71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ναι.. το έχω κάνει (σε ανάγκη είπαμε, όταν βλέπεις ότι δεν σε παίρνει και σε πετάει έξω) και σώθηκα από το να βρεθώ στον γκρεμό.. ταυτόχρονα περισσότερο πλάγιασμα. η μηχανή ήταν 250 και ήμουν 1 ταχύτητα πάνω από ο,τι έπρεπε.. άμα καθόμουν έστω μια στιγμή να το σκεφτώ, τότε πάει..Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
Πανω στη στροφη?????
Τα πάντα μπορείς να κάνεις στρίβοντας, αρκεί να έχεις αίσθηση και να μην υπερβάλλεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
Πανω στη στροφη?????
Life begins at 45°.
εγω για παρραδειγμα!! μπορω να στριψω σουζαριστος αναβοντας τσιγαρο ενω με το αλλο χερι χτυπαω φραπε!Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Τα πάντα μπορείς να κάνεις στρίβοντας, αρκεί να έχεις αίσθηση και να μην υπερβάλλεις...
Ελα πες τα ολα!!!Την εφημεριδα δεν μας ειπες, που την βαζεις?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
εγω για παρραδειγμα!! μπορω να στριψω σουζαριστος αναβοντας τσιγαρο ενω με το αλλο χερι χτυπαω φραπε!
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
την εφημεριδα δεν τη κρατααω ρε συ! την εχω ακουμπισμενη στη ζελατινα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ελα πες τα ολα!!!Την εφημεριδα δεν μας ειπες, που την βαζεις?:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πωπώ κομματάρα, έτσι μού'ρχεται να βρω ένα GS να το καβαλήσω και να το πηγαίνω πέρα-δώθες...!:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
την εφημεριδα δεν τη κρατααω ρε συ! την εχω ακουμπισμενη στη ζελατινα!
:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
Δεν χρειάζετε να προσπαθήσεις και πολύ. Αυτό και στο ρελαντί που δουλεύει πέρα δώθε πάει.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πωπώ κομματάρα, έτσι μού'ρχεται να βρω ένα GS να το καβαλήσω και να το πηγαίνω πέρα-δώθες...!:rotflmao:
Μικε αν αυτα τα κανείς στη στροφή, φαντάζομαι τι κανείς στην ευθεία φίλε. :rotflmao:
Οι υπόλοιποι παγκόσμιοι που κατεβάζουν καρφωτές μέσα στη στροφή να προσέχουν που τα γράφουν αυτα.
Sent from me using a computer.
Εχμ... ναι, δεν είχα αυτό ακριβώς στο μυαλό μου :PΑρχικά δημιουργήθηκε από motomike
εγω για παρραδειγμα!! μπορω να στριψω σουζαριστος αναβοντας τσιγαρο ενω με το αλλο χερι χτυπαω φραπε!
Life begins at 45°.
Περισσοτερο πλαγιασμα + καρφωμα μιας ταχυτητας κατω = Πωλουνται ανταλακτικα απο μηχανη 250 cc σε τιμη ευκαιρια !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
ναι.. το έχω κάνει (σε ανάγκη είπαμε, όταν βλέπεις ότι δεν σε παίρνει και σε πετάει έξω) και σώθηκα από το να βρεθώ στον γκρεμό.. ταυτόχρονα περισσότερο πλάγιασμα. η μηχανή ήταν 250 και ήμουν 1 ταχύτητα πάνω από ο,τι έπρεπε.. άμα καθόμουν έστω μια στιγμή να το σκεφτώ, τότε πάει..
Εκτος και αν φορας απο αυτα τα μαραφετια του διαβολου που ακουνε στο ονομα slipper clutch και σε λενε Agostini !
:rotflmao::rotflmao:
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory
εξαρταται απο το τι οδηγω ρε αποστολη... αν ειμαι με την ΤεΤα κερναω τσαγια τον τσακ νορρις! αν ειμαι με κανα μπεμπε 1100gs, παω χαλαρα και εν το μεταξυ ριχνω και δυο μπριζολιδια στα κυλινδρα να ψηνονται, ενω στο μεταξυ ο αερας παγωνει την 6αδα μπυρες που εχω στηριξει ταμαμ στο μπροστινο φτερο!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Μικε αν αυτα τα κανείς στη στροφή, φαντάζομαι τι κανείς στην ευθεία φίλε. :rotflmao:
σου έγειρε το ποτέμκιν και το έσωσες 18χρονώ φουφουδάκι ε?
πήγαινες και χορό ε?
χμ...
http://www.youtube.com/watch?v=aHbGqJ_MonU
ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
σου έγειρε το ποτέμκιν και το έσωσες 18χρονώ φουφουδάκι ε?
πήγαινες και χορό ε?
χμ...
http://www.youtube.com/watch?v=aHbGqJ_MonU![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ωραίος!!!!![]()