Παιδιά, παιδιά, παιδιά...!
Ώρα είναι να μας πείτε ότι δεν υπάρχουν και τα καθαρά "εισπρακτικά μέτρα".. το κόκκινο βέβαια παραμένει κόκκινο αλλά υπάρχουν κάτι κόκκινα στη ρημαδοχώρα που βγάζουν όχι μόνο το μάτι αλλά και τον οδηγό που κάθεται και περιμένει απ'τα ρούχα του. Νομίζω ότι την περίπτωση του mats την καταλάβαμε πολλοί και αρκετοί από εμάς (όχι όλοι και μεταξύ τους κι εγώ) δεν θα περνούσαμε. Αν ήμασταν όμως τροχαίοι και το βλέπαμε θα το κόβαμε το μπιλέτο;
Άσ'το κόκκινο κι αφού προσωπικά δεν το περνάω ποτέ δεν θα το υποστηρίξω κι άλλο, στην δική μου περίπτωση όμως τι θα κάνατε; Δεν μπορείτε βέβαια να έχετε την εικόνα του πράγματος αλλά βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι αν βρισκόσασταν μέσα στο αυτοκίνητό μου την ώρα που με φωτογράφισαν θα με λέγατε κουλαδο-υπναρά και το Πεζώ μπουρδέλο..
Κι όσο κι η πινακίδα ήταν άφαντη... το λιγότερο +10 θα είχε ο καθένας από εμένα στο σημείο (για αυτοκίνητο λέμε έτσι; ) κι αυτό θα σήμαινε πολλά περισσότερα έξοδα για τον "κατά την τροχαία" παραβάτη..![]()
Περιπτώσεις και περιπτώσεις.. υπάρχουν κάτι νόμιμοι που σε σκοτώνουν στο φτερό..![]()