Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 87

Θέμα: Hayabusa Bastard: το μαγικό ταξίδι από τα 180 άλογα στα …350!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
    το μονο που θα αλλαζα ειναι το λευκο χρωμα
    η θα εβγαζα τελειως τα αυτοκολλητα
    Φιλαράκι μου καθόλου ...μα ΚΑΘΟΥΛΟΥ κακή ιδεα αυτή με τα αυτοκόλλητα!!!!!!!!!!!!
    Το μόνο μου πρόβλημα είναι το αυτοκόλλητο στο ντεπόζιτο... δεν βγαίνει γιατί είναι περασμένο το βερνίκι απο πάνω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Μπράβο για το μεράκι και την καύλα σου, πολύ ωραίο είναι, αλλά επειδή συνάμα είναι και πολύ επικίνδυνο με τόσα άλογα να προσέχεις πολύ φίλε μου και να το χαίρεσαι
    Να είσαι καλά φίλε μου. Προσέχω και το χαίρομαι πολύ
    Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι να είμαστε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
    Φιλαράκι μου καθόλου ...μα ΚΑΘΟΥΛΟΥ κακή ιδεα αυτή με τα αυτοκόλλητα!!!!!!!!!!!!
    Το μόνο μου πρόβλημα είναι το αυτοκόλλητο στο ντεπόζιτο... δεν βγαίνει γιατί είναι περασμένο το βερνίκι απο πάνω...
    Μην τολμησεις και βγαλεις τελειως τα αυτοκολλητα. Οι επιφανειες ειναι πολυ μεγαλες και θα δειχνει ασχημο...ασε που θα μοιαζει και με Ορκα!!!
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ωραιο το νεο look Τακη...
    ετσι οσο περνανε τα χρονια, καλο ειναι να αναεωνουμε τις καλες μας, ειτε με αλλα κοστουμακια, ειτε με αλλα χρωματα κλπ...

πηρε αλλα 40 αλογα απ'οταν το ειχες πρωτοβγαλει? 310 ηταν στην αρχη τωρα πηγε 350??
    Να είσαι καλά φίλε! Το χρώμα είναι μεγάλη αλλαγή σε ένα όχημα. Σαν να βλέπεις άλλο μηχανάκι!

Δεν πήρε 40 άλογα.... πήρε 70!
    Απο Αγγλία μου το δυναμομετρίσανε 310 τροχό (έχω και το video στο youtube). Αλλά πρίν μου το στείλει μου το "έπνιξε" με καύσιμο, για να είναι πιο ασφαλές στις υψηλές θερμοκρασίες της Ελλάδας... πράμα που εγώ το έμαθα μετά απο 1 χρόνο, όταν το δυναμομέτρισα πάλι εδω, πριν του βάλω σφυρήλατα κλπ και είδα ότι το μηχανάκι είναι 280 τροχό. Όλα τα video στο tube δηλαδή με τον κομπρεσορα δεν είναι με 310 άλογα που νόμιζα και έγραφα... είναι με 280!
    Μετά, αφού ενισχύσαμε τον κινητήρα, ανεβάσαμε πίεση απο 0,6 σε 0,9 + καλύτερη διαχείριση καυσίμου με χάρτη φτιαγμένο απο την αρχή για Ελλάδα! Το μηχανάκι δυνάμωσε ΠΟΛΥ και το δούλεμά του έστρωσε! Η δυναμομέτριση έδειξε 340. Τώρα που το έβαλα μέσα πάλι, έγινε service στον κομπρέσορα, αλλάχθηκαν τα ρουλεμάν, λιγότερες τριβές = περισσότερα άλογα + βρήκαμε ρήγμα στο φιλτροκούτι!! Καινούρια ρουλεμάν λοιπών και σωστό φιλτροκούτι είναι ΣΙΓΟΥΡΑ 10 άλογα+ και πολύ συγκρατημένα... προσεχώς λοιπών μέχρι την επόμενη δυναμομέτριση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ναι, κάθε φορά που αλλάζει λάδια βρίσκει και 5-10 άλογα ακόμα...
    βάλε και το βάψιμο, τουλάχιστον 20 άλογα ακόμα...

σας βρήκε θύματα και σας δουλεύει ψιλό γαζί ...

Μας πήρανε χαμπάρι... πάω σε άλλο forum να το παίξω μούρη...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Ωραίο το μηχανάκι και σίγουρα για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζεται μεράκι, εκτός απο τα φράγκα .
    Θα ήθελα να ρωτήσω πως είναι το μηχανάκι οδηγικά . Και τι εννοώ.
    Μπορείς με αυτό το μηχανάκι να κινηθείς πραγματικά γρήγορα ?
    Φυσικά σε μια ευθεία τύπου ντρακστερ θα φεύγει σφαίρα , αλλα απο εκεί και πέρα ??

