Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: προγραμμα akrapovic

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leopsomo
    Το προγραμμα παρεχεται ΔΩΡΕΑΝ.
    Ειναι map για σκετα τελικα. Με μαμα φιλτρο.

Και δουλευει ρολοι. Οταν εγω εβαλα σκετο τελικο στο μαστορα της γειτονιας μου, το μηχανακι δε δουλευε σωστα. Πολλες φορες εσβηνε. Μεχρι και ρελαντι δυσκολευοταν να κρατησει..

Πηγα στην ΚΤΜ, σε 5 λεπτα το φορτωσαν και ολα οκ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Leopsomo
    Το προγραμμα παρεχεται ΔΩΡΕΑΝ.
    Ειναι map για σκετα τελικα. Με μαμα φιλτρο.

Και δουλευει ρολοι. Οταν εγω εβαλα σκετο τελικο στο μαστορα της γειτονιας μου, το μηχανακι δε δουλευε σωστα. Πολλες φορες εσβηνε. Μεχρι και ρελαντι δυσκολευοταν να κρατησει..

Πηγα στην ΚΤΜ, σε 5 λεπτα το φορτωσαν και ολα οκ.
    ΔΩΡΕΑΝ???

εγω που ρωτησα σε εξουσιοδωτημενο στη Θεσ/νικη μου ειπε 60ε....
    μηπως ειναι γνωστος σου κ δε σου πηρε χρηματα??

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    reinmaster ευχαριστω εστω και καθυστερημενα για την απαντηση... το δικο μου 990 αγοραστηκε μεταχειρο με ακραπες και απο οτι φανηκε και στον μηχανηκο μου εχει περασμενο και το προγραμμα. Ακουγεται μια χαρα, κραταει ρελαντι και η καταναλωση του ειναι οσο ψηλη λεει και ο κατασκευαστης (περιπου 9 λτ/100χλμ). Καυσαναλυση κανουμε οπουδηποτε...? δεν νομιζω... αξιζει να γινει τωρα? με τους σιγαστηρες τι παιζει? στην αρχη δεν τους εβαλα αλλα οταν πηγα ταξιδι ειπα να μην προκαλω την τυχη μου με τα προστιμα...τωρα ειναι ακομα πανω οι σιγαστηρες και δεν με χαλαει...μια χαρα ΔΕΝ μαζευεται ο πισω τροχος με τιποτα...

υ.γ. μεγαλε μαυρε εκανες δωρο το κοσμημα στο θηριο μολις επστρεψε σπιτι του... ?
    μπραβο ρε
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leopsomo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
    ΔΩΡΕΑΝ???

εγω που ρωτησα σε εξουσιοδωτημενο στη Θεσ/νικη μου ειπε 60ε....
    μηπως ειναι γνωστος σου κ δε σου πηρε χρηματα??

Για πες του να κουνησει λιγο το κεφαλι του....

Δωρεαν. Και σημειωτεον δεν την αγορασα απο αυτον. Το πηγα να το δει γιατι δε δουλευε σωστα και μου περασε το προγραμμα. Ρωτησα αν χρωσταω κατι και μου ειπε οτι αυτο κανονικα επρεπε να στο εχουν βαλει με την τοποθετηση. (αλλο που εγω την περασα στο μαστορα της γειτονιας)...
    Αυτο που εχει δικαιωμα να σε χρεωσει ειναι η εργατο-ωρα, δηλαδη 3 λεπτα που θα κανει να το περασει...

Στειλε ενα mail να τον συνεφερουν δε χανεις τπτ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BIG BLACK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    reinmaster ευχαριστω εστω και καθυστερημενα για την απαντηση... το δικο μου 990 αγοραστηκε μεταχειρο με ακραπες και απο οτι φανηκε και στον μηχανηκο μου εχει περασμενο και το προγραμμα. Ακουγεται μια χαρα, κραταει ρελαντι και η καταναλωση του ειναι οσο ψηλη λεει και ο κατασκευαστης (περιπου 9 λτ/100χλμ). Καυσαναλυση κανουμε οπουδηποτε...? δεν νομιζω... αξιζει να γινει τωρα? με τους σιγαστηρες τι παιζει? στην αρχη δεν τους εβαλα αλλα οταν πηγα ταξιδι ειπα να μην προκαλω την τυχη μου με τα προστιμα...τωρα ειναι ακομα πανω οι σιγαστηρες και δεν με χαλαει...μια χαρα ΔΕΝ μαζευεται ο πισω τροχος με τιποτα...

υ.γ. μεγαλε μαυρε εκανες δωρο το κοσμημα στο θηριο μολις επστρεψε σπιτι του... ?
    μπραβο ρε

Φίλε Λούκυ το είχα υποσχεθεί ότι αν την έβρισκα

θα της έκανα δώρο τις καινούριες.

