Σε εναν ανθρωπο με μεγαλο ταλεντο, σαν την εκλιπουσα, συνυπαρχουν πολλα πραγματα τα οποια δεν μπορουν να βρισκονται σε αρμονια.. νιατα, χρηματα, δοξα, εξυπναδα, αντιληψη, ταλεντο. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να τραβανε σαν μαγνητες τους χειροτερους της show biz.. μεγαλοπαραγοντες που υποσχονται γη και ουρανο, προστατες-εμπορους ναρκωτικων, μανατζερς χωρις κανενα ηθικο φραγμο, αχορταγους image makers και αλλους τετοιους τρυφερους και ευαισθητους. Το οτι ηταν χρηστης δεν σημαινει οτι ηταν δικη της επιλογη, ισως ηταν ο τροπος της να επιβιωσει και να μην κλειστει σε κανενα τρελαδικο, απλα απο καποιο σημειο και μετα χαθηκε ο ελεγχος, οπως αναμενοταν. Η κοινη λογικη δεν ταιριαζει στην περιπτωση της και των ομοιων της. Ο νοων νοειτω. RIP
Ενδεχομένως όμως ένας ισχυρός χαρακτήρας που ξέρει τι είναι αυτό που τον συναρπάζει και τι θέλει από αυτή τη ζωή εκεί ακριβώς θα φαινόταν....
Επίσης οι "φίλοι" της και μουσικοί της που τη βλέπαν στην κατάσταση αυτή μου φαίνεται αδιανόητο να συνεχίζουν να παίζουν....
http://www.youtube.com/watch?v=PuLYF...eature=related
Δε ξέρω τι να πω ίσως βλέπω τα πράγματα στενόμυαλα εγώ...