Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 189

Θέμα: Ποσο ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Στον ταφο ο καθε στρατιωτης προωθητης της ανισοτητας, αυτο δεν το λεει στην υπογραφη

Αντε καλο απογευμα.
    οτι και να σου πω τωρα...αστο καλυτερα!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
    οτι και να σου πω τωρα...αστο καλυτερα!

boris na pis pos soy ksefige mia malakia se oloys sas simbeni kamia fora

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    boris na pis pos soy ksefige mia malakia se oloys sas simbeni kamia fora
    οχι φιλε μου δεν μου ξεφυγε καμμια μαλακια. υπευθυνο ατομο ειμαι ξερω τι λεω!

οτιδηποτε εκτος απο το να καθετε και να λεει κατι που ναι μεν μπορει να ισχυει αλλα που μπορει και να ειπε για τα 5 λεπτα δημοσιοτητας που ολοι ζητανε πλεον.

δεν εκανες καταγγελια γιατι νομιζεις οτι δεν θα βγει κατι?
    εχασες και καλα θα κανεις να μην κλαιγεσαι...

αν η κυρια αυτη εσπασε το ποδι της οπουδηποτε αλλου και εχασε τη δουλεια της πχ...επειδη ο εργοδοτης δεν πειστηκε τοτε το ευκολο ειναι να κατηγορησεις αοριστα την αστυνομια.

εχει κανει μηνυση. αλλα μαλλον σε καμμια πενταετια θα μαθουμε το αποτελεσμα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1 6.jpg 
Προβολές:	296 
Μέγεθος:	44,4 KB 
ID:	232750
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Όνομα:	1 7.jpg 
Προβολές:	300 
Μέγεθος:	46,1 KB 
ID:	232751

αυτος ειναι ο αντρακλας!

http://www.youtube.com/watch?v=HLBMTzSoKJY&feature

Όνομα:	1 12.jpg 
Προβολές:	300 
Μέγεθος:	44,2 KB 
ID:	232752

Δεν ειναι μαγος ο αστυνομος να ξερει ποιος ειναι τι, οποιον βρει χαλαρο... :rotflmao:
    ασε που μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα ξερα, τι να κανουμε τωρα

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ε ρε ΑΚ47 που τους χρειάζονται...
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Ε ρε ΑΚ47 που τους χρειάζονται...
    συμφωνω! αλλα εισαι υπερβολικος!

με αυτες τις φωτο φυσικα δεν μπορω να πω τιποτα.
    εφοσον εκανε μυνηση και απλο αδικημα να ηταν με το δικαστικο συστημα δυστυχως τοσο καιρο κανει.

τους μαλακες!

η κυρια εφοσον εχει τα στοιχεια αυτα θα βρεθει τπο δικιο της. μην ειστε καχυποπτοι. αυτο δεν τελειωνει σε μια ΕΔΕ. εχει ψωμι η υποθεση.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    συμφωνω! αλλα εισαι υπερβολικος!

με αυτες τις φωτο φυσικα δεν μπορω να πω τιποτα.
    εφοσον εκανε μυνηση και απλο αδικημα να ηταν με το δικαστικο συστημα δυστυχως τοσο καιρο κανει.

τους μαλακες!
    Απλά με λυπεί το γεγονός ότι παιδάκια, σαν εκείνα της ΔΙ.ΑΣ στον Ρέντη, σκοτώνονται κάνοντας πραγματικά τη δουλειά τους και κάτι τέτοιοι υπάνθρωποι τη γλυτώνουν κάθε φορά, κρυμμένοι στο πλήθος και την ανωνυμία... Δεν είμαι υπερβολικός. Είναι τραγικό, ναι, αλλά εννοώ κάθε λέξη.
    Life begins at 45°.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
    Τοτε τον λεγανε Κοτζαμανη...
    Γ@μω τη δημοκρατια σας.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    μαγκες πισω απ την στολη...οσους ματατζηδες ξερω,ολοι τετοια @@ ειναι....

1000φορες σκατατζης παρα μπα εε αστυνομικος ηθελα να πω
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

http://www.youtube.com/watch?v=eueskn-jfPM

παρτε ενα τραγουδακι επικαιρο (με το θεμα)

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Απλά με λυπεί το γεγονός ότι παιδάκια, σαν εκείνα της ΔΙ.ΑΣ στον Ρέντη, σκοτώνονται κάνοντας πραγματικά τη δουλειά τους και κάτι τέτοιοι υπάνθρωποι τη γλυτώνουν κάθε φορά, κρυμμένοι στο πλήθος και την ανωνυμία... Δεν είμαι υπερβολικός. Είναι τραγικό, ναι, αλλά εννοώ κάθε λέξη.
    ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο.

