Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Ανεβαινοντας για τα βορειοανατολικα συνορα της Τσεχιας με την Πολωνια σε καποια φαση το iGo αποφασισε για αλλη μια φορα να παρει πρωτοβουλια και να κανει τη διαδρομη μου πιο ενδιαφερουσα. Ετσι με εστειλε να κοψω δρομο απο κατι ελαχιστους δρομους χωρις σημανση.
Σταματησα να ριξω μια ματια στο χαρτη που παντα ειχα στο tankbag και ολως τυχαιως βρεθηκα μεσα σε ενα απιστευτο σκηνικο....
Απο την μια ο ηλιος που εδυε πανω στο δρομο....
![]()
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Με τα πολλα ειχα ηδη περασει το Hradec Kralove και ημουν 50 χλμ απο τα συνορα. Ομως η νυχτα πλεον επεφτε και οι δρομοι απο εδω και περα δυσκολευαν ιδιαιτερα.
Βλεπετε, ολη αυτη η περιοχη ειναι δασικη με πολυ μεγαλη βλαστηση και πολυ μικρους φιδωτους δρομους...
Απο εδω εγω σχεδιαζα να παω στο Wroclaw μεσω των συνορων στο Nachod, ομως το GPS επεμενε να μου προτεινει μια αλλη διαδρομη μεσω του Trutnov λιγο πιο βορεια. Το ακολουθησα και ετσι ξεκινησε μια βασανιστικη πορεια μεσα στη νυχτα... Η κουραση ειχε κανει την εμφανιση της προ πολλου και αυτο που ηθελα πλεον ηταν να φτασω στον προορισμο μου και να ξεκουραστω, ομως οι ταχυτητες σε αυτο το δρομο ηταν ελαχιστες και τα χιλιομετρα δεν εφευγαν ευκολα...
Απο ενα σημειο και μετα οδηγουσα μεσα στο απολυτο σκοταδι χωρις να συναντω διερχομενη κινηση μεχρι που ξαφνικα μεσα στη νυχτα βλεπω μια γνωριμη ταμπελα...
![]()
Νίκος
Open Horizons