Σελίδα 11 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 301

Θέμα: Γιατι δεν ειναι στη φυλακη οι ταριφες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    ναι ναι ,ειναι αριστερος...
    αλλα με δεξια τσεπη...
    ........
    εγω ο ταριφας που κονομαω εις βαρος του καλου πολιτη hidefnick ,πουλαω το μηχανακι μου γιατι δεν εχω χρηματα να το συντηρησω...ο φιλτατος ομως αγοραζει καινουρια εξατμιση και το μονο που τον νοιαζει ειναι αν θα μπορεσει να την παραλαβει απο το αεροδρομιο...

λεφτα υπαρχουν τελικα...
    Πολύ φιλικά, και επειδή έχεις γράψει αρκετά σωστά σε αυτό το thread: Κάνεις 2 βασικά λάθη: Δεν είπα πουθενά ότι ασπάζομαι κάποια αριστερή θεωρία (ούτε κάποια δεξια btw), και δεύτερον και πολύ βασικότερο ίσως, η εξάτμιση που πήρα είναι μεταχείρω και κόστισε 70 λίρες. Και θα μπεί σε ένα μηχανάκι 14 χρονών που το πλήρωσα 3500 χιλιάρικα με πολλές δόσεις. Εσύ πουλάς ένα μηχανάκι, αν είναι αυτό στο avatar σου, το οποίο πόσο σου κόστισε? Μην το γυρίζουμε στο προσωπικό. Δεν είπα πουθενά ότι όλοι είστε λαμόγια, ούτε ότι όλοι είστε απατεώνες.....

ο αγανακτισμενος πολιτης hidefnick...
    συγνωμη φιλε μου,αλλα μην νομιζεις οτι σε αυτα που λες εχεις και δικιο ετσι?
    Το αν είμαι αγανακτισμένος με την φάρα των ταξιτζήδων, δεν το κρύβω. Ελά μια βολτούλα εδώ και πάμε στον σταθμό του ΗΣΑΠ να βρούμε έναν δικό σας, να μας φέρει σπίτι μου. Η απόσταση είναι 1500 μέτρα..... Και φυσικά αλάνθαστος είναι μόνο ό θεός και αυτός δεν υπάρχει.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Δεν με απασχολει τι λεει το ΚΚΕ, δεν με απασχολει ποσο κακοι επαγγελματιες -που κατα συντριπτικη πλειοψηφια- ειναι, κ το κυριοτερο, δεν μιλαμε για δικαιωμα, δεν ειναι δικαιωμα του ταριφα αυτο που ζηταει.
    Εισαι παντελως εκτος θεματος, το μηνυμα σου δεν μπορω να το πιασω απο πουθενα, μια μονο φραση μου τραβηξε την προσοχη, μιας και λες για αριστερους και δεξιους, επαναστατες κλπ
    ....... "υπερασπίζετε τα δικαιώματα της απόλυτα χειρότερης φάρας αυτής της χώρας"
    Μακραν οτι ποιο λυπηρο εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο, αλλα ακομη ποιο λυπηρο ειναι οτι υπαρχουν και ανθρωποι που επικροτουν, αν λοιπον δηλωνεις και εσυ... "αριστερος", επεσες σε μεγαλο ατοπημα.

Ακομα και αν ηταν δικαιωμα, φυσικα το σωστο θα ηταν να το υπερασπιστω, ηθελα να ξερα ποιοι νευρωνες ενεργοποιουνται στον εγκεφαλο για να πληκτρολογισεις αυτο το αρρωστημενο νοημα τυπου webwar. "Φαρα" σε ανθρωπους που εχουν πισω τους οικογενειες δεν υφισταται σε υγιεις εγκεφαλους, εν ετη 2011.
    Και στο λεει καποιος που δεν τους συμπαθει καθολου, εχω πλακωσει 2 φορες ταξιτζη, οχι επειδη ειναι "κακη φαρα", αλλα επειδη ηταν κωλοπαιδα.
    Φασιστικη γενικευση λοιπον, να την αποφευγεις.

Υγ. Δοξα το θεο απο "αριστερους" καλα παμε στην Ελλαδα, ειναι και της μοδας, μονο που εχουν ναζιστικο τροπο σκεψης.
    Τι ακριβώς εννοείς?

Και επίσης, πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς προασπίζεις.
    Γράφεις: "δεν με απασχολει ποσο κακοι επαγγελματιες -που κατα συντριπτικη πλειοψηφια- ειναι, κ το κυριοτερο, δεν μιλαμε για δικαιωμα, δεν ειναι δικαιωμα του ταριφα αυτο που ζηταει."

