Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Ομως μιλωντας για συνορα, αν εκρινα απο το παλιο φυλακιο στα συνορα της Ιταλιας που αφηνα πισω μου και το αντιστοιχο μπροστα μου μαλλον τα συνορα υπηρχαν ακομα μονο στη θεωρια... Δεν υπηρχε απολυτως κανενας ελεγχος διαβατηριου η οποιουδηποτε αλλου χαρτιου, κατι που στη συνεχεια του ταξιδιου θα γινοταν ο κανονας και οχι η εξαιρεση...
![]()
Νίκος
Open Horizons
Μπαινοντας στη Σλοβενια περιμενα... δεν ξερω τι περιμενα! Δεν ηξερα πολλα πραγματα για αυτη τη χωρα και στο μυαλο μου ηταν μια ακομα απο τις ομορφες αλλα σχετικα φτωχες χωρες της Ανδριατικης. Ε λοιπον, καμια σχεση! Η χωρα που περνουσα τωρα ηταν σε ολα της μια προηγμενη Ευρωπαικη χωρα.
Καποιοι μαλιστα την ονομαζουν την Αυστρια του νοτου και απο αυτα που εβλεπα τωρα θα συμφωνουσα απολυτα...
Στο πλαι του δρομου οι Ιουλιανες Αλπεις δεσποζουν...
![]()
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Απο εδω και περα ξεκινησε μια διαδρομη για την οποια απλα δεν εχω λογια! Ειναι ισως η καλυτερη διαδρομη που εχω κανει στη ζωη μου απο πλευρας φυσικης ομορφιας και δρομου....
Γελουσα μονος μου μεσα στο κρανος προσπαθωντας να χωνεψω οτι υπαρχουν τετοια μερη στο κοσμο μας...
Βλεπετε, οταν καποιος εχει δρομους επιπεδου πιστας, και κατι τετοιο μπροστα του τα λογια χανουν το νοημα τους....
![]()
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Και αν μια εικονα ειναι χιλιες λεξεις, τοτε ενα βιντεο ειναι χιλιες εικονες....
Δυναμωστε λοιπον και απολαυστε!
http://www.youtube.com/watch?v=dW469j0sSLY
Νίκος
Open Horizons
Στη διαδρομη αυτη συναντησα πολλους μοτοσυκλετιστες, ολοι με τα δερματινα και τις κορντουρες τους και ολοι ανεξαιρετως χαιρετουσαν!
Καποια στιγμη μαλιστα πετυχα ενα γκρουπακι 3 μεσαιων street μηχανων που πηγαινε στο δρομο μου. Πιασαμε την κουβεντα και συνταξιδεψαμε παρεα για λιγο...
Μεχρι που ο δρομος με εβγαλε στο Most na Soci απ' οπου περναει ενας ποταμος δημιουργωντας μια λιμνη με αυτο το απιστευτο χρωμα... Ε, η σταση ηταν επιβεβλημενη!
![]()
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Το στροφιλικι συναγωνιζοταν την φυσικη ομορφια του τοπου και επιασα τον εαυτο μου να εχει ανεβασει ρυθμους που δεν θα ελεγε κανεις και πολυ τουριστικους... (εξ' ου και η ελλειψη φωτογραφιων...)
Καπου εκει και οντας στον κεντρικο δρομο, το GPS πανω στο κεφι αποφασισε να με στειλει στον προορισμο απο τον πιο συντομο δρομο που ηταν πανω απο το βουνο και μεσα απο ενα πυκνο δασος.
Ο δρομος ειχε στενεψει σε βαθμο που φοβομουν το αν χρειαστει να γυρισω πισω για καποιο λογο, ομως η φυση γυρω με αποζημιωνε και με το παραπανω...
![]()
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons