Αντε ρε Νίκο με την ψυχή στο στόμα λέμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikosgus
10 Αυγουστου και 16 επιστροφη. :smilea:
12 ξεκινάνε τα ελεύθερα χρονομετρημένα!
Αντε ρε Νίκο με την ψυχή στο στόμα λέμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikosgus
10 Αυγουστου και 16 επιστροφη. :smilea:
12 ξεκινάνε τα ελεύθερα χρονομετρημένα!
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
προυπολογισμο?? ναι Δημητρη βρηκες ανθρωπο για προυπολογισμο. παντως αναγκάστικα μετα την αποφαση της Ιφιγενειας να ερθει, να μειωσω τις μερες στο μισο γιατι μεγαλωσαν τα εξοδα οπως καταλαβαινετε και θα ειμαι οσο πιο κυριλε με παιρνει. 1000 ευρω θα εχω ολα κιολα, οτι μαζευα για παραπανω τα εδωσα σε εισητηρια πλοιου εξοπλισμο Ιφιγενειας (αδιαβροχα, γκετες, γαντια, καλυτερο κρανος, σλιπιμπανκ ). Βασιλη τα χρονομετρημενα δεν ξερω αν θα προλαβω, 737 χιλιομετρα ειναι απο Βενετια Μπρνο και εφοσον το καραβι φτανει 7:30 το πρωι θα ηταν ανετα να ειμαι το βραδυ στο καμπινκ στο Μπρνο. Αλλα με την Ιφ σκεφτομαι μηπως μεινω καπου στη μεση που δεν θελω. Αχ δεν ξερω, πειτε κατι και εσεις, με πολλες στασεις και χαλαρη οδηγηση ολη μερα δεν θα βγει? Ι ιφ επιμενει πως δεν θα με προβληματισει πουθενα και ειναι και ελαφρια (γενικως). Να καταλαβεται αυτες τις μερες διαβαζει το βιβλιο του Ηλια Βροχιδη και ταξιδιωτικα που της τυπωνω απο εδω. :rotflmao: :rotflmao:
Θα μεταλάβω με νερό θαλασσινό
στάλα τη στάλα συναγμένο απ' το κορμί σου
σε τάσι αρχαίο, μπακιρένιο αλγερινό,
που κοινωνούσαν πειρατές πριν πολεμήσουν..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikosgus
. Να καταλαβεται αυτες τις μερες διαβαζει το βιβλιο του Ηλια Βροχιδη και ταξιδιωτικα που της τυπωνω απο εδω. :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Νίκο μιας και καλώς έχων των πραγμάτων θα είμαι 6Αυγούστου Βενετία, σκέφτομαι να ακολουθήσω αυτή την διαδρομή
http://maps.google.com/maps/empw?url...%3Dembed&hl=el
!! επρεπε να καταλαβω κατι εγω τωρα? not found μου βγαζει. ασε Βασιλη θα πιουμε μπυρα σαν αντρες και θα μου πεις.![]()
για τοσα πολλα χλμ ο ρυθμος σου θα ειναι σιγουρα χαλαρος για να μπορεις εσυ εξαρχης να βγαλεις τοσα χλμ...η Ιφ οπως μας λες αφου εχει μεγαλωσει μεσα στις μηχανες πιστευω και εγω δεν θα σε προβληματισει καθολου...ανα ενα διωρακι μαξ περιπου μια σταση για ξεμουδιασμα...συνδιασετο και με ανεφοδιασμο και καφεδοτσιγαρακι (αν καπνιζεις/καπνιζετε)...η μερα ειναι αρκετα μεγαλη και δεν θα εχεις προβλημα...το μονο που πρεπει να τονισεις καλα (ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ) στην Ιφ ειναι οτι ανα πασα στιγμη αισθανθει κουραση/ανασφαλεια/κλπ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ/ΚΟΛΛΩΣΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikosgus
προυπολογισμο?? ναι Δημητρη βρηκες ανθρωπο για προυπολογισμο. παντως αναγκάστικα μετα την αποφαση της Ιφιγενειας να ερθει, να μειωσω τις μερες στο μισο γιατι μεγαλωσαν τα εξοδα οπως καταλαβαινετε και θα ειμαι οσο πιο κυριλε με παιρνει. 1000 ευρω θα εχω ολα κιολα, οτι μαζευα για παραπανω τα εδωσα σε εισητηρια πλοιου εξοπλισμο Ιφιγενειας (αδιαβροχα, γκετες, γαντια, καλυτερο κρανος, σλιπιμπανκ ). Βασιλη τα χρονομετρημενα δεν ξερω αν θα προλαβω, 737 χιλιομετρα ειναι απο Βενετια Μπρνο και εφοσον το καραβι φτανει 7:30 το πρωι θα ηταν ανετα να ειμαι το βραδυ στο καμπινκ στο Μπρνο. Αλλα με την Ιφ σκεφτομαι μηπως μεινω καπου στη μεση που δεν θελω. Αχ δεν ξερω, πειτε κατι και εσεις, με πολλες στασεις και χαλαρη οδηγηση ολη μερα δεν θα βγει? Ι ιφ επιμενει πως δεν θα με προβληματισει πουθενα και ειναι και ελαφρια (γενικως). Να καταλαβεται αυτες τις μερες διαβαζει το βιβλιο του Ηλια Βροχιδη και ταξιδιωτικα που της τυπωνω απο εδω. :rotflmao: :rotflmao:
απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω τι σχεση εχεις με την μητερα σου...πιστεψε με πολλοι απο εμας θα ηθελαν μια τετοια...να ηθελε και να μπορουσε να μας ακολουθησει σε καποιο ταξιδι...σορρυ αν την λεω και εγω Ιφ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. για καθε περιπτωση εχε στο νου σου καπου στην μεση για διανυχτερευση...εκτυπωσε το να το εχεις και ετοιμο...αλλα ξαναλεω ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ...