Δηλαδή ότι ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι λάθος το σύστημα. Τι ακριβώς ζόρι τραβάς λοιπόν που κάτι πάει να αλλάξει. Και πάει να αλλάξει στην λογική ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ όπου δεν παίζουν τα καταπληκτικά που παίζουν εδώ με τους ταρίφες. Μήπως να το εξηγήσεις και σε εμάς τους απλούς χαζούς φασίστες?

(και προφανώς εννοείς φασίστες και όχι ναζιστές, Εχει μια διαφορά)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

ειχανε οικογενειες οι εγκληματιες και οι του τριτου ραιχ..
    Ρε φιλε εισαι στα καλα σου ? Ποσων ετων εισαι, μηπως μιλαμε τζαμπα.

Πιστευω οτι ευτυχως εχουμε ξενη κυβερνηση και εγινε επιτελους αυτο που επρεπε τοσο με τους ταξιτζηδες οσο και με τους φορτηγατζηδες οσο και με ολα τα επαγγελματα.
    Ο τροπος που εγινε... σηκωνει πολυ συζητηση.

δεν πηρα θεση ξεκαθαρη οπως θα παρατηρησεις, επειδη δεν γνωριζω οσα πρεπει, σε αντιθεση με εσενα που πετας 5 χαζομαρες και οποιον παρει ο χαρος. :wacko:

υγ. μη στεναχωριεσαι, ξερω τι λεω, ναζιστικος τροπος σκεψης = φαρες. καλες η κακες.

Τελικά οι ταξιτζήδες έχετε πλάκα. Τόσα χρόνια βγαζατε μαύρο χρήμα αβέρτα, το οποίο ήταν προϊόν παράνομης αγοράς αδείας για την οποία ποτέ δεν φορολογηθήκατε και μέχρι πρότινος ίσχυε για τον κλάδο σας φορολογία τεκμαρτού. Επιπροσθέτως η πλειοψηφία των πολιτών της χώρας είναι "προκατειλημμένη" ενάντια στον κλάδο σας και όπως πολλοί από εσάς παραδέχεστε δίκαια. Κατά τα άλλα όλοι έχουν άδικο και ο κακόμοιρος μεροκαματιάρης ταρίφας δίκιο. Είστε αστείοι...
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Πολύ φιλικά, και επειδή έχεις γράψει αρκετά σωστά σε αυτό το thread: Κάνεις 2 βασικά λάθη: Δεν είπα πουθενά ότι ασπάζομαι κάποια αριστερή θεωρία (ούτε κάποια δεξια btw), και δεύτερον και πολύ βασικότερο ίσως, η εξάτμιση που πήρα είναι μεταχείρω και κόστισε 70 λίρες. Και θα μπεί σε ένα μηχανάκι 14 χρονών που το πλήρωσα 3500 χιλιάρικα με πολλές δόσεις. Εσύ πουλάς ένα μηχανάκι, αν είναι αυτό στο avatar σου, το οποίο πόσο σου κόστισε? Μην το γυρίζουμε στο προσωπικό. Δεν είπα πουθενά ότι όλοι είστε λαμόγια, ούτε ότι όλοι είστε απατεώνες.....

Το αν είμαι αγανακτισμένος με την φάρα των ταξιτζήδων, δεν το κρύβω. Ελά μια βολτούλα εδώ και πάμε στον σταθμό του ΗΣΑΠ να βρούμε έναν δικό σας, να μας φέρει σπίτι μου. Η απόσταση είναι 1500 μέτρα..... Και φυσικά αλάνθαστος είναι μόνο ό θεός και αυτός δεν υπάρχει.....

συνεχεια το ξεχναω οτι ζητε σε μια πολη 5+ εκ ατομων και τα "εχετε" με τους εκει συναδελφους μου...

υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες...σε 15000 ταξι αν οι 5000 ειναι κακοι επαγγελματιες ειναι ενας σεβαστος αριθμος...

οκ και εχεις δικιο οτι δεν ειναι σωστο να το γυρναμε στο προσωπικο...αλλα η τελευταια φραση σου για την εξατμιση ,δεν δινει καλη εντυπωση για το υπολοιπο του μυνηματος και γινεσαι "στοχος" αθελα σου...τουτεστιν δεν ενδιαφερει κανεναν η νεα σου εξατμιση σε αυτο το θρεντ...

κατα τα αλλα να σου υπενθιμησω οτι ,για να υπαρχουν κακοι επαγγελματιες ,βρισκουν πατημα και τα κανουν...

