Καλημέρα σε όλους,
Σαββατο πρωί και η μηχανή εκλιπαρεί για πλύσιμο, το πλυντήριο 50 μέτρα από το σπίτι. Διακρίνω πως κόσμο πολύ δεν έχει, οπότε βούρ. Στη στροφή πριν το πλυντήριο με ταχύτητα7,2 χλμ στρίβω, πάω να ισιώσω τιμόνι.... αμ δε... μένει κολλημένο δεξιά.... απότομη σαβούρα... εγώ στην άσφαλτο μόνο με γρατζουνιές και το ερωτηματικό του ντοναλτ ντακ πάνω από το κεφάλι μου. "Τι έγινε τώρα?"
Το ζουμί ξεκινάει εδώ. Στο τελευταίο σερβις, ο "εγγυημένα καλός μάστορα-ξέρω τη μηχανή σου με κλειστά μάτια" είχε βγάλει την κόρνα που ήταν μπροστά από το ψυγείο γιατί καιγόνταν συνεχεια και την έβαλε βιδώμένη με ένα λαμάκι στη κάτω τιμονόπλακα. Με τα πολλά το λαμάκι κοπηκε, η κόρνα κρεμάστηκε από τα καλωδια της και σφηνώνει ανάμεσα από λαιμό και πιρούνι. Το αποτέλεσμα γνωστό....
Επειδή σε λίγο, θα επικοινωνήσω μαζί του και μετά τα θρησκευτικά που θα ακούσει, θα ζητήσω να πληρώσει για λεβιετομανέτες-κολλάρο εξάτμισης, έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο χειρισμό-τρόπο-αντίλογο? Δηλ αν αυτό συνέβαινε με 100χλμ τι θα λέγαμε τώρα? (μάλλον τίποτα)
Δείτε φωτό για να καταλάβετε το περιφημο λαμάκι και τα 2 σημεία που μάγκωσε. Σημειωτέον, γνώριζα πως έιχε αλλάξει τη θέση της, αλλα δε πιστευα σε τόση προχειρότητα....