Να το χαίρεσαι πάντα αγρατζούνιστο και το νου σου
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Ωραίο το μηχανάκι και σίγουρα για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζεται μεράκι, εκτός απο τα φράγκα .
    Θα ήθελα να ρωτήσω πως είναι το μηχανάκι οδηγικά . Και τι εννοώ.
    Μπορείς με αυτό το μηχανάκι να κινηθείς πραγματικά γρήγορα ?
    Φυσικά σε μια ευθεία τύπου ντρακστερ θα φεύγει σφαίρα , αλλα απο εκεί και πέρα ??

Να το χαίρεσαι πάντα αγρατζούνιστο και το νου σου
    Φίλε Μάριε σε ευχαριστώ πολύ.

Το μηχανάκι έχει άψωγη οδική συμπεριφορά. Μπορείς να κάνεις τα ΠΑΝΤΑ! Είναι απίστευτα φιλικό λόγο κομπρεσορα και γραμμικής ιπποδύναμης. Δεν είναι σαν το turbo που έχει το lag και σε κάποιες στροφές περιμένεις την κλωτσιά... ο κομπρεσορας δεν έχει ξεσπάσματα. Σκέψου την συμπεριφορά μιας ατμοσφαιρικής μοτοσυκλέτας... 5000cc!! Αυτό είναι. Κάνει ότι ακριβώς του λές. Το μόνο που θέλει όπως έχω προαναφέρει, είναι πιο μικρές κινήσεις στο γκάζι και μια με δυο σχέσεις πάνω στην στροφή. Είναι μηχανάκι που τα κάνει όλα, πας την βόλτα σου, κατεβαίνεις dragster, μπαίνεις πίστα (για χαβαλέ όχι για χρόνο, όπως όλα τα busa), και ακολουθείς εύκολα την παρέα σου σε στριφτερά κομμάτια (εκτός αν η παρέα σου είναι ο Rossi, Stoner κλπ...)

Να είμαστε καλά και πάντα όρθιοι φίλε μου!

Παλαιό μέλος
    God speed my friend,μολις τωρα ειδα τα βιντεακια,wow!Eμφανισιακα ειναι κουκλα,για επιδοσεις δεν μιλαω,τα ματια σου 1300 ,και να το χαιρεσαι παντα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
    Μια γεύση από το νέο look... ακούω γνώμες.
    Όλες δεκτές και θετικές και αρνητικές :-)

Πριν μου άρεσε περισσότερο,πολύ...

Η ουρά απο gixxer είναι πολύ ωραία.Ελαφρένει το look του busa.Το φτερό μπροστά είναι απαίσιο,σαν ραμφος.Απο gixxer θα ταιριάζει καλύτερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Πριν μου άρεσε περισσότερο,πολύ...
    Καλοδεχούμενη η γνώμη σου φίλε μου!

...και αυτό το look προσωρινό είναι! Το χειμώνα αν είμαστε καλά, ξεκινάει νέο project!

Αρχικά δημιουργήθηκε από smooth criminal
    God speed my friend,μολις τωρα ειδα τα βιντεακια,wow!Eμφανισιακα ειναι κουκλα,για επιδοσεις δεν μιλαω,τα ματια σου 1300 ,και να το χαιρεσαι παντα!
    Σε ευχαριστώ φίλε μου! Χαίρομαι που σου άρεσαν τα βίντεο! Σε περιμένω απο την σελίδα μου στο fb. Τα μάτια τα είχα 1300 με το προηγούμενο busa. Τώρα τα έχω 1340! :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Spyrious
    Η ουρά απο gixxer είναι πολύ ωραία.Ελαφρένει το look του busa.Το φτερό μπροστά είναι απαίσιο,σαν ραμφος.Απο gixxer θα ταιριάζει καλύτερα.
    Η ουρά του έδωσε χαρακτήρα και μοναδικότητα! Το φτερό μπροστά εμένα μου αρέσει! Πάει με το υπόλοιπο μπροστινό που είναι ογκώδες και γυμνασμένο!
    Σε ευχαριστώ για την γνώμη σου φίλε μου! Πάντα όρθιος!

Τακη φιλε το μηχανακι σου ειναι ενα ονειρο που εγεινε πραγματικοτητα και χιλια μπραβο σου δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευχαριστιση.

Για το φτερο εχω κι εγω μια ενσταση αν το εσπαγες λιγο το ασπρο πιστευω οτι θα εδειχνε καλυτερο , κατα την γνωμη μου παντα γιατι οπως ελεγε και ο μπαρμπας μου '' παρτ' τα ματια μου και δεστει να''

αλλα για δεσ'το:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	photo4b.jpg 
Προβολές:	263 
Μέγεθος:	123,3 KB 
ID:	232268

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ρε αφηστε τον ανθρωπο ρε!

Τακη, μην ακους κανεναν!

Ετσι καν το!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	graphic1.jpg 
Προβολές:	264 
Μέγεθος:	437,4 KB 
ID:	232269

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θα μου εξηγήσει κανείς τι είναι το TC- μπροστά απο τα Shoei ;
    από PetranGR στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 162
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2013, 17:26
  2. Οσες φορες και να το δω κλαιω απο τα γελια
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