αν θες διαβασε την αποψη μου για το ζητημα εδω ...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Τελικά οι ταξιτζήδες έχετε πλάκα. Τόσα χρόνια βγαζατε μαύρο χρήμα αβέρτα, το οποίο ήταν προϊόν παράνομης αγοράς αδείας για την οποία ποτέ δεν φορολογηθήκατε και μέχρι πρότινος ίσχυε για τον κλάδο σας φορολογία τεκμαρτού. Επιπροσθέτως η πλειοψηφία των πολιτών της χώρας είναι "προκατειλημμένη" ενάντια στον κλάδο σας και όπως πολλοί από εσάς παραδέχεστε δίκαια. Κατά τα άλλα όλοι έχουν άδικο και ο κακόμοιρος μεροκαματιάρης ταρίφας δίκιο. Είστε αστείοι...
    εισαι περα και βαθια ανενημερωτος...

Πες μου που κάνω λάθος σε παρακαλώ
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Πες μου που κάνω λάθος σε παρακαλώ
    Aφού υπήρχε τόσο χρήμα, εσύ γιατί δεν έγινες ταξιτζής?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Γιατί ήταν σίγουρο πως κάποια στιγμή το σκηνικό θα άλλαζε. Απλά κάποιοι δεν ήθελαν να το δουν. Και επίσης προτίμησα να κυνηγήσω τα όνειρα μου παρά να γίνω μέρος ενός κακού κατεστημένου.
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Γιατί ήταν σίγουρο πως κάποια στιγμή το σκηνικό θα άλλαζε. Απλά κάποιοι δεν ήθελαν να το δουν. Και επίσης προτίμησα να κυνηγήσω τα όνειρα μου παρά να γίνω μέρος ενός κακού κατεστημένου.
    Άρα λοιπόν,επειδή δεν είσαι μέρος αυτού του κατεστημένου, δεν μπορείς να ξέρεις ποιος καρπώνεται όλο αυτό το μαύρο χρήμα, και επίσης δεν μπορείς να κατηγορείς αυτόν που κυνηγάει τα 20 ευρώ τη μέρα για να σπουδάσει και να θρέψει την οικογένειά του.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Άρα λοιπόν,επειδή δεν είσαι μέρος αυτού του κατεστημένου, δεν μπορείς να ξέρεις ποιος καρπώνεται όλο αυτό το μαύρο χρήμα, και επίσης δεν μπορείς να κατηγορείς αυτόν που κυνηγάει τα 20 ευρώ τη μέρα για να σπουδάσει και να θρέψει την οικογένειά του.
    Ξέρω πολύ καλά ποιος το καρπώνεται. Και επειδή όλο αυτό το παιχνίδι γίνεται εις βάρος μου έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω και να κατηγορώ όλα όσα επιβαρύνουν εμένα.

ΥΓ η κουβέντα γίνεται για τους ιδιοκτήτες ταξί και όχι τους οδηγούς:smilea:
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

εγώ λεω απο την πιατσα ταξί να κατεβουν συγκρου να κανουν εκει πιατσα με κανα φουστανακι τα παλιολαμογια αιστοδιαλο ποια με τον καθε παλιοκαργιολι . 250 000 ευρω αερα μαυρα λεφτα και που επαρχια για μια αδεια και τωρα κλαιγοντε καλα ρε παιδια δηλαδη Αθηνα ποσο πηγαινε ο αερας για μια αδεια 500 000 ευρω παμε καλα τωρα ?
    εφορία καθε χρονο γιατι εχω την εντυπωση οτι πληρωναν τεκμαρτο η κανω λαθος ? , μια τωρα κλεινουν τους δρομους , μια οταν είπαν οτι θα τους βαλουν ταμιακες σιγα ρε μαλακες και στη τελικη οταν ο λαος αγωνιζονταν στο συνταγμα και ετρωγε τα καπνογονα που ηταν τα ταριφια? εκαναν κουρσες ε? ουστ

λοιπόν,επειδή δεν είσαι μέρος αυτού του κατεστημένου, δεν μπορείς να ξέρεις ποιος καρπώνεται όλο αυτό το μαύρο χρήμα, και επίσης δεν μπορείς να κατηγορείς αυτόν που κυνηγάει τα 20 ευρώ τη μέρα για να σπουδάσει και να θρέψει την οικογένειά του.
    φιλε μου αρα πρεπει να χαιρεσε γιατι με 3 000 θα μπορεις να είσαι και εσυ ιδιοκτητης :smilea: εκτος και αν κανεις τζιρο 20 ευρω οπωτε μας δουλευεις ..

