Σπερες
Ειναι καποιος προς παλληνη μερια και μπορει να τσεκαρει ενα μηχανακι?
![]()
![]()
(κερασμενες)
Σπερες
Ειναι καποιος προς παλληνη μερια και μπορει να τσεκαρει ενα μηχανακι?
![]()
![]()
(κερασμενες)
<spam>
τι αγοράζουμε?![]()
</spam>
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Transalp 400 για ενα φιλαρακι εγω τσιμπησα....
Ρε συ πολύ παλιό και παραεισαγωγή.. δεν κοιτάτε καλύτερα για κάτι πιο πρόσφατο? Παίζουν πολλά φτηνά KLE500 του 01, 02+ Έχει το μικρό δίπλωμα?Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
Transalp 400 για ενα φιλαρακι εγω τσιμπησα....
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
ναι δυστυχως το μικρο εχουμε ακομα οποτε δεν καλυπτει ουτε το κλε 400..
το ξερω οτι ειναι παλιο αλλα ειναι και honda![]()
για δυομισαρακι δεν πολυ ψψηνομαστε...
Είμαι κοντά αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ μιας και μηχανικός δεν είμαι , και είμαι και γω της γνώμης για κάτι πιο καινούριο... αν θες οπτική επιβεβαίωση no problem....![]()
To drz πόσα άλογα βγάζει? Πάνω από 33?
Στην τελική δεν παίρνεις κάτι τέτοιο?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1616990/
Ο Μιχάλης μια χαρά παντού πήγαινε..![]()
ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
To drz πόσα άλογα βγάζει? Πάνω από 33?![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
XR400?Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
ναι![]()
![]()
![]()
μπάντιτ?Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
XR400?![]()
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
αυτά είναι μηχανήματα του σατανά.. όι παιζάκι μου..Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
μπάντιτ?![]()
ευχαριστω πολυ,ομως καλυτερα να μπει το φιλαρακι μου να απαντησει και αν ειναι να κανονισετεΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Είμαι κοντά αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ μιας και μηχανικός δεν είμαι , και είμαι και γω της γνώμης για κάτι πιο καινούριο... αν θες οπτική επιβεβαίωση no problem....![]()
![]()
ανδρεα δεν λεω πως δεν παει το μηχανακι,αλλα δεν εγω προσωπικα δεν θα εδινα τοσα χρηματα για μηχανακι που σκοπευω να κρατησω 1-1 μιση χρονο μαξ.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Στην τελική δεν παίρνεις κάτι τέτοιο?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1616990/
Ο Μιχάλης μια χαρά παντού πήγαινε..![]()
τα κριτηρια μου ηταν να ειναι φθηνο,αξιοπιστο,εννοειται σε καλη κατασταση και να ειναι και καλο σχολειο σαν πρωτο μηχανακι![]()
Βρε πάσο.. προσέχτε όμως γιατί 1 ανορθωτής κάτι άλλο ένα καλό service και κάνα ρουλεμάν λαιμού που λέει ο λόγος και μετά ξέφυγε το πράγμα..Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
ανδρεα δεν λεω πως δεν παει το μηχανακι,αλλα δεν εγω προσωπικα δεν θα εδινα τοσα χρηματα για μηχανακι που σκοπευω να κρατησω 1-1 μιση χρονο μαξ.
τα κριτηρια μου ηταν να ειναι φθηνο,αξιοπιστο,εννοειται σε καλη κατασταση και να ειναι και καλο σχολειο σαν πρωτο μηχανακι![]()
![]()
+1 για το ybr το ειχα ενα χρονο , ιδανικο για πρωτη μηχανη και φοβερα οικονομικο.
αν το παρεις με 2000- 2100 ειναι ευκαρια και πουλιεται σ ενα χρονο στα ιδια λεφτα.
κερδισμενοι θα βγειτε!![]()