Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: Προστιμο

Το ίδιο έχει συμβεί στον πατέρα μου και του ορίσανε δικάσιμη 2 χρόνια μετά. Λάθος το χρώμα στην κλήση και αναστροφή 2 ψηφίων της πινακίδας.
    Στο δικαστήριο του είπε ο δικαστής αφού τον άκουσε να του λέει ότι "εγώ τέτοιο αυτοκίνητο (λαχανί ( ! ) αντί για κόκκινο) Datsun 120Y και τέτοια πινακίδα 6202 αντί για το ορθόν 6220 δεν έχω": "κοίτα, μάλλον εσύ είσαι, αλλά...μπορεί πάλι να μην είσαι...Αθώος"

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Το ίδιο έχει συμβεί στον πατέρα μου και του ορίσανε δικάσιμη 2 χρόνια μετά. Λάθος το χρώμα στην κλήση και αναστροφή 2 ψηφίων της πινακίδας.
    Στο δικαστήριο του είπε ο δικαστής αφού τον άκουσε να του λέει ότι "εγώ τέτοιο αυτοκίνητο (λαχανί ( ! ) αντί για κόκκινο) Datsun 120Y και τέτοια πινακίδα 6202 αντί για το ορθόν 6220 δεν έχω": "κοίτα, μάλλον εσύ είσαι, αλλά...μπορεί πάλι να μην είσαι...Αθώος"

...και συμπληρωνει ο πατερας σου: Κι εσυ κυριε πρόεδρε είσαι σίγουρα μλκας! Χωρις "μαλλον" και αηδίες!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    "κοίτα, μάλλον εσύ είσαι, αλλά...μπορεί πάλι να μην είσαι...Αθώος"

Give me fuel, Give me fire

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    το θέμα είναι, κι ας το επιβεβαιώσουν ή απορίψουν οι δικηγόροι του φόρουμ (τι τους έχουμε; ), ότι από τη στιγμή που υπάρχει λάθος και φαίνεται ότι αυτό που γράφεται πχ 345 δεν είναι αυτό που ήταν παρκαρισμένο μπορείς και συ να πεις ότι δεν είναι το δικό σου που ήταν 346 αλλά κάποιο άλλο που ήταν 347

ουσιαστικά με το μπορεί να είσαι εσύ αλλά μπορεί και να μην εισαι αυτό σημαίνει ότι η λογική λέει ότι εσύ είσαι αλλά θα πρέπει και να αποδυκνείεται πέρα από κάθε αμφισβήτιση

άντε δικηγόροι δικό σας

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Ναι,
    Μόνο να μην ταιριάζει το τελευταίο γράμμα και το χρώμα με την δικιά μου.

Θα στην φέρω να την κανονίσεις, να το ξέρεις.
    haha ok min anisixeis! kai eyxaristw gia to kalosorisma

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    εχεις κατι καλυτερο να κανεις?

όχι αλλά μην κανει καμιά μαλακία το παληκαρι και πάει και δοθεί μόνος τους και τα σκάσει στο γαμωκράτος
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος
    Να πάρεις τηλέφωνο και να απαιτήσεις δίνοντας τον αριθμό κλήσης να σου πούνε τα στοιχεία που έχουν σημειώσει αυτοί στο καρμπονιζέ χαρτί, άμα είναι όντως λάθος τους το αναφέρεις(χωρίς να τους πεις τα σωστά στοιχεία) και βγαίνει η κλήση άκυρη και ησυχάζεις.
    Και πως θα επιβεβαιώσουν ότι είναι λάθος αν δε πεις τα σωστά στοιχεία???

Θα πας ένα πρωί στην τροχαία και θα τους πεις ότι έχει γίνει λάθος και θα σου τη σβήσουν, θα βγει άκυρη.

Να κανω μια χαζη ερωτηση εγω ??

Μηπως καποιος στην γειτονια σου εχει μηχανη με την πινακιδα στην κληση και τυχαινει να εχει και το χρωμα που ειναι στην κληση ???

