μη μασας ....ξεπατωσετα και τα δυο...θα γουσταρεις και το γουσταρουν
![]()
τη μηχανη και τη γυναικα ε? μη ξεφευγουμε!!:rotflmao:
μη μασας ....ξεπατωσετα και τα δυο...θα γουσταρεις και το γουσταρουν
![]()
τη μηχανη και τη γυναικα ε? μη ξεφευγουμε!!:rotflmao:
Καλα Μακη ξερουμε τι εννοεις.Μονο που ειναι φιλος σου ο Χιος φτανει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όχι όχι! Όταν λέω Τρανς εννοώ Transalp!![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
"Χαρα" μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όχι όχι! Όταν λέω Τρανς εννοώ Transalp!![]()
![]()
Ταλεγα εγω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
"Χαρα" μου!![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Άσ'τονε μωρέ να λέει, καλοκαιρινή περιπετειούλα έγινε κι αυτός..Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ταλεγα εγω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Αντί για την γυναίκα ο Θεός μου έδωσε καλό δεξί.
Αντι για το ΚΧ μου... τίποτα
Μήπως ο παντοδύναμος θέλει να στήλει κάποιο μήνυμα;
Στο λέει ξεκάθαρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Verden
Αντι για το ΚΧ μου... τίποτα
Μήπως ο παντοδύναμος θέλει να στήλει κάποιο μήνυμα;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ίσως ότι το καλό δεξί δεν χρησιμεύει μόνο στο τιμόνι..Αρχικά δημιουργήθηκε από Verden
Μήπως ο παντοδύναμος θέλει να στήλει κάποιο μήνυμα;:rotflmao:
Πυγμάχος;Αρχικά δημιουργήθηκε από Verden
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Στο λέει ξεκάθαρα..![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Όχι φίλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Πυγμάχος;
![]()
απλά τρόμπας
Join the club and welcomeΑρχικά δημιουργήθηκε από Verden
Όχι φίλε...
απλά τρόμπας
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ήτο αφέψημα ετών περιπατητικής σοφίας και εσωτερικής αναζήτησης!Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
post removed by sniper
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να μην ξαναπας με γυναίκα![]()
+10000000![]()
![]()
μειώνεται κι ο ανταγωνισμός...
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους