Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 93

Θέμα: Ερώτηση περί κατάσχεση άδειας οδήγησης...

Παιδιά, παιδιά, παιδιά...!

Ώρα είναι να μας πείτε ότι δεν υπάρχουν και τα καθαρά "εισπρακτικά μέτρα".. το κόκκινο βέβαια παραμένει κόκκινο αλλά υπάρχουν κάτι κόκκινα στη ρημαδοχώρα που βγάζουν όχι μόνο το μάτι αλλά και τον οδηγό που κάθεται και περιμένει απ'τα ρούχα του. Νομίζω ότι την περίπτωση του mats την καταλάβαμε πολλοί και αρκετοί από εμάς (όχι όλοι και μεταξύ τους κι εγώ) δεν θα περνούσαμε. Αν ήμασταν όμως τροχαίοι και το βλέπαμε θα το κόβαμε το μπιλέτο;

Άσ'το κόκκινο κι αφού προσωπικά δεν το περνάω ποτέ δεν θα το υποστηρίξω κι άλλο, στην δική μου περίπτωση όμως τι θα κάνατε; Δεν μπορείτε βέβαια να έχετε την εικόνα του πράγματος αλλά βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι αν βρισκόσασταν μέσα στο αυτοκίνητό μου την ώρα που με φωτογράφισαν θα με λέγατε κουλαδο-υπναρά και το Πεζώ μπουρδέλο..
    Κι όσο κι η πινακίδα ήταν άφαντη... το λιγότερο +10 θα είχε ο καθένας από εμένα στο σημείο (για αυτοκίνητο λέμε έτσι; ) κι αυτό θα σήμαινε πολλά περισσότερα έξοδα για τον "κατά την τροχαία" παραβάτη..

Περιπτώσεις και περιπτώσεις.. υπάρχουν κάτι νόμιμοι που σε σκοτώνουν στο φτερό..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Πολύ σωστές γενικότητες :smilea:

ΥΓ Αλλά να σε ρωτήσω και εγώ κάτι...Είσαι στην είσοδο μικρής στρογγυλής πλατείας στις 2 το πρωί,η ροή της κίνησης είναι μόνο από αριστερά σου,δεν υπάρχει ψυχή ζώσα και βλέπεις τα πάντα μέχρι την άλλη μεριά της μικρής πλατείας που και να έρθει κάποιος με σβηστά φώτα πάνω από 30 δεν γίνεται να πάει...Θα καθόσουνα στο φανάρι που μόλις άναψε κόκκινο να περιμένεις;
    Ναι θα καθόμουνα, και ναί καθομαι και περιμένω σε αντίστοιχα φανάρια κι ας περάσουν με κόκκινο όλοι οι άλλοι κι ας μην υπαρχει κανείς γύρω σε ακτίνα χιλιομέτρων.
    Δεν είναι γενικότητες. Πιστευω οτι οταν και αν ο Ελληνας σταματήσει να περνάει τα κόκκινα, θα εχουν διορθωθεί και πολλά άλλα στραβα της χωρας.

Εχω να περάσω κόκκινο φανάρι γύρω στα 15 χρονια. Πιο πριν πέρναγα αβέρτα και θεωρώ οτι με βοήθησε το οτι εζησα στο εξωτερικό κάποια χρόνια.
    Από τότε που κατάλαβα τι μ@λ@κας ημουν δεν ξαναπέρασα ποτέ εκτός απο οταν ειχα νοσοκομειακό με σειρήνες από πίσω μου, οπότε και το πέρασα κι εκανα απλά στην ακρη χωρίς να περάσω την διασταύρωση.

@makis
    Εισαι κουλάδι ρε φίλε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    @makis
    Εισαι κουλάδι ρε φίλε.
    Ε όχι και κουλάδι ρε φίλε με 100 χιλιόμετρα στο κοντέρ στην εθνική οδό, με ρίχνεις :rotflmao:

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Κάθε φορά που γυρνάω απο βράδυ στην δουλειά πετυχαίνω 4 φανάρια. Στην άκρη του πουθενά 5 το πρωί!! Την μία φορά που σκέφτηκα να το περάσω ήρθε μπατσικό απο απέναντι στα επόμενα 5 δευτερόλεπτα και την επόμενη φορά απο πίσω μου 2 τις ΔΙΑΣ.
    Σκεφτείτε και τον πούστη τον Merfy αν είναι να περάσετε κόκκινο στην ερημιά σε ώρα που και ο διάολος κοιμάται παίδες.
    Αν σας πάρουν το δίπλωμα πάρτε ενα ποδήλατο ρε αδερφέ που είναι και της μόδας και αρχίστε το πετάλι λεμε!!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    -Με φωτογραφίζει (αμάξι) το ραντάρ τον Νοέμβρη του 2010 με 100χλμ σε όριο 70χλμ σε άδεια ευθεία της Εθνική οδού..:a31:
    -Με παίρνουν τηλέφωνο πριν 3 μήνες να πάω να δώσω το δίπλωμα για 2 μήνες και 175ευρά (350 μετά το 10ήμερο)
    -"Δεν μπορώ να σας το δώσω γιατί πηγαινοέρχομαι Ηράκλειο κάθε ΣΚ, τό'χω ανάγκη κλπ"
    -"Δεν πειράζει, φέρτε μας της κοπέλας σας" αφού τους είπα -όταν με ρώτησαν- ότι έχει στη διάθεσή της και αυτοκινήτου αλλά και μηχανής
    -"Ρε παιδιά; Θα μπορεί να κυκλοφορεί στο Ηράκλειο με το σκούτερ της;"
    -"Θα της βγάλουμε από εδώ μια φωτοτυπία και θα κυκλοφορεί κανονικά"

