Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
τουλαχιστον ας κανει καποιος BAN τη Χαρα!
ΒΛΑΜΜΜΜΜΜΕΝΕ καπετανιο!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
τουλαχιστον ας κανει καποιος BAN τη Χαρα!
ΒΛΑΜΜΜΜΜΜΕΝΕ καπετανιο!![]()
σε ειδα φιλαρακι με την μπεμπα σου τιγκα και την γυναικα σου,προβλεπε και οι δυο,να παιρνεις μια ανασα πριν συνεχισεις για νορβηγια οπως μου ειπες.....για δευτερη χρονια στο καπακι....![]()
καλο δρομο να εχετε!!!![]()
![]()
![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
απο Καλαμακι μεχρι Λαιμο Βουλιαγμενης πηγαιναμε (σχεδον) μαζι. μετα εστριψα για τα βραχακια...
γκρι R1 '03-'04, το πηγαινες πολυ καλα και αν δεν ειχα το Κ9 μου Σερρες, θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον...![]()
Σε είδα χάρε του κερατά με το παλιο toyota που αποφάσισες να περάσεις την Κλεισθένους ενώ με έβλεπες να έρχομαι στα 20 μέτρα. Πάλι καλά που φρέναρα ψύχραιμα στην γυαλο-ασφαλτο οσο μπορούσα και δεν ξάπλωσα... ά ρε ζώα...
ringdingdingdingdingdingding...
Motul 710 fragrance for men
Σε νοιωθω ρε φιλε!Περναω καθε μερα απο κει για την δουλεια...τρελλα χαριλικια,βγαινουν απο παντου και η ασφαλτος παγοδρομιο!Παντα κοβω εκει...Αρχικά δημιουργήθηκε από eL nizmortalo
Σε είδα χάρε του κερατά με το παλιο toyota που αποφάσισες να περάσεις την Κλεισθένους ενώ με έβλεπες να έρχομαι στα 20 μέτρα. Πάλι καλά που φρέναρα ψύχραιμα στην γυαλο-ασφαλτο οσο μπορούσα και δεν ξάπλωσα... ά ρε ζώα...![]()
Σε είδα απο το μπαλκόνι μου στο Καυτατζόγλειο στην Αγ.Δημητρίου συγκεκριμένα στο ύψος με τα νερά το Καυτατζόγλειου να είσαι σκυμμένος και να περνάς σφεντόνα... ας ελπίσω να φτάσεις σπίτι σου σώος!![]()
σημερα το μεσημερι οπως ανεβαινα τον περιφερειακο υμηττου, ειδα πυροσβεστικες κ καναντερ, προς το βουνο...
ειχε κ ενα υποπτο υποτυπωδες αερακι..![]()
πριν λιγο που γυρναγα παλι απο περιφερειακο, 4.00, μεσα στην μεση του δρομου ενα καρβουνο αρκετα μεγαλο, με καφτρα πανω, καπνιζε ακομα...
διπλα μου ηταν ενα ασημι bandit, κ μαλλον κ οι δυο χεστηκαμε απ τον φοβο μας μεσα στα σκοταδια με κατι να καπνιζει μονο του κ να φωτιζει λιγακι, μεσα στην σκοτεινια του δρομου...
δεν θελω να φανταστω τι μπορει να εγινε στον υμηττο σημερα...![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
σημερα το μεσημερι οπως ανεβαινα τον περιφερειακο υμηττου, ειδα πυροσβεστικες κ καναντερ, προς το βουνο...
πριν λιγο που γυρναγα παλι απο περιφερειακο, 4.00, μεσα στην μεση του δρομου ενα καρβουνο αρκετα μεγαλο, με καφτρα πανω, καπνιζε ακομα...
διπλα μου ηταν ενα ασημι bandit, κ μαλλον κ οι δυο χεστηκαμε απ τον φοβο μας μεσα στα σκοταδια με κατι να καπνιζει μονο του κ να φωτιζει λιγακι, μεσα στην σκοτεινια του δρομου...
ειναι πολυ απλο.
μοιράστηκαν οικοπεδα
:a31: :a31: :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Atala_Kulu
Σε νοιωθω ρε φιλε!Περναω καθε μερα απο κει για την δουλεια...τρελλα χαριλικια,βγαινουν απο παντου και η ασφαλτος παγοδρομιο!Παντα κοβω εκει...![]()
Άσε φίλε μου δράμα η κατάσταση στο Γέρακα γενικά, ασφαλτος για πατινάζ και κάτι λακούβες σα το γκραν κάνυον ένα πραμα... Κ εγώ κάθε φορά που βγαίνω Κλεισθένους με τη μηχανή είμαι στην τσίτα. Deathride κατάσταση...![]()
ringdingdingdingdingdingding...
Motul 710 fragrance for men
Πάντως κατά τις 4-5μμ που ήμουν εκεί κοντά δεν κατάλαβα υποψία οσμής καμμένου η καπνούΑρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Σας ειδα σημερα στα Γρεβενα, ειχες παρκαρει το πανεμορφο 1098 επανω στο πεζοδρομιο και καθησες σε κεντρικο σαντουιτσαδικο με την συνοδο σου, φοβερο το μοτο σου και τα κρανη σας, με πορωσε τοσο ο ηχος που ενω ειχα αλλες σκεψεις για μετα το μπουσα, με εκανες να το ξανασκεφτω.
σε είδα σήμερα στη Κορίνθου-Πατρών 1600 gt bmw κ χάζεψα........:hypnotize
σε είδα επίσης στον ίδιο δρόμο τριβάλιτσο στρώμα κ ο πανιλήθιος αναβάτης σου ταξίδευε χωρίς κράνος.................:a31:
cbf 1000
τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018
Σε είδα με το μαύρο - πορτοκαλί μονοκύλινδρο στα Διόδια της Αττικής Οδού στην Ελευσίνα εχθές το απόγευμα, κατεύθυνση προς Αθήνα να ανασηκώνεσαι ελαφρά και να πέφτει πίσω σου η κόκκινη πετσέτα μπάνιου.....Μάλλον δεν το θυμόσουν οτι την είχες στα απο κάτω σου....
Μα τι σόι ρουφιάνος είσαι εσύ μωρ' αδερφάκι μου, αμέσως να τον δώσεις τον άνθρωπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).