Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 102 από 102

Θέμα: R.I.P. Amy Winehouse

Παλαιό μέλος
    Σε εναν ανθρωπο με μεγαλο ταλεντο, σαν την εκλιπουσα, συνυπαρχουν πολλα πραγματα τα οποια δεν μπορουν να βρισκονται σε αρμονια.. νιατα, χρηματα, δοξα, εξυπναδα, αντιληψη, ταλεντο. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να τραβανε σαν μαγνητες τους χειροτερους της show biz.. μεγαλοπαραγοντες που υποσχονται γη και ουρανο, προστατες-εμπορους ναρκωτικων, μανατζερς χωρις κανενα ηθικο φραγμο, αχορταγους image makers και αλλους τετοιους τρυφερους και ευαισθητους. Το οτι ηταν χρηστης δεν σημαινει οτι ηταν δικη της επιλογη, ισως ηταν ο τροπος της να επιβιωσει και να μην κλειστει σε κανενα τρελαδικο, απλα απο καποιο σημειο και μετα χαθηκε ο ελεγχος, οπως αναμενοταν. Η κοινη λογικη δεν ταιριαζει στην περιπτωση της και των ομοιων της. Ο νοων νοειτω. RIP

Ενδεχομένως όμως ένας ισχυρός χαρακτήρας που ξέρει τι είναι αυτό που τον συναρπάζει και τι θέλει από αυτή τη ζωή εκεί ακριβώς θα φαινόταν....
    Επίσης οι "φίλοι" της και μουσικοί της που τη βλέπαν στην κατάσταση αυτή μου φαίνεται αδιανόητο να συνεχίζουν να παίζουν....
    http://www.youtube.com/watch?v=PuLYF...eature=related
    Δε ξέρω τι να πω ίσως βλέπω τα πράγματα στενόμυαλα εγώ...

κριμα ,αλλα δηστυχως οσο καλη φωνη ειχε αλλο τοσο σκατα μυαλο ειχε
    sorry για τον χαρακτηρισμο αλλα............

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Σε εναν ανθρωπο με μεγαλο ταλεντο, σαν την εκλιπουσα, συνυπαρχουν πολλα πραγματα τα οποια δεν μπορουν να βρισκονται σε αρμονια.. νιατα, χρηματα, δοξα, εξυπναδα, αντιληψη, ταλεντο. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να τραβανε σαν μαγνητες τους χειροτερους της show biz.. μεγαλοπαραγοντες που υποσχονται γη και ουρανο, προστατες-εμπορους ναρκωτικων, μανατζερς χωρις κανενα ηθικο φραγμο, αχορταγους image makers και αλλους τετοιους τρυφερους και ευαισθητους.

Το οτι ηταν χρηστης δεν σημαινει οτι ηταν δικη της επιλογη, ισως ηταν ο τροπος της να επιβιωσει και να μην κλειστει σε κανενα τρελαδικο, απλα απο καποιο σημειο και μετα χαθηκε ο ελεγχος, οπως αναμενοταν.

Η κοινη λογικη δεν ταιριαζει στην περιπτωση της και των ομοιων της.
    Ο νοων νοειτω.
    RIP
    Η ποιο λογικη απαντηση που ειδα ως τωρα

υγ. el_hymador οταν καταφερεις να γραψεις μια φραση ατοφια θα σου απαντησω :hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Ενδεχομένως όμως ένας ισχυρός χαρακτήρας που ξέρει τι είναι αυτό που τον συναρπάζει και τι θέλει από αυτή τη ζωή εκεί ακριβώς θα φαινόταν....
    Επίσης οι "φίλοι" της και μουσικοί της που τη βλέπαν στην κατάσταση αυτή μου φαίνεται αδιανόητο να συνεχίζουν να παίζουν....

Θα επρεπε να εχεις σκεφτει ποσα θα εχαναν αν δεν εβγαινε στην σκηνη, εστω και κοκκαλο απο τα κοκορια...

Μια ραγα απο το σενιο φτανει να διαλυσει καθε ισχυρο χαρακτηρα.
    Γενικοτερα δηλαδη, το απολυτο χρημα διαφθειρει απολυτα και τοτε η ηθικη στρεβλωνει ασυνειδητα.
    Εγραψα πριν οτι η κοινη λογικη δεν ταιριαζει στην περιπτωση της και των ομοιων της.
    Το κουρασαμε πλεον.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παλαιό μέλος
    Θα επρεπε να εχεις σκεφτει ποσα θα εχαναν αν δεν εβγαινε στην σκηνη, εστω και κοκκαλο απο τα κοκορια... Μια ραγα απο το σενιο φτανει να διαλυσει καθε ισχυρο χαρακτηρα. Γενικοτερα δηλαδη, το απολυτο χρημα διαφθειρει απολυτα και τοτε η ηθικη στρεβλωνει ασυνειδητα. Εγραψα πριν οτι η κοινη λογικη δεν ταιριαζει στην περιπτωση της και των ομοιων της. Το κουρασαμε πλεον.
    Βεβαίως υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν όλα όσα είχε η κοπέλα αυτή και από άποψη ταλέντου και κύκλου και χρήματος και βρωμιάς και ότι άλλο αναφέρεις οι οποίοι όμως επιλέγουν άλλο δρόμο ακριβώς επειδή έχουν χαρακτήρα. Όσο για το πόσα θα έχαναν αν δεν έβγαιναν στη σκηνή είναι μια επιλογή και ανάμεσα στο χρήμα και στον άνθρωπο επέλεξαν το χρήμα και αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι ίσως να μην ήταν δική της επιλογή...