Έτσι κι έγινε, πριν ένα μήνα το πήραμε πίσω..
    ...αλλά ευτυχώς χωρίς παρατράγουδα. Τα μάθαμε βέβαια κατόπιν εορτής.
    Συμφωνώ λοιπόν με απαντήσεις τύπου sniper και Ζέφυρου για το συγκεκριμένο θέμα. Στο παίρνουνε; Οδηγείς μόνο στο playstation.

ΥΓ: 'Εχει πλάκα να παίζεις το Τζόκερ :rotflmao:
    :hypnotize

Όταν δώσαμε το δίπλωμα της κοπελιάς μου τους ρωτήσαμε αν "χρεώνονται" και βαθμοί στην συγκεκριμένη παράβαση, ένας μας "εξυπηρετούσε" αλλά με το που έπεσε η ερώτηση τρία άτομα πέσανε πάνω μας ξαφνικά και λέγανε "όι όι, σιγά μωρέ μην χρεώνανε και βαθμούς για το παραμικρό, εντάξει είπαμε δεν είμαστε και χαραμοφάηδες, τι μας περάσατε τύρρανους, ε δεν θα σας βάλουμε και στη μέγγενη για 30χλμ/ώρα" κι άλλα τέτοια ζουαζιλάνδικα..

Ψάχνοντάς το λίγο στο ίντερνετ (εκεί είναι που δεν σιγουρεύτηκα ακόμα ) είδα ότι η συγκεκριμένη παράβαση χρεώνει από 3 έως 5 βαθμούς στο δίπλωμα, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος όμως πως έπεσα σε σωστή κατάσταση οπότε το άφησα εκεί.. την κοπελιά μου δεν την ενδιαφέρει κι ιδιαίτερα, ένα σκούτερ έχει ενώ αμάξι δεν οδηγεί καθόλου κι ας έχει δίπλωμα (είναι απ'αυτές που έχουν αυτογνωσία.. )
    Για πες πέντε νούμερα να πάω να τα παίξω το βράδυ......

'Οσο για τους πόντους...για ξανακοίτα την κλήση....το κούτακι που γράφει ΣΕΣΟ είναι τικαρισμένο.......???

γιατί εκεί να δεις γέλια ......δεν υπάρχει πιο γελοίο κομμάτι του ΚΟΚ από αυτό που αναφέρεται στον τρόπο που σε ενημερώνουν ότι έφτασες τους 15 πόντους, ή ότι πρέπει να παραδώσεις το δίπλωμα όταν φτάσεις τους 21.....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Ναι θα καθόμουνα, και ναί καθομαι και περιμένω σε αντίστοιχα φανάρια κι ας περάσουν με κόκκινο όλοι οι άλλοι κι ας μην υπαρχει κανείς γύρω σε ακτίνα χιλιομέτρων.
    Δεν είναι γενικότητες. Πιστευω οτι οταν και αν ο Ελληνας σταματήσει να περνάει τα κόκκινα, θα εχουν διορθωθεί και πολλά άλλα στραβα της χωρας.

Εχω να περάσω κόκκινο φανάρι γύρω στα 15 χρονια. Πιο πριν πέρναγα αβέρτα και θεωρώ οτι με βοήθησε το οτι εζησα στο εξωτερικό κάποια χρόνια.
    Από τότε που κατάλαβα τι μ@λ@κας ημουν δεν ξαναπέρασα ποτέ εκτός απο οταν ειχα νοσοκομειακό με σειρήνες από πίσω μου, οπότε και το πέρασα κι εκανα απλά στην ακρη χωρίς να περάσω την διασταύρωση.