υ.π πόσο παει μια κουρσα είπαμε ?
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

delete
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Την φωτιά την πολεμάς με φωτιά λέει ένα παλιό γνωμικό...παραλλαγή του παλιού καλού οφθαλμός αντί οφθαλμού...έχω σκεφτεί να σκαρώσουμε εδώ μια καλή φάση...θα πάρουμε ένα ταξί και θα του ζητήσουμε να πάμε σε συγκεκριμένη διεύθυνση στην Αθήνα...εκεί θα περιμένουν συνεννοημένοι τρεις-τέσσερεις φίλοι και θα ειδοποιηθούν για το πότε φτάνουμε...με το που σταματάμε,μπουκάρουν στο ταξί,βγάζουν έξω τον "πελάτη" και τον διώχνουν λέγοντάς του ότι κάνουν κατάληψη στο ταξί και μπορεί να φύγει χωρίς να πληρώσει...πληρωμή με το ίδιο νόμισμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
    delete
    θελει και κάποιες άλλες εντολές για να πιάσει κι αυτή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

ρε συ Allst@rf επειδη φαινεσαι μια χαρα παλικαρι (οσον αφορα τις αποψεις σου) και συζητησιμος...
    δεν σε εχω γνωρισει αλλα εχω αποκτησει μια συγκεκριμενη γνωμη για σενα (οπως και για τους περισσοτερους τους οποιους απαρτιζουν αυτη την διαδικτυακη κοινοτητα), και ειναι θετικη...

θες να το δουμε πιο διεξοδικα?
    τοσα χρονια κοβατε ή οχι αποδειξεις? οχι. αυτο τι σημαινει? οτι δεν φορολογουσασταν :hypnotize σωστα...
    ειχατε κανει μια "κλικα" με τους υπολοιπους και το τιμημα αυτης της "κλικας" ηταν να πληρωσει καποιος 200000 για αερα. ενταξει το οτι πληρωνουν και αλλοι αερα, σε αλλα επαγγελματα δεν το κανει ταυτοχρονα και σωστο. περα ομως απο αυτη την κλικα, υπηρχαν και κλικες για να μπορει ν'αραξεις αεροδρομιο, λιμανι, σιδ. σταθμο κλπ. δεν μπορουσε να παει ενας νεος. τρομοκρατια δλδ... την τιμη παλι, την αποφασισατε μονοι σας και φυσικα ουτε γι'αυτην αποδιδατε στην εφορια κατι...
    σημειωτεον οι περισσοτερες αδειες εκδοθηκαν επι χουντας, με γελοιο χρηματικο αντιτιμο ως προς το κρατος...
    καποιοι και οχι ολοι, εχετε πολυ λαθος συμπεριφορα στον δρομο...και ως προς τον πελατη και ως προς τους αλλους χρηστες της οδου...και το ξερεις καλα, γιατι αν πας στα "στραβα και αναποδα" θα δεις το γιατι....

οι περισσοτεροι λοιπον, εχουν οικονομησει χοντρα σε βαρος αλλων. και υπ'οψιν, δεν εχω κατι με το οτι ο αλλος βγαζει χρημα. αν ειναι μαγκας, να βγαλει δις. οχι ομως με λαθος τροπο και πατωντας πανω στους συνανθρωπους του.

ολα αυτα στα λεει καποιος που σκεφτοταν σοβαρα να παρει μισο ταξι και αργοτερα ολοκληρο, εχει συζητησει με πολλους συναδελφους σου και για τα "της δουλειας" και για τα υπολοιπα. επισης επι 5 χρονια συνεργαζοταν καθημερινα με ταξιτζηδες στην δουλεια του και τα εβλεπε και λιγο εκ των εσω...

οπου εχεις ενσταση πανω σε αυτα που γραφω, με χαρα να την διαβασω...
    και υπ'οψιν οτι μιλαμε για ιδιοκτητες, οχι για οδηγους που ειναι στο μεροκαματο. (αν και αυτοι εβγαζαν χρημα, απλα δεν ειχαν δικη τους την επιχειρηση και επρεπε πρωτα να βγαλουν το 1300αρι καθε μηνα για τον ιδιοκτητη και μετα ολα τα υπολοιπα...)

Σελίδα 11 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στη φυλακή οι ασυνείδητοι οδηγοί
    από panagiotispapa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 17:55
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 20:08
  3. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ - ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ
    από TATAR στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 18:18
  4. Γιατί custom δεν ειναι μόνο ΜΟΤΟ!!!!!
    από xlntstay στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 09:24
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2005, 13:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