Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ο λογιστης εχει εξαφανιστει απο εδω μεσα για δικους του λογους..δες εδω
OK δεν το ειχα παρει ειδηση...Κριμα ηταν πολυτιμος...![]()
Τα σεβη μου μετεφερε του και θα τα λεμε και στο δικο του...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ο λογιστης εχει εξαφανιστει απο εδω μεσα για δικους του λογους..δες εδω
![]()
![]()
Στα είπα και αλλού, καλοσουζάριστο μάστορα και καλόστριφτο. Να το λιώσεις, να του πιεις το αίμα και γενικά να το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει Σταύρο.
Για τον καστανά γραμμή δεν είχα πάρει, το είχα διαβάσει το ποστάκι αλλά δεν κατάλαβα ότι την έκανε. Σίγουρα θα έχει τους λόγους του όποιοι κι αν είναι αυτοί, σεβαστοί από εμένα.
Θα κανονίσω ν' ανέβω Αθήνα να πιούμε μια μπύρα και να σας δω , εσένα το κτήνος και τον καστανά.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Στα είπα και αλλού, καλοσουζάριστο μάστορα και καλόστριφτο. Να το λιώσεις, να του πιεις το αίμα και γενικά να το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει Σταύρο.
Για τον καστανά γραμμή δεν είχα πάρει, το είχα διαβάσει το ποστάκι αλλά δεν κατάλαβα ότι την έκανε. Σίγουρα θα έχει τους λόγους του όποιοι κι αν είναι αυτοί, σεβαστοί από εμένα.
Θα κανονίσω ν' ανέβω Αθήνα να πιούμε μια μπύρα και να σας δω , εσένα το κτήνος και τον καστανά.
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω Μπιλακο...
![]()
οποτε θες τις μπυρες στην Αθηνα..
αν βεβαια δεν κανεις κατι αυριο..
εμεις θα ειμαστε λιμανι γυρω στις 12:30 το μεσημερι και θα εχουμε ενα καθαρο 2ωρακι μεχρι να φυγει το παπορι για τα ξενα...
![]()
![]()
δεν ειπαμε γιατι δεν εχει μετρηθει.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
ποσα αλογα ειναι τωρα ειπαμε?
επισης δεν εχει κανει το υποτυπωδες στρωσιμο των 100χλμ...![]()
λογικα θα μετρηθει απο Σεπτεμβριο, να πατησουν καλα τα πραγματα, να κρυωσει λιγο και ο καιρος...
η αληθεια ειναι οτι δεν το κουναω σχεδον καθολου αφου υπαρχει το cb-1..καμια βραδινη και αν...οποτε τα χλμ μαζευονται δυσκολα...
![]()
α οκ,
επειδη ειδα οτι ο reinmaster σου ειχε δωσει τρεις επιλογες για αυξηση ιπποδυναμης και νομιζα οτι επελεξες καποιο απο τα τρια. Οποτε πανω κατω εκει θα επαιζε σε ισχυ.
Καλα χιλιομετρα λοιπον.
(το 690 smc το εχει χαλαρα?)
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ XR ΣΟΥ ΤΑ ΣΠΑΙ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΙΓΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ!ΣΕ ΕΙΣΑΓΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΙΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΠΑΤΑΟ ΜΕ ΤΟ XL250R TOY 82 ΠΟΥ ΕΧΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΠΑΤΙΝΑΡΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ 0-100ΧΛΜ ΣΕ 100ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!ΧΕ ΧΕ ΧΕ!ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΣ ΔΟΞΕΣ!ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟ 82 ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ 04 ΕΝΟΙΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΑΛΑΓΕΣ ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ 3 ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ!ΣΟΡΥ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟ ΤΙΝ ΡΗΜΑΔΑ ΔΙΣΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ <<ΕΤΡΩΓΑ>> ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟ!ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
α οκ,
επειδη ειδα οτι ο reinmaster σου ειχε δωσει τρεις επιλογες για αυξηση ιπποδυναμης και νομιζα οτι επελεξες καποιο απο τα τρια. Οποτε πανω κατω εκει θα επαιζε σε ισχυ.
Καλα χιλιομετρα λοιπον.
(το 690 smc το εχει χαλαρα?)
το μηχανακι εχει γινει ενα δυνατο, καθημερινο motard. δλδ πρωτου σταδιου εκκεντροφορος, πιστονι για μεγαλυτερη συμπιεση, ροϊκη κεφαλης...
η ισχυ του ειναι πανω απο την "μαμα" αλλα με αξιοπιστια σχεδον "μαμα"...
δεν εχω βρει ακομα κανενα εξατμισωμενο 690 να δουμε που ειμαστε...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBR900RR 98-99
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ XR ΣΟΥ ΤΑ ΣΠΑΙ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΙΓΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ!ΣΕ ΕΙΣΑΓΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΙΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΠΑΤΑΟ ΜΕ ΤΟ XL250R TOY 82 ΠΟΥ ΕΧΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΠΑΤΙΝΑΡΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ 0-100ΧΛΜ ΣΕ 100ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!ΧΕ ΧΕ ΧΕ!ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΣ ΔΟΞΕΣ!ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟ 82 ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ 04 ΕΝΟΙΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΑΛΑΓΕΣ ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ 3 ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ!ΣΟΡΥ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟ ΤΙΝ ΡΗΜΑΔΑ ΔΙΣΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ <<ΕΤΡΩΓΑ>> ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟ!ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ!
ευχαριστω αρχηγε!
![]()
![]()
![]()
kitaga tora to thread posa aloga ebgale tlk?
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
kitaga tora to thread posa aloga ebgale tlk?
εβγαλε 57 με πολυ ζεστη...
με κρυο ειμαι σιγουρα στα 60.
σε superflow δυναμομετρο παντα...
αλλα ακομα δεν εχω βρει κανενα εξατμισομενο 690. με ενα δυνατο 660 smc που ανοιξα ειμασταν μαζι και οταν αρχιζαν να ανεβαινουν τα χλμ ξεκολλησα καλα...
και εδω σε σχεση με πριν...
![]()
7 alogakia pano ine mia xara....alla ebgale 50+aloga stock to mixanaki?
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
7 alogakia pano ine mia xara....alla ebgale 50+aloga stock to mixanaki?
50,5 εβγαλε με εξατμιση και καρμπ.αλλα ηταν μετρημενο με πολυ κρυο (περιπου 7-8 θερμοκρασια θαλαμου).
Τα αλογα ειναι ουσιαστικα 10 πανω με το φτιαξιμο. . .
(το μετρησα με 27 βαθμους τελος σεπτεμβριου)
Δώσε μου κανά μήνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αλλα ακομα δεν εχω βρει κανενα εξατμισομενο 690.
Life begins at 45°.