Εγώ με αυτοκίνητο δεν περνάω κόκκινο ούτε στη μέση της Σαχάρας...Αλλά βράδυ με τη μηχανή σε έρημους δρόμους παίζει να το παραβιάσω,εκτός και αν πρέπει να περάσω κάθετα που δεν το κάνω με τίποτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    'Οσο για τους πόντους...για ξανακοίτα την κλήση....το κούτακι που γράφει ΣΕΣΟ είναι τικαρισμένο.......???
    γιατί εκεί να δεις γέλια ......δεν υπάρχει πιο γελοίο κομμάτι του ΚΟΚ από αυτό που αναφέρεται στον τρόπο που σε ενημερώνουν ότι έφτασες τους 15 πόντους, ή ότι πρέπει να παραδώσεις το δίπλωμα όταν φτάσεις τους 21.....
    Δεν το γνώριζα αυτό με το ΣΕΣΟ αλλά μπορώ εύκολα να το τσεκάρω στην κλήση το απόγευμα που θα πάω σπίτι, δεν υπάρχει πάντως κάποιο πρόβλημα Νικόλα μιας και η κοπελιά μου (της οποίας το δίπλωμα παραδώσαμε ) δεν έχει άλλες καταχωρημένες παραβάσεις στο παρελθόν, ένα σκούτερ οδηγεί και δεν κάνει ποτέ μ@λακίες (παραβάσεις γενικότερα) οπότε δύσκολο να φτάσει τους 21 και μελλοντικά.. ποτέ δεν ξέρεις βέβαια αλλά λέμε τώρα

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εγώ με αυτοκίνητο δεν περνάω κόκκινο ούτε στη μέση της Σαχάρας...Αλλά βράδυ με τη μηχανή σε έρημους δρόμους παίζει να το παραβιάσω,εκτός και αν πρέπει να περάσω κάθετα που δεν το κάνω με τίποτα...

Ουτε στις 5 το πρωι δεν περναω με κοκκινο.Και συνηθως τετοια ωρα ειμαι λιγο πριν το σπιτι,ο δρομος κι εγω μονο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Και συνηθως τετοια ωρα ειμαι λιγο πριν το σπιτι,ο δρομος κι εγω μονο.
    Ε δεν στη σπάει το κόκκινο που μπαίνει ανάμεσά σας;:rotflmao:

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    μιας και η κοπελιά μου (της οποίας το δίπλωμα παραδώσαμε ) δεν έχει άλλες καταχωρημένες παραβάσεις στο παρελθόν, ένα σκούτερ οδηγεί και δεν κάνει ποτέ μ@λακίες (παραβάσεις γενικότερα) οπότε δύσκολο να φτάσει τους 21 και μελλοντικά.. ποτέ δεν ξέρεις βέβαια αλλά λέμε τώρα
    Άμα ζούσατε στην Γαλλία θα βγάζατε γαμώ τα φράγκα λέμε.......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ε δεν στη σπάει το κόκκινο που μπαίνει ανάμεσά σας;:rotflmao:
    Μου τη σπαει ρε Μακη.Εκει με πιανει καθε πρωι.Το γελοιο ειναι οτι στριβω δεξια κι ανεβαινω εναν ερημο δρομο.Μονο ενα κωλοσκυλο μαυρο πεταγεται καμμια φορα απ τα σκοταδια και μου την πεφτει.Αλλα οπως ειπε κι ο Αρης μλκιες καναμε πολλες στα νιατα μας.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Άμα ζούσατε στην Γαλλία θα βγάζατε γαμώ τα φράγκα λέμε.......
    Tι συμβαίνει στη Γαλλία που δεν ξέρω; Να την έχουμε στα υπόψιν τώρα που πάμε κάθε μέρα και χειρότερα..

Tι συμβαίνει στη Γαλλία που δεν ξέρω; Να την έχουμε στα υπόψιν τώρα που πάμε κάθε μέρα και χειρότερα..
    Μακη ευτυχως που δεν γεννηθηκες στη Γαλλια.

Μου τη σπαει ρε Μακη.Εκει με πιανει καθε πρωι.Το γελοιο ειναι οτι στριβω δεξια κι ανεβαινω εναν ερημο δρομο.Μονο ενα κωλοσκυλο μαυρο πεταγεται καμμια φορα απ τα σκοταδια και μου την πεφτει.Αλλα οπως ειπε κι ο Αρης μλκιες καναμε πολλες στα νιατα μας.
    Σε χιουμορεύομαι μωρέ που το παίρνεις και σοβαρά!

Ξέρω να ξεχωρίζω τον σωστό από τον λάθος τρόπο Χρήστο, χωρίς τον ένα δεν θα υπήρχε και ο άλλος βέβαια αλλά το τι πράττει ο καθένας στην προκειμένη περίπτωση είναι δικό του θέμα μέχρι το σημείο που δεν βλάπτει τον άλλο..

Κι εγώ σταματώ και περιμένω πάντα σε κάτι τέτοια

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    .............. μλκιες καναμε πολλες στα νιατα μας.
    Ψωωωωωωωωωωωώματα ..............

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση Περι Κλησεωσ
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2005, 10:22
  2. Ερώτηση περί AutoRoute
    από da_z_bro στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2005, 01:52
  3. Ερωτηση περι αναρτησεων σε σκουτερακι