Αλλα σχολια του τυπου, τους ερχονται απο παντου, δεν ξερουν τι να κανουν, παθαινουν κοκομπλοκο με τοσο κοσμο και τα σχετικα... ειναι τουλαχιστον αστεια. Ο αλλος λεει μαζευτε εσεις παιδια τους 100-200 αναρχικους / προβοκατορες / κ@υλομπατσους, εσεις οι 200.000 κοσμος και πηγαιντε τους στην αστυνομια, και μεις καθομαστε και τον ακουμε ακομα. Μαζι με τα ξερα λεει καιγονται και τα χλωρα. Τι λες ρε μαστορα ? Τωρα θες να μας τρελανεις? Σε ανθρωπους μιλας και .. κυριως... για ανθρωπους μιλας. Αν δεν μπορειτε εσεις να κανετε καλα 100-200 προβοκατορες / αναρχικους και οπως στο διαλο θες να τους πεις, να παραιτηθειτε ολοι μαζι παρεα. Ακου λεει..

Προσωπικα, μονο στα παλικαρια της ομαδας ΔΙ.ΑΣ. βγαζω το καπελο, γιατι θεωρω πως ειναι απο τις λιγες ομαδες που κανουν πραγματικα την δουλεια τους. Που δεν ψαχνουν να δωσουν κληση σε εγκληματιες με παπακια, που δεν θα σε πανε αυτοφωρο επειδη σε ειδαν να τραβας λαμπαδα μπροστα τους, αντιθετως μπορει και να σε διπλαρωσουν κ να σου τραβηξουν κ αυτοι μια ετσι για το "χαβαλε".
    Ειναι αυτοι που θα κερασω καφε μολις τους δω να αραζουν εξω απο το μαγαζι μου οπως κανουν συνηθως, γιατι ειναι και αυτοι που συνηθως ειναι "εκει" γενικοτερα.

Γιατι δεν εχουν καμμια σχεση με τον μπατσο που πηγε να με τρακαρει πριν απο 3 μηνες γιατι μιλαγε κ αυτος και ο συνοδηγος στο κινητο και γελαγανε και μου εδωσε μια απαντηση με υφος οταν του ζητησα τα ρεστα " Τωρα τι θες ρε φιλε, ξερεις ποιος ειμαι εγω? ". Την αναφορα στις 4 το πρωι ομως ακομα θα την θυμαται ομως οταν τον ετρεχα ειτε το ηθελε ειτε οχι στην κοντινοτερη τροχαια και να με ακολουθει απο πισω απο το r1 με το μπατσικο αφου ειχε ακουσει " Ελα τωρα μαζι μου φιλαρα να σου πω ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ". Κανεις δεν ειμαι εγω ομως, ενας πολιτης ειμαι που θα μου φαιρεσαι οπως ΠΡΕΠΕΙ οταν φορας την στολη με το εθνοσημο και αντιπροσωπευεις την ρημαδα αυτη πολιτεια.
    Γιατι δεν εχουν καμμια σχεση με τα @@ που μας γεμισαν μεσα στο σταθμο του μετρο ασφυξιογονα. Γιατι δεν εχουν καμμια σχεση με τον τυπα που μου εκλεινε το ματι με νοημα ενω ημουν 4 στενα κατω απο την βουλη με την αδερφη μου τον γαμπρο μου και την κοπελα μου. Εκει ειχαμε καταληξει για να την γλυτωσουμε απο τα δακρυγονα, μαζι με καμμια εικοσαρια ατομα ακομα, 90% ανω των 40. Μπροστα απο μια κλουβα των ΜΑΤ με 6 μαντραχαλεους μπροστα. Λεμε εδω θα ειμαστε οκ, ουτε επεισοδια ουτε τιποτα. Οταν ξαφνικα 10 λεπτα μετα ανευ λογου και αιτιας τους ειδα να φορανε τις μασκες. Τι εγινε ρε παιδια τους ρωτησα, γιατι τις βαλατε τις μασκες, εδω κατι γυναικοπαιδα και συνταξιουχοι ειμαστε μονο. Η αποστοπωτικη απαντηση που πηρα ηταν το πρωτο δακρυγονο στα ποδια μου μπροστα.