Δεν μπορούσα να αθετήσω την υπόσχεσή μου.

Εισαι μπεσαλης ρε...
    ποσο καιει τωρα με τις ακραπες και χωρις προγραμμα?
    τους σιγαστηρες τους εχεις βγαλει? εχει διαφορα? σε καταναλωση και αποδοση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BIG BLACK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Εισαι μπεσαλης ρε...
    ποσο καιει τωρα με τις ακραπες και χωρις προγραμμα?
    τους σιγαστηρες τους εχεις βγαλει? εχει διαφορα? σε καταναλωση και αποδοση
    Δεν έχω βγάλει τους σιγαστήρες και δεν νομίζω να το κάνω

γιατί φαντάζομαι ότι θα έχει πολύ φασαρία.

Σε κατανάλση τώρα, σε συγκεκριμένη διαδρομή σε ταξίδι

που την κάνω χρόνια δεν είδα ΚΑΜΜΙΑ διαφορά.

Στην πόλη ακόμα κυκλοφορώ με το παπί μέχρι να μετακομίσω σε

σπίτι με γκαράζ.

Όσο σε απόδοση έχει γεμίσει παντού, σε όλο το φάσμα των στροφών

και ανεβάζει πιό γρήγορα.

Ήταν που ήταν δαίμονας τώρα δεν μαζεύεται.

Οντως πολυ φασαρια χωρις τους σιγαστηρες, αλλα μελωδια φιλε στα αυτια μας....σιγουρα ομως ενοχνουν πολυ κοσμο και επειδη δεν γουσταρω να μου την λενε και να εχουν και δικιο εβαλα τους σιγαστηρες και ξενιασα...στην ουσια καμια διαφορα στην αποδοση και ο ηχος ειναι ωραιοτατος χωρις να ενοχλει
    ΝΑΙ δαιμονας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Leopsomo

Για πες του να κουνησει λιγο το κεφαλι του....

Δωρεαν. Και σημειωτεον δεν την αγορασα απο αυτον. Το πηγα να το δει γιατι δε δουλευε σωστα και μου περασε το προγραμμα. Ρωτησα αν χρωσταω κατι και μου ειπε οτι αυτο κανονικα επρεπε να στο εχουν βαλει με την τοποθετηση. (αλλο που εγω την περασα στο μαστορα της γειτονιας)...
    Αυτο που εχει δικαιωμα να σε χρεωσει ειναι η εργατο-ωρα, δηλαδη 3 λεπτα που θα κανει να το περασει...

Στειλε ενα mail να τον συνεφερουν δε χανεις τπτ....
    σε ποιον να στειλω mail???

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

στο δια ταυτα...βαζουμε εξατμιση και κανουμε καυσαναλυση...αν η καυση μας δεν ειναι σωστη κανουμε κατι γι αυτο...

ΔΕΝ βαζουμε ποτε ετοιμο προγραμμα,διοτι ΠΟΤΕ κανεις κινητηρας δεν εχει κοινα χαρακτηριστικα καυσης με ενα αλλο ομοιο του...αν ηταν ετσι,οι ετοιμοι χαρτες της dynojet για το power commander θα δουλευαν...ΔΕΝ δουλευουν παρα μονο κατα τυχη...

το φιλτρο αερα ΔΕΝ χρειαζεται αλλαγη σε νορμαλ κινητηρα...η δυνατοτητα παροχης αερα που εχει ειναι ΠΑΝΤΑ τουλαχιστον ενα 20% μεγαλυτερη απο την στανταρ του...τι σημαινει αυτο...οτι αν ο κινητηρας αποκτησει την δυνατοτητα να "ρουφηξει"περισσοτερο αερα,θα το κανει και με το μαμα φιλτρο...

εν κατακλειδι...κανουμε Κ Α Υ Σ Α Ν Α Λ Υ Σ Η...δεν λυπαστε να δωσετε 200-300 ευρω για οποιαδηποτε ετοιμη λυση και λυπαστε τα 70 που χρειαζεται η αποκτηση γνωσης της υπαρξης αναγκης για κατι τετοιο...

την κανουμε λοιπον και ΑΝ χρειαστει αλλαγη,χρησιμοποιουμε κατι που να μας δινει την δυνατοτητα ευρους ρυθμισεων και οχι ετοιμη λυση...

καποια απο αυτα που ειχε γραψει ο φιλος rein .

εγω τωρα...
    που πλησιαζει ο καιρος για να αλλαξω (ΜΟΝΟ) τα μαμα τελικα με WINGS ..

μετα την αλλαγη κανω μια καυσαναλυση ,

αν δεν ειναι σωστες οι "τιμες" της ..

τι κανω ?

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    για τις ταπες ηξερα οτι στα 950 τις κοβαμε καμια 10αρια ποντους και το machine δουλευε ρολοι.παιζει κατι τετοιο και στα 990,παντως ξεταπωτο το προηγουμενο που ειχα εσβηνε ψηλα,ενω με τις ταπες κομενες πηγαινε αεροπλανο.μιλαω για το 950 και αφου θα βαλω στο 990 ρωταω αν παιζει τετοιο ενδεχωμενο
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Νέο μέλος Το avatar του/της MarD
    Εγώ το 640 μου (2004 μοντέλο) το πήρα μεταχειρισμένο με ολόσωμη akrapovic. Από την αρχή μπέρδευε και στο ρελαντί και ψηλά είχε στέρηση. Άλλαξα ζιγκλεράκι για να ανοίξω το καύσιμο και δούλεψε άψογα. Για κατανάλωση δεν ξέρω αλλά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι πως πήρα τρελή διαφορά στην ιπποδύναμη και ο κινητήρας μου δουλεύει ρολόι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    εγω ειμαι κατα...
    προσυπογράφω

το πρόγραμμα της ΚΤΜ για τα ακραποβιτς, είναι σκουπίδι. πολύ πιο πλούσιο μίγμα απ' όσο χρειάζεται. μόνο για τελικά ή τελικά/φίλτρο ο μαμά εγκέφαλος 9 στις 10 αναπροσαρμόζετε μόνος του. είναι πολύ μικρό το εύρος.

για τις 1 στις 10 ή όσοι θέλετε να παίξετε με τον εγκέφαλο του 990 δεν χρειάζεστε power commander κλπ. ένα καλώδιο DIY μόνο και το TuneECU - http://www.tomhamburg.net/
    Fuck the universe.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
    προσυπογράφω

το πρόγραμμα της ΚΤΜ για τα ακραποβιτς, είναι σκουπίδι. πολύ πιο πλούσιο μίγμα απ' όσο χρειάζεται. μόνο για τελικά ή τελικά/φίλτρο ο μαμά εγκέφαλος 9 στις 10 αναπροσαρμόζετε μόνος του. είναι πολύ μικρό το εύρος.

για τις 1 στις 10 ή όσοι θέλετε να παίξετε με τον εγκέφαλο του 990 δεν χρειάζεστε power commander κλπ. ένα καλώδιο DIY μόνο και το TuneECU - http://www.tomhamburg.net/
    Πές τα χριστόψωμε. Αλλά μην λές και σκουπίδι κάτι που... είναι απλά πολύ σπάταλο σε καύσιμο και δεν δίνει δύναμη.
    Υπ'όψη οτι οι χάρτες AKRA απενεργοποιούν τους αισθητήρες λ.
    Για να λύσουμε κάποια θέματα:
    Από όσο καταλαβαίνω τουλάχιστο εγώ
    Όσο πιό ελεύθερες εξατμίσεις τόσο περισσότερος αέρας περνάει από τον κινητήρα και τόσο περισσότερο καύσιμο χρειάζεται. Το ίδιο ισχύει και όσο πιό ελεύθερο φίλτρο βάζουμε.
    Αλλά
    Σε ένα κινητήρα που έχει ήδη πλούσιο μίγμα για να ψύχονται οι κύλινδροι, αν αυξήσουμε τον αέρα τότε το μίγμα πλησιάζει πιό κοντά στη στοιχειομετρική αναλογία (που είναι 14,7:1 αέρα-καυσίμου) και άρα έχουμε καλύτερη καύση, περισσότερη δύναμη με λιγότερο καύσιμο. Μειονέκτημα οι ψηλότερες θερμοκρασίες στον κινητήρα.
    Εδώ να μην ξεχνάμε οτι το ECU ελέγχει το μίγμα με τους αισθητήρες λάμδα και αν δεί το μίγμα να ξεφεύγει προς το φτωχό ή το πλούσιο, διορθώνει. Οι χάρτες ΑΚΡΑ όμως απενεργοποιούν τους αισθητήρες αυτούς. Πρακτικά το μίγμα αλλάζει συνέχεια ανάλογα με τη θέση της γκαζιέρας, τη θερμοκρασία του αέρα εισαγωγής, την υποπίεση στην εισαγωγή.
    Εν κατακλείδι ο AKRA παραείναι πλούσιος και απενεργοποιεί τους αισθητήρες που η ΚΤΜ έβαλε εκεί για κάποιο λόγο.
    Γειά χαρά

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2010, 08:34
  2. Superduke προγραμμα για AKRAPOVIC
    από Black Mamba στο forum KTM
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2007, 12:18
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2004, 08:31
  4. Απαντήσεις: 2