ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
Κανοντας το αυτο ασχοληθηκα περισσοτερο με την περιοχη και ανακαλυψα τα εξης θεματακια...![]()
-Η τρομπα που ειχα επο το CB750F για δυο δισκοφρενα ειναι λιγο μεγαλυτερη και δεν μπαινει
-Βαζοντας την παλια ειδα οτι ο χωρος που αφηνει να περασει η ντιζα του στροφομετρου ηταν απο ελαχιστος εως ανυπαρκτος,
-τα καλαμια βρισκουν στην βαση του φερινγκ και εκτος του οτι ειναι θεμα να κανει ζημια ,δεν αφηνει χωρο να περασουν τα καλωδια της πλεξουδας κλπ αλλα και οι ντιζες αργοτερα...
![]()
, Vespa GT200 TS50W
Ετσι το αφησα μερικες μερες ,μιας και επεσε δουλεια και δεν ασχοληθηκα,και προχτες που πηγα να δω το "ανήψο" τον Τακη![]()
:rotflmao:
του ειπα τα καθεκαστα .....
Την λυση την βρηκε χωρις πολη σκεψη ....(τελικα τους συγγενεις πρεπει να τους διαλεγεις
) ηταν μπροστα στα ματια μου ,οχι ευκολη μεν αλλα αλλαζει ολο το τελικο αποτελεσμα,προς το καλυτερο φυσικα...
Η απαντηση ηταν οτι την στιγμη πουβαζω φερινγκ τα οργανα ειναι περιττο να ακολουθουν το τιμονι,ετσι αν μετακινηθουν πανω στο φερινγκ σε σημειο που δεν εμποδιζουν αφαιρω ολην την καλωδιωση απο το τιμονι αφηνοντας το μονο με τους διακοπτες ,συμπλεκτη και τις ντιζες γκαζιου :o
Ετσι μπορω να βρω μια αλλη τιμονοπλακα (εχω!!!) να κοψω βασεις των οργανων και τα καβαλετα ,και βουαλα!!!![]()
Το μονο που θα χρειαστει ειναι μια βαση για τα οργανα στο καταλληλο σημειο πανω στην βαση του φερινγκ ,αντιγραφη της "μαμα" και ενα σημειο να μπουν τα ενδεικτικα λαμπακια το οποιο θα γινει στο κενο που αφηνει το φερινγκ με την βαση.
Ολο το συνολο θα ειναι ευκολα αναστρεψιμο στα εργοστασιακα προτυπα αλλα και δεν ξεφευγει απο το πνευμα της εποχης ,κατι που δεν το θελω.
Στην φωτο φαινεται που θα μπουν περιπου τα οργανα!!
![]()
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
Και μετα απο πολυ μετρημα τρυπημα βιδωμα τροχισμα κλπ κλπ ετσι ωστε οι βιδες να εφαπτονται πληρως με τα τερματα για να μην εχουμε καμια εκπληξη ...τα καινουρια τερματα ειναι γεγονος...
Ετσι το μονο που χρειαζεται ειναι να μετατρεψω την βαση του φερινγκ ωστε να μπουν τα οργανα πανω ,να φτιαξω μια βαση για τα ενδεικτικα και χρονος![]()
Και μενει αλλο ενα καιριο ερωτημα...
τι χρωμα να την κανω?????![]()
η κορη μου λεει ροζ,ο γυιος μπλε,βρε λες να την κανω ροζ με μπλε βουλες η μπλε με ροζ βουλες???
![]()
, Vespa GT200 TS50W
το κατεχεις το θεμα και δεν σε φοβαμαι....και σε οποιοδηποτε προβλημα βλεπω εχεις και την λυση!τωρα το χρωμα για μενα θα πρεπει να ειναι ιδιεταιρο ,φανταζι,και οχι διακριτικο αλλα ευδιακριτο....κιτρινο με κοκκινο της φωτιας!!!!
καλαματιανος
Ωραιο θα γινει με τα κλιπονια τελικα.. Καλυτερο απ'το στραβοτιμονο..
Μια ερωτηση ομως ρε συ Χρηστο, τα οργανα αν μενανε πανω στην τιμονοπλακα δεν θα βρισκανε πανω στο φερινγκ στα στριψιματα..???![]()
Εννοω.. το φερινγκ θα ηταν σταθερο ετσι δεν ειναι?
Παντως ωραιος ο ανηψος!!! Και καλυτερα που σου ετυχε το θεμα.. γιατι θα'ναι πιο μπάνικα τα οργανα μεσα στο φερινγκ!!!!
Καλη συνεχεια Χρησταρα!!![]()
(Χρωμα κατακοκκινο ασυζητητι... αλλα αν θες να ικανοποιησεις και τις επιθυμιες των τέκνων.. τοτε θα προτεινα γαλαζιο.. --ειναι και στο πνευμα εκεινης της εποχης..--
...για ροζ δεν ξερω..![]()
φτιαξε ενα ροζ μπρελοκ για τα κλειδια)
Πατέρας πια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Για το θεμα τωρα με τα καλαμια που ακουμπανε στην βαση του φερινγκ επρεπε να προχωρησω "εις βαθος"
Λυσιμο του μπροστινου...![]()
Όταν μεγαλώσω θέλω να σου μοιάσω........![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
Όταν μεγαλώσω θέλω να σου μοιάσω ........![]()
![]()
![]()
Χμμμ!!
Bρε μπας και σε εβαλε εκεινος ο παλιο lspiros???![]()
![]()
, Vespa GT200 TS50W
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Χμμμ!!
Bρε μπας και σε εβαλε εκεινος ο παλιο lspiros???![]()
![]()
....ναι, ναι αυτός με έβαλε αλλά μου είπε αν στο πω, θα τα αρνηθεί όλα.
:rotflmao: :rotflmao:![]()
"Qu ils mangent de la brioche"