά, θά'χετε καμμιά 20αριά βήματα μέχρι να φτάσετε στα πρώτα ταξί...:rotflmao:

Αλίμονο αν πάει μέχρι τότε Γιώργη, στα Χανιά πάντως κατεβαίνουν μέχρι και σήμερα απ'ότι ξέρω

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    den mE les re man.....
    Άστο καλύτερα. Φουσκωτή πισίνα στη βεράντα σου και ντόνατς από το σούπερ μάρκετ.

Dura lex, sed lex.

Άστο καλύτερα. Φουσκωτή πισίνα στη βεράντα σου και ντόνατς από το σούπερ μάρκετ.

Δε θα κατέβεις Μήθυμνα;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ναι, θα του στείλω και βίντεα από Σούγια να παίζει στο προτζέκτορ.. :rotflmao:

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ρε παιδια
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 11:07
  2. Ρε Τι Γινεται Οξω !!!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 19:36
  3. Ρε Παιδια...
    από anisoropos στο forum Off topic