Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 133

Θέμα: MotoGP Laguna Seca 2011

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86

@Πάνο, κάνε υπομονή, θα γυρίσει ο τροχός
    με λες @???

ρε παιδι...δεν εχω εμπαθεια...απλα γουσταρω να βλεπω μαχες...οχι παιρνω αμπαριζα και βγαινω...

α ρε Marco...οταν θα βρεις τα ''μυαλα''σου εχει να πεσει πολυ γελιο...

http://www.youtube.com/watch?v=XQMje...layer_embedded

έκλασα στα γέλια λέμε

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ήταν ξεκάθαρο και προφανές σε όλους οτι ο stoner τον πήρε στην ευθεία γιατί είχε καλύτερη έξοδο στη προηγούμενη στροφή

είναι εξίσου ξεκάθαρο και προφανές σε όλους οτι η κουβέντα για το "ευθεία vs κάτι άλλο" γίνεται για να μειωθεί η ικανότητα του stoner σαν οδηγός και να ριχτεί το φταίξιμο στη honda που τον βοηθάει να περνάει τον κόσμο στην ευθεία

whatever λέω εγώ

όποιος θέλει να δει βλέπει. όποιος δε θέλει να δει, δεν υπάρχει περίπτωση να τον πείσεις ποτέ που να χτυπιέσαι κάτω

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    δηλαδη λεμε το ιδιο...κολλησε κοντα του και καταφερε να περασει στην ευθεια...οχι στο φρεναρισμα...

η κιτρινες παροπιδες που κολλανε???
    Άστο...χέστο.Όταν σε δω από κοντά τα λέμε ,είναι και περασμένη ώρα
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    http://www.youtube.com/watch?v=XQMje...layer_embedded

έκλασα στα γέλια λέμε

τελικά εκτός από φοβερά μηχανάκια αυτοί έχουν και χιούμορ
    everything in the right order

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    με λες @???
    :rotflmao: :rotflmao:
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    ήταν ξεκάθαρο και προφανές σε όλους οτι ο stoner τον πήρε στην ευθεία γιατί είχε καλύτερη έξοδο στη προηγούμενη στροφή

είναι εξίσου ξεκάθαρο και προφανές σε όλους οτι η κουβέντα για το "ευθεία vs κάτι άλλο" γίνεται για να μειωθεί η ικανότητα του stoner σαν οδηγός και να ριχτεί το φταίξιμο στη honda που τον βοηθάει να περνάει τον κόσμο στην ευθεία

whatever λέω εγώ

όποιος θέλει να δει βλέπει. όποιος δε θέλει να δει, δεν υπάρχει περίπτωση να τον πείσεις ποτέ που να χτυπιέσαι κάτω
    αυτη την στιγμη ο Λορενθο και ο Στονερ ειναι οι πιο γρηγοροι οδηγοι...θεωρω τον Στονερ λιγο καλυτερο λογω του αποτομου στυλ του...σε αυτο τους βοηθαει κατα ενα μεγαλο ποσοστο το μηχανακι...παντα βεβαια βοηθαγε το μηχανακι...αλλα ακολουθουνε μια συγκεκριμενη γραμμη και ξυνουν και τα μινιγκια...δεν εχω δει καμμια μαχη της προκοπης...αν το μελλον του Motogp ειναι αυτο να κανουνε καλυτερα μονο χρονομετρημενα και να βγαινει ο champion...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    ...δεν εχω δει καμμια μαχη της προκοπης...
    Να βάλω εγώ μία?

http://www.youtube.com/watch?v=3HXqZ...eature=related

Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Να βάλω εγώ μία?