Τωρα καλυτερα.αχαχαχα blackbusa ολοι Ιφ την λεμε. Ναι και οι 2 καπνιζουμε, οπως ακριβως τα λες τα σκευτομουν, οποτε κλεινω σημερα το καμπινκ απο την πρωτη μερα και αν κουραστει (θα το καταλαβω και ας μην το πει) ας πληρωσω την πρωτη διανυκτερευση τσαμπα.
αν εχω καταλαβει καλα θα εισαι με αφρικανα...λογικα θα εχεις και μπαγκαζιερα να ακουμπαει πισω...σε βλεπω να κουραζεσε εσυ πρωτος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikosgus
Τωρα καλυτερα.αχαχαχα blackbusa ολοι Ιφ την λεμε. Ναι και οι 2 καπνιζουμε, οπως ακριβως τα λες τα σκευτομουν, οποτε κλεινω σημερα το καμπινκ απο την πρωτη μερα και αν κουραστει (θα το καταλαβω και ας μην το πει) ας πληρωσω την πρωτη διανυκτερευση τσαμπα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αχαχαχα ναι. να μου λεει αντε βρε αχρηστε που θες και τιμονι. Παντως πονταρει και αυτη στο αφρικα, μου ειπε αν ησουν με το ducati (προηγουμενο) δεν θα ερχομουν.
Πεμπτη 11 Αυγουστου ειναι το πλοιο για Βενετια και οχι στις 10. Ειχα κολησει με το 10 επειδη με βολευε αλλα δεν ειχε εκεινη τη μερα οποτε χανω τα δοκιμαστικα. Βασιλη εκλεισα στο ιδιο καμπινκ με εσενα οποτε κρεμασε ενα κοκκινο γαρυφαλο στο αρ 1 να σε βρω.τα τελευταια νεα ειναι οτι αλλαξα και μπροστινο λαστιχο, αλλαξα προληπτικα μπαταρια, τακακια πισω, πηρα τανκ μπανκ, θηκη gps, καινουριο τσαντακι, σπρεη αλυσιδας, τι μου λειπει του μπρουκλη?
![]()
Αν είσαι οκ από πίσω λάστιχο τότε μόνο μία φωτογραφική να μας μεταφέρεις τις εικόνες σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikosgus
τι μου λειπει του μπρουκλη?![]()
Δεν είδα αν την ανέφερες πιο πίσω![]()
![]()
![]()
ναι το αναφερω πριν 10 μερες. παω αναλογα με το ποτε πληρωνωμαι.φωτογραφικη ειμαι οκ με μια παλια 8 mpixel και θα αρκεστω με πονο καρδιας σε αυτη γιατι με βλεπω να ζηταω ευρα για να γυρισω απο πατριδα. :smilea:
Με μοτοσυκλετιστάς έχετε να κάνετε κύριος, στην ανάγκη εδώ θα βρισκόμαστε κι εμείς!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikosgus
γιατι με βλεπω να ζηταω ευρα για να γυρισω απο πατριδα. :smilea:![]()
-κανόνισε να τα κάνεις όλα σουβενίρ![]()
![]()
![]()
11 φεύγεις ή φτάνεις? Και δε με λες κιόλα, εισητήρια έχεις πάρει ή από κεί?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikosgus
Πεμπτη 11 Αυγουστου ειναι το πλοιο για Βενετια και οχι στις 10.
![]()
γης μαδιαμ...