Πολύ φιλικά, και επειδή έχεις γράψει αρκετά σωστά σε αυτό το thread: Κάνεις 2 βασικά λάθη: Δεν είπα πουθενά ότι ασπάζομαι κάποια αριστερή θεωρία (ούτε κάποια δεξια btw), και δεύτερον και πολύ βασικότερο ίσως, η εξάτμιση που πήρα είναι μεταχείρω και κόστισε 70 λίρες. Και θα μπεί σε ένα μηχανάκι 14 χρονών που το πλήρωσα 3500 χιλιάρικα με πολλές δόσεις. Εσύ πουλάς ένα μηχανάκι, αν είναι αυτό στο avatar σου, το οποίο πόσο σου κόστισε? Μην το γυρίζουμε στο προσωπικό. Δεν είπα πουθενά ότι όλοι είστε λαμόγια, ούτε ότι όλοι είστε απατεώνες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ναι ναι ,ειναι αριστερος...
αλλα με δεξια τσεπη...![]()
![]()
........
εγω ο ταριφας που κονομαω εις βαρος του καλου πολιτη hidefnick ,πουλαω το μηχανακι μου γιατι δεν εχω χρηματα να το συντηρησω...ο φιλτατος ομως αγοραζει καινουρια εξατμιση και το μονο που τον νοιαζει ειναι αν θα μπορεσει να την παραλαβει απο το αεροδρομιο...
λεφτα υπαρχουν τελικα...
Το αν είμαι αγανακτισμένος με την φάρα των ταξιτζήδων, δεν το κρύβω. Ελά μια βολτούλα εδώ και πάμε στον σταθμό του ΗΣΑΠ να βρούμε έναν δικό σας, να μας φέρει σπίτι μου. Η απόσταση είναι 1500 μέτρα..... Και φυσικά αλάνθαστος είναι μόνο ό θεός και αυτός δεν υπάρχει.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ο αγανακτισμενος πολιτης hidefnick...
συγνωμη φιλε μου,αλλα μην νομιζεις οτι σε αυτα που λες εχεις και δικιο ετσι?
![]()
Τι ακριβώς εννοείς?Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Δεν με απασχολει τι λεει το ΚΚΕ, δεν με απασχολει ποσο κακοι επαγγελματιες -που κατα συντριπτικη πλειοψηφια- ειναι, κ το κυριοτερο, δεν μιλαμε για δικαιωμα, δεν ειναι δικαιωμα του ταριφα αυτο που ζηταει.
Εισαι παντελως εκτος θεματος, το μηνυμα σου δεν μπορω να το πιασω απο πουθενα, μια μονο φραση μου τραβηξε την προσοχη, μιας και λες για αριστερους και δεξιους, επαναστατες κλπ
....... "υπερασπίζετε τα δικαιώματα της απόλυτα χειρότερης φάρας αυτής της χώρας"
Μακραν οτι ποιο λυπηρο εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο, αλλα ακομη ποιο λυπηρο ειναι οτι υπαρχουν και ανθρωποι που επικροτουν, αν λοιπον δηλωνεις και εσυ... "αριστερος", επεσες σε μεγαλο ατοπημα.
Ακομα και αν ηταν δικαιωμα, φυσικα το σωστο θα ηταν να το υπερασπιστω, ηθελα να ξερα ποιοι νευρωνες ενεργοποιουνται στον εγκεφαλο για να πληκτρολογισεις αυτο το αρρωστημενο νοημα τυπου webwar. "Φαρα" σε ανθρωπους που εχουν πισω τους οικογενειες δεν υφισταται σε υγιεις εγκεφαλους, εν ετη 2011.
Και στο λεει καποιος που δεν τους συμπαθει καθολου, εχω πλακωσει 2 φορες ταξιτζη, οχι επειδη ειναι "κακη φαρα", αλλα επειδη ηταν κωλοπαιδα.
Φασιστικη γενικευση λοιπον, να την αποφευγεις.
Υγ. Δοξα το θεο απο "αριστερους" καλα παμε στην Ελλαδα, ειναι και της μοδας, μονο που εχουν ναζιστικο τροπο σκεψης.![]()
![]()
Και επίσης, πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς προασπίζεις.
Γράφεις: "δεν με απασχολει ποσο κακοι επαγγελματιες -που κατα συντριπτικη πλειοψηφια- ειναι, κ το κυριοτερο, δεν μιλαμε για δικαιωμα, δεν ειναι δικαιωμα του ταριφα αυτο που ζηταει."
Δηλαδή ότι ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι λάθος το σύστημα. Τι ακριβώς ζόρι τραβάς λοιπόν που κάτι πάει να αλλάξει. Και πάει να αλλάξει στην λογική ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ όπου δεν παίζουν τα καταπληκτικά που παίζουν εδώ με τους ταρίφες. Μήπως να το εξηγήσεις και σε εμάς τους απλούς χαζούς φασίστες?
(και προφανώς εννοείς φασίστες και όχι ναζιστές, Εχει μια διαφορά)