κι αλλοι ειναι νεοι ,με πολλα χρηματα ,ταλεντο και ολα τα φωτα επανω τους ,
    αλλα δεν κατελειξαν ετσι
    ολα ειναι θεμα χαρακτηρα και σε αυτη τη ζωη οπως εχει γινει πουτανα μονο οι δυνατοι επιβιωνουν

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
    ....... μεσουρανούσαν στα 60s-70s που έβρισκες πιο εύκολα ναρκωτικά παρά τσίχλες απο περίπτερο ......
    Πίστεψέ με βρίσκεις ΠΟΛΥ ευκολότερα ναρκωτικά σήμερα, παρά στα 60-70 .....
    Επίσης οι ουσίες που κυκλοφορούν είναι πολύ περισσότερες ...... και πολύ πιό εθιστικές !!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46

The show must go on !!! Τυχαία νομίζεις το τραγούδησε ο Freddie Mercury ;;;

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Πως να γραψεις ''Mεσα σ' τα αντερα μου σκουζει τ' ορνειο που μου τρωει τα σωθηκα''

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Πως να γραψεις ''Mεσα σ' τα αντερα μου σκουζει τ' ορνειο που μου τρωει τα σωθηκα''
    Σωστός!
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιο τόμαρο
    δεν θα γραψω εδώ, δεν θα γραψω εδώ, δεν θα γραψω εδώ, δεν θα γραψω εδώ, δεν θα γραψω εδώ, δεν θα γραψω εδώ, δεν θα γραψω εδώ, δεν θα γραψω εδώ,...

...τώρα έμαθα τι ήταν το κορίτσι δεν γνωρίζω δεν απαντώ. Αλλά γιατί θα έπρεπε να πω μια ατάκα σε θρεντ rip δεν το αντιλαμβάνομαι. Επίσης γιατί πρέπει να συγκρίνουμε με άλλους που ήταν τίνγκα στην αυτοκαταστροφή? Και γιατί ενα τέτοιο θρεντ γίνεται ζήτημα το φαγε το κεφάλι της και τέτοια. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι το έφαγε. Όπως και ο παυλάρας όπως και ο curtis (αυτός τουλάχιστον μια κι όξω) κτλ, κτλ. Ανάλογα τα γούστα έχει πολύ πράμα. Απο πιτσιρίκια άγνωστα μέχρι σταρς του χόλιγουντ. Με πρέζα με κάμπριο με θηλιές με ότι θε. Άλλοι θα πουν στ@σνιπερ κι άλλοι θα πουν τι κριμα κτλ.
    Άλλοι αναπληρώνουν τις ανασφάλειές τους με πρέζα, άλλοι με πόζα, άλλοι με γκάζια, άλλοι με αναγνώριση και πάει λέγοντα. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι υπάρχουν τα γαμιόλια που βγ'άζουν λεφτάκια και από τη ζωή και το θάνατο. Ετσι στεγνά. Οχι η μουσική βιομηχανία, άστην αυτήνα . Εκείνα με τις κάμερες που αμα βρουνε κανα καμμένο εν δυνάμη σταρ στε'ινουν τσαντίρι έξω από το σπίτι του μέχρι να ψωφήσει να βγάλουν την είσηση κι εκείνοι που τρέφονται με τέτοιες ειδήσεις. Χωρίς αυτούς ένα κοριτσάκι στην ομόνοια θα ήταν και η κοπελιά και σιγά μη μαθαίναμε αν έχει φωνή κι ευαισθησίες. Την κάνανε σταρ τις φυτέψαν και τις κάμερες απ' έξω και θα βγαίναν κερδισμένοι έτσι κι αλλιώς.
    Για την ιστορία πάντως αν έγραφε στοίχους σαν του παυλάρα θα την έτρωγε η μαρμάγκα αυτή την εποχή... Η πολύ σκληρή πραγματικότητα δεν πουλάει εκτός αν γίνει συναισθηματισμοί ή-και καψουροτράγουδα...
    ΑΛΛΑ... όπως λέει και ο ποιητής, η τέχνη (οτι αντιλαμβάνεται ο καθένας σαν τέτοιο) δεν ανήκει σε εκείνους που την παράγουν αλλά σε εκείνου που την έχουν ανάγκη. Και κάπως έτσι αντιλαμβάνομαι τον αγαπημένο κρούκη, ότι κάτι που γούσταρε πάπαλα...
    Ζωή σε αλόγου μας
    γης μαδιαμ...

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    RIP.

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