Φεύγω τώρα....
... πάω να ψάξω για το σκύλο....
Τον έβαψες παραλλαγή?Αρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
Φεύγω τώρα....
... πάω να ψάξω για το σκύλο....:rotflmao:
![]()
Ωραίο το χρώμα! Έδειξε η κεφαλή!![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
[B]Τον έβαψες παραλλαγή?:rotflmao:
![]()
Όχι μωρέ, λίγο ασημί την ουρά του μόνο....![]()
![]()
![]()
χαχαχα το φιλτροκουτι.. το πλαστικο της ουρας ειναι ετσι σε ΟΛΑ τα σρχ. τι να προσεξεις μιας κι εγω τα επαθα για να μαθω κι απο οτι μαθαινω οχι μονο εγω. βασεις μηχανης: σπανε οι σκελετοι εκει που δενουν με το μοτερ απο την πισωπλευρα συνηθως.
εξατμισοβιδες : εγω τις ζεστανα με φλογιστρο για βγουν οποτε παλι καλα εισαι..
βιδες μανιβελας: εδω προσοχη να μη σου φαει το καρε. αν εχεις την γνησια κι οχι καποια απο ΧΤ τοτε η διαδιασια βιδωματος ειναι: βαζεις την μανιβελα πανω στο καρε κανονικα χωρις να εχεις βιδες επανω. μετα βιδωνεις την μικρη βιδα (Μ6 αν θυμαμαι καλα) και αφου σφιξεις ελαφρως τοτε βιδωνεις το μεγαλο παξιμαδι. αν τις κανεις αναποδα την πεταει και τρωει το καρε. το επαθα. αυτο συμβαινει γιατι η πονηρη γιαμαχα εχει μια ελαφρια κωνικοτητα στο τερμα της μαιβελας.
πλεξουδα : ανοιξε την και κοιτα καλα μην εχει κοπει η φθαρει κανα καλωδιο στο σημειο κοντα στο λαιμο μπροστα εκει που εχει κατι σιδερακια να την κραταν πανω στο σασι λιγο πριν παει στο φαναρι. 2 πλεξουδες εχω κι οι 2 εχουν θεμα εκει. η μια μαλιστα μου εκανε 2 φορες βραχυκυκλωμα, την μια ελιωσε ολο το πισωμερος και την 2η μπροστα + ενα σκριπακι χαλια..
φλασερ: αμα δεν δουλευει μην σκας.. ταιριαζει απο οτιδηποτε.. εχω εβαλα απο παπι χοντα.
ρε θηριο το δοχειο του λαδιου γιατι δεν το εκανες με αλοιφη και το εβαψες? τωρα ζηλεψα.. παω να κανω το δικο μου το 2ο. θα το ανοιξω να σε πω τι θα εχει και μεσα.![]()
Ωραια εγιναν τα βαψιματα
Καλη συνεχεια![]()
![]()
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
ΡΕ ΣΥΥΥΥΥ!!!! Λιγες μερες ελλειψα... κι εσυ κοντευεις να το κλεισεις το SουRουXου..
![]()
![]()
Δεν προλαβαινω τωρα γιατι πρεπει να φυγω.. οταν δω με προσοχη την προοδο σου θα σχολιασω.. (σιγα μη με χασεις κι απο πελατη, δηλαδη...) :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Πατέρας πια..
δεν θα ξεφλουδισουν αυτα...?Αρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
Και αφού μας άρεσε το χρώμα ....![]()