για πολύ ξύλο μιλάμε ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Λυπάμαι που θα γκρεμίσω τα όνειρα μερικών,αλλά αυτό που έβλεπαν κάποια χρόνια τώρα δεν ήταν μάχες.αλλά ο Ρόσσι να τους ΑΦΗΝΕΙ να περνάνε για να τους ξαναπεράσει.
    Συγνώμη παιδιά:rotflmao: :rotflmao:
    Τώρα βέβαια δεν τους αρέσει,δε θέλουν,γιατι δε κερδίζει ο δικός τους.
    Και απειλούν κιόλας ότι θα σταματήσουν να βλέπουν moto gp και θα το γυρίσουν στα Superbikes
    Στο καλό και να μας γράφετε

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    αυτη την στιγμη ο Λορενθο και ο Στονερ ειναι οι πιο γρηγοροι οδηγοι...θεωρω τον Στονερ λιγο καλυτερο λογω του αποτομου στυλ του...σε αυτο τους βοηθαει κατα ενα μεγαλο ποσοστο το μηχανακι...παντα βεβαια βοηθαγε το μηχανακι...αλλα ακολουθουνε μια συγκεκριμενη γραμμη και ξυνουν και τα μινιγκια...δεν εχω δει καμμια μαχη της προκοπης...αν το μελλον του Motogp ειναι αυτο να κανουνε καλυτερα μονο χρονομετρημενα και να βγαινει ο champion...

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Να βάλω εγώ μία?

οκ εντάξει το δέχομαι, και εγώ μαζί σας.

Αφου είναι έτσι όμως τότε έπρεπε πριν 3-4 χρόνια δε θυμάμαι χρονιά ακριβώς όπου στα moto-gp είχαμε 2 λαστιχάδες να πλακώσουμε στα βρισίδια τον rossi που κατέστρεψε το άθλημα με τις γκρίνιες του για τα michelin φέρνοντας μόνο μια εταιρία στους αγώνες δημιουργόντας έτσι την ομογενοποίηση κατα ένα μεγάλο βαθμό.

Δεν μας είδα να κάνουμε κάτι τέτοιο τότε όμως. το μονο που κάναμε είναι να βρίζουμε οποιονδήποτε φταίει που δεν αφήνει να φανεί το πραγματικό ταλέντο του rossi. Το μονο που "λεγαμε" τότε είναι οτι αμα έχουμε όλοι τα ίδια λάστιχα και μηχανάκια τότε θα βλέπαμε πραγματικά ποιος είναι το αφεντικό

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
    Λυπάμαι που θα γκρεμίσω τα όνειρα μερικών,αλλά αυτό που έβλεπαν κάποια χρόνια τώρα δεν ήταν μάχες.....

http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=111560
    Sent from me using a computer.

Δεν ξέρω τι λέτε πάντως εγώ έχω χεστεί από τη χαρά μου που ο πουστοφάναρος ο γλειφιτζούρης θα πάρει φέτος τα @@ μου και αυτός και το αρμόνιο που καβαλάει ...

:a44:

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Δεν ξέρω τι λέτε πάντως εγώ έχω χεστεί από τη χαρά μου που ο πουστοφάναρος ο γλειφιτζούρης θα πάρει φέτος τα @@ μου και αυτός και το αρμόνιο που καβαλάει ...
    :rotflmao:
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    οκ εντάξει το δέχομαι, και εγώ μαζί σας.

Αφου είναι έτσι όμως τότε έπρεπε πριν 3-4 χρόνια δε θυμάμαι χρονιά ακριβώς όπου στα moto-gp είχαμε 2 λαστιχάδες να πλακώσουμε στα βρισίδια τον rossi που κατέστρεψε το άθλημα με τις γκρίνιες του για τα michelin φέρνοντας μόνο μια εταιρία στους αγώνες δημιουργόντας έτσι την ομογενοποίηση κατα ένα μεγάλο βαθμό.

Δεν μας είδα να κάνουμε κάτι τέτοιο τότε όμως. το μονο που κάναμε είναι να βρίζουμε οποιονδήποτε φταίει που δεν αφήνει να φανεί το πραγματικό ταλέντο του rossi. Το μονο που "λεγαμε" τότε είναι οτι αμα έχουμε όλοι τα ίδια λάστιχα και μηχανάκια τότε θα βλέπαμε πραγματικά ποιος είναι το αφεντικό

θες να συζητησουμε ποιος ''απαιτησε'' τα 800αρια???

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoGp Laguna Seca
    από nektarios73 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2008, 01:04
  2. MotoGp Laguna Seca
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2006, 09:54
  3. MotoGP Aμερικης - Laguna Seca - and the winner is.....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 20:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF