Οποτε τωρα μπορεις να περασεις στα τριτροχα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
δικά μου κριτήρια:
Να έχει δύο ρόδες.
Ότι έχει δύο ρόδες, θέλω να το δοκιμάσω
![]()
![]()
Να εχει "χαρακτηρα" και να ειναι στρογγυλοφαναρο.
Οποτε τωρα μπορεις να περασεις στα τριτροχα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
δικά μου κριτήρια:
Να έχει δύο ρόδες.
Ότι έχει δύο ρόδες, θέλω να το δοκιμάσω
![]()
![]()
Να εχει "χαρακτηρα" και να ειναι στρογγυλοφαναρο.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ακριβως αυτο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να είναι Triumph :wacko:
αλλα και μια νορτον δεν κακο!!!
Τις θελω ολες, αλλα δεν εχω λεφτα, ουτε για μιση (καινουρια) που λεει ο λογος...
Οποτε μενω στο οφθαλμολουτρο...
Η γυναικα μου λεει οτι εχω αρκετες και θα με χωρισει αν παρω κι αλλη, αλλα ποτε δεν ειναι αρκετες ρε παιδι μου...
Εχω ψυχολογικο, το ξερω, αλλα τι να κανω...
Οποτε, εγω ειμαι ο τελευταιος που θα ρωτησεις για λογικη και τεκμηριωμενη αποψη "πως διαλεγεις"...
![]()
![]()
![]()
οταν κατεβαινω, να χαμογελαω !!!![]()
designed by a genius
built by a craftsman
ridden by a twat
Με το να παραγετε στην Ιταλια μου αρκει !
![]()
![]()
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory
και 90 μοιρες κατα προτιμηση...ευχαριστω.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
βε δυο
![]()
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
έρωτας με την πρώτη ματιά, στα υπόλοιπα συμβιβάζεσαι.
ερωτας με την πρωτη ματια το βασικοτερο κριτιριο(ερωτευομαι ευκολα ρε γαμωτο)
απο το 03 που βγηκε το adventure μεχρι και 07 οπου απεκτησα το πρωτο μου ημουν καθε μερα στην βυτρηνα στο μαγαζι της κυμης και το χαζευα
ολα τα αλλα πανε σε δευτερη μοιρα γιαμενα
υ.γ και φυσικα να ειναι απο ευρωπη
Να ειναι ΚΤΜ και ''βελτιωμενη'' απο το αρκουδακι του φορουμ μας!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
1- Να μου αρεσει
2- Να εξυπηρετει τις αναγκες μου ( οχι το χεσιμο)
3- Να ειναι αξιοπιστη. Εαν εχουν ακουστει προβληματα βγαινει εξω απο το παιχνιδι αμεσα.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
λοιπον παμε τα βηματα
1.βαζουμε το χερι στην τσεπη και βλεπουμε τι λεφτα εχουμε μεσα(φτωχεια καταραμενη)
2.βλεπουμε τι κυκλοφοραει σε αυτα τα λεφτα
3.διαλεγω αυτο που με τραβαει καλυτερα και εχει αξια μεταπωλησης(μια απο τα ιδια)
η σειρα αλλαζει μονο αν βρεθει καμια τρομερη ευκαιρια![]()
ολα τα παραπανω +
το καλυτερο για τα ρουβλια που εχουμε κανοντας και καποιες υποχωρησεις σε καποια θεματα για μια μηχανη που να ΜΕ καλυπτει πληρως δεν υπαρχει...καθως μου αρεσουν οι περισσοτερες:rotflmao:
σε 3 χρονια αλλαξα, v strom 650 2004 (20.000km), v strom 2008 (19000km), hayabusa 2004 (5000km), ninja zx10r 2007(4000km) και τωρα suzuki gsx1400 o λογος ειναι οτι η τωρινη ειναι για κοντα μακρια εχει γκαζια ειναι και για δυο αλλα πανω απο ολα ειναι σκετη κ@βλα στο ματι και στον ηχο!!!![]()
προσωπικη αποψη
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
όλες είναι ωραίες και ο κάθε ένας τα γούστα του δεν αλλάζει αυτο....
Ο λόγος που το άνοιξα είναι γιατί έχω γνωστούς που πήραν ss γιατί απλά τους αρέσει και παρότι δεν πάνε πίστα, ούτε να πω κανένα ταξίδι απλά πόλη. Γενικά κατά καιρούς έχω γνωρίσει τέτοια άτομα,με τι κριτήρια πας και πάιρνεις πιστας μηχανη για τον δρομο ?!
Δε μπορώ να μπω σε αυτήν την σκέψη...![]()
Διαβαζω συνεχως οσα λετε γι αυτους που παιρνουν ss μηχανες και τις εχουν για μεσα στην πολη.
Ειμαι κατοχος ενος v-strom 1000 ειμαι 23 ετων.
Του χρονου την ανοιξη αν ειναι ολα καλα θα παρω και εγω μια ss 1000,δεν εχω σκοπο να ασχοληθω ιδιαιτερα με πιστα,θα της κανω την ιδια χρηση που κανω και στο v-strom.
Δουλεια,βολτες,καφε και κανενα ταξιδακι οταν εχω αδεια απο την δουλεια.
Ναι ξερω οτι αυτη η μηχανη δεν κανει για πολη ποσο μαλλον για αθηνα,πιθανον θα ζοριστω περισσοτερο απ οτι με το v-strom στην κινηση,ξερω οτι θα πρεπει να εχω συνεχως ενα σακιδιο στην πλατη για να εχω τα πραγματα μου,ξερω οτι δεν θα εχω την ανεση του v-strom αφου ειμαι και 1.88!!!!
Αλλα δεν με νοιαζει,ας με πονεσει η μεση,ας ζοριζομαι στην κινηση,ας κολλησει στην πλατη μου η τσαντα.
Εγω αυτο που νιωθω οταν βλεπω ενα 1000αρι ss δεν συγκρινεται με τιποτα,εχω οδηγησει αρκετες φορες και δεν μπορω να περιγραψω πως νιωθω οταν ειμαι πανω σε τετοια μοτοσυκλετα..Φανταζομαι μερικοι με καταλαβαινεται...
Βλεπω κ8-κ9 στον δρομο και μου τρεχουν τα σαλια....Αυτο θελω αυτο μου αρεσει,πως να το κανουμε...Δεν εχω ματια για αλλη μοτοσυκλετα....
Γιατι να μην το παρω λοιπον?Γιατι δεν κανει για την αθηνα?
Να κρατησω το v-strom η μηπως να το δωσω και αυτο και να παρω ενα σκουτερ η ενα μοταρτ που ειναι ιδανικα για την αθηνα?
Και να συνεχισω να ονειρευομαι καθε βραδυ ενα ss 1000,να τα βλεπω να περνανε απο μπροστα μου και να τα θαυμαζω...
Ελπιζω φιλε μου να μπορεσες εστω και λιγο να καταλαβεις πως νιωθω....
Περιμενω πως και πως να περασει το καλοκαιρι και να ερθει το επομενο..πανω σε ενα SS,δεν περναει ο καιρος λεμε......
Ενας μελλοντικος SSακιας ''της αθηνας''.![]()
![]()
![]()