Μηπως κανενας φιλος σου ??????
    Aprilia sr50
    Aprilia rs 125
    Aprilia rsv mille
    Cagiva raptor 650 ie
    Aprilia rsv 1000 r Factory

Re: Προστιμο

Αρχικά δημιουργήθηκε από 3r4ld
    Εφαγα ενα προστιμο στο συνταγμα για παρανομο παρκινγκ αλλα στο προστιμο ειναι λαθος το τελευταιο γραμμα της πινακιδας και το χρωμα. Μπορουν να με βρουν? Το πληρωνω το προστιμο?
    οταν λες λαθος το τελευταιο γραμμα εννοεις???τροχαια η δημοτικη αστυνομια???παντως με λαθος πινακιδα ΔΕΝ μπορουν να σε βρουν...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    αν σου εχουν γραψει λαθος το χρωμα και σωστα τα αλλα στοιχεια πινακιδα μαρκα καλο θαναι να πας απο το γραφειο τους.τωρα αν η πινακιδα ειναι λαθος ,τους λες οτι βρηκες την κληση κατω στην ροδα της μηχανης σου πιθανον να επεσε απο κανα μηχανακι γιατι εσυ εχεις διαφορετικο νουμερο πινακιδας.......αλλα καλου κακου πας απο εκει για να ξερεις το αποτελεσμα και να μην εχεις την αγωνια της κλησης!
    Μου κόβουν κλήση. Όλα τα στοιχεία είναι σωστά. Εγώ πάω και τους λέω ότι είπες και εσύ. Τι γίνεται? μου την σβήνουν?
    Sent from me using a computer.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Και πως θα επιβεβαιώσουν ότι είναι λάθος αν δε πεις τα σωστά στοιχεία???

Θα πας ένα πρωί στην τροχαία και θα τους πεις ότι έχει γίνει λάθος και θα σου τη σβήσουν, θα βγει άκυρη.
    to 8ema einai oti to exei grapsei se upologisth, logika oti grafei panw sto diko m den 8a grafei kai
    ston upologisth?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Μου κόβουν κλήση. Όλα τα στοιχεία είναι σωστά. Εγώ πάω και τους λέω ότι είπες και εσύ. Τι γίνεται? μου την σβήνουν?
    και βεβαιως οχι!!!!αφου οπως λες τα στοιχεια ειναι ολα σωστα!αλλα εδω μιλαμε οτι τα στοιχεια δεν ειναι ολα σωστα και το βασικο η πινακιδα!γιαυτο λεω οτι για να μην δωθεις απο μονο σου λες οτι την βρηκες πεσμενη και επαληθευουν τον αριθμο στο τριπλοτυπο αν ειναι ο δικο σου!καλο θα ειναι βεβαιως και παλι να μουτζουρωσεις σε αυτο που θα τους δωσεις [κληση] ενα αλλο στοιχειο που συμφωνει με τον αριθμο σου η το γραμμα ωστε να αναγκαστουν να σου πουν απο το τριπλοτυπο ολη την πινακιδα .και μονο τοτε εισαι σιγουρος οτι ειναι λαθος και δεν ασχολησε!
    καλαματιανος

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ναι αλλά η κλήση δεν σβήνεται. Θα πάει δικαστήριο κανονικά.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    σβηνετε λογω οτι τα στοιχεια δεν θα ανταποκρινονται σε αντιστοιχη μοτο!
    γιαυτο και εντος 3 ημερων αποτην επιδοση της κλησεως καταθετεις τα παραπονα σου και εφοσον ευσταθουν γινετε το αιτημα σου δεκτο!
    και υποψιν δεν πηγαινουν δικαστηριο πλεον αλλα στην εφορια του ιδιοκτητη του οχηματος.μεσα σε 10 ημερες αν πληρωθει πληρωνεις τα μισα!μετα ολοκληρο το ποσον πηγαινει στο αφμ του ιδιοκτητη της μοτο!!!
    ετσι τα ξερω εγω ,ισως και να κανω λαθος!!!!
    καλαματιανος

αν δεν κανω λαθος...ολες οι κλησεις πια ειναι διοικητικες...δεν εχει δικαστηρια...μονο ενσταση στο γραφειο παραπονων και μετα αν ειναι στον ιδιο τον διοικητη...αν δεν πληρωσεις μετα παει αυτοματα στην εφορια...

λεμε για απλες κλησεις του ΚΟΚ και οχι ποινικου ενδιαφεροντος (μεθη...κοκκινα...στοπ...υπερβολικη ταχυτητα)...εκει δεν εχει ενστασεις...

ξαναγραφω νομιζω...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φόρμουλα Ενα: Πρόστιμο στην Τουρκία
    από road spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 16:39
  2. Θορυβωδης τελικό και προστιμο ?
    από valam στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:39
  3. ΠΡΟΣΤΙΜΟ????