Τωρα εσυ μεγαλε g_m900 καλα κανεις και υπερασπιζεσαι τους δικους σου αλλα ειναι αδικος κοπος φιλε μου μιας και οι "δικοι" σου εχουν "υπερασπιστει" τον εαυτο τους πριν απο σενα με πολυ "δυνατα" επιχειρηματα.

Λυπαμαι πολυ αλλα 7/10 μπατσους ειναι βρωμικοι και κομπλεξικοι που με την πρωτη ευκαιρια θα χρησιμοποιησουν τη στολη αυτη για να βγαλουν τα αποθυμενα τους. Παραδειγματα παρομοια εχουμε ουκ ολιγα.

Ειναι ομως απλα κριμα γιατι χαντακωνονται μαζι τους και οι αλλοι 3/10 αξιολογοι αστυνομικοι που κανουν σωστα και τιμια το καθηκον τους. Οπως το φιλαρακι μας τον Γιαννη που σκοτωθηκε στον Ρεντη κριμα και αδικα.
    Να σαι καλα οπου κ αν εισαι ρε σειρουλα, ριχνε μας κ μας κανα βλεφαρο απο κει.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Θα σου απαντησω μεχρι εκει που ξερω και ας με συγχωρησεις που δεν γνωριζω περισσοτερο για σκοτεινα προβοκατορικα παιχνιδια...!
    Σε κανεναν δεν λεω οτι εχει αδικο που κραζει την αστυνομια.
    Υπαρχουν συναδελφοι ο Θεος να τους κανει που απλα δεν νιωθουν. Δεν θα απολογηθω για λογαριασμο κανενος απο αυτους.
    Οταν ομως αυτοι οι 100-200 μπαινουν μπροστα και αναγκαζουν την αστυνομια να αμυνθει ττοτε ναι δικαιως λεω μαλακες τους υπολοιπους 200000 που απλα κοιτουσαν μερικους πραγματικα αγανακτισμενους να προσπαθουν να τους απωθησουν.

Η δουλεια των Ματ ειναι η καταστολη και οχι η καταδιωξη. Οποιον πιασουν τον πιασανε. Δεν θα τον στρωσουν στο κυνηγι σπαζοντας την γραμμη αμυνας τους. Εφοσον αρχισανε να πεφτουν τα δακρυγονα μοιραια την πληρωσανε οι υπολοιποι διαδηλωτες. Εγω ειδα να πεφτουνε ψιλες μεταξυ αναρχικων και αγανακτισμενων αλλα οι 200 που σου λεω υπερισχυσανε.
    Γιατι;;;
    Αν ητανε συναδελφοι..που δεν το αποκλειω αν πιανανε 4-5 απο αυτους ...δεν μπορει...θα ειχανε ταυτοτητες μαζι γιατι θε επρεπε να ταυτοποιηθουν αν τους μπαγλαρωνανε...!
    Δεχομαι τα παντα γα την αστυνομια. Μπουρδελο ειναι και το ξερω.
    Τρωμε ξυλο...ειναι η δουλεια μας ετσι...!
    Τρωμε σφαιρες...το ιδιο...!
    Τρωνε ξυλο...φταινε οι προβοκατορες...!
    Πιαστε τους φταιχτες ζητατε...αλλα οχι...υπαρχει το ασυλο!!!
    Τα Ματ παρεκτραπηκανε.
    Το ιδιο και οι Δελτα.
    Διαταγες υπαρχουν μεχρι ενα σημειο.
    Μετα απλα μετραει ο ανθρωπος.
    Εν ψυχρω δεν μπορω να χτυπησω κανεναν.
    Δεν θα το εκανα ποτε αλλα δεν βρεθηκα και ποτε στη θεση τους...ουτε και εσεις για να δειτε αντιδραση απο τον εαυτο σας.
    Λεξεις του τυπου ειναι η δουλεια τους ειναι σιγουρα ορθες και δεν δικαιολογω κανεναν απλα δεν ξερω τι θα εκανα αν ημουν στη θεση τους. Ειλικρινα δεν ξερω.

Απευθυνομαι φυσικα στους λογικους του φορουμ. Οι προκατελημμενοι απλα θα ειρωνευτουν και θα πουν τη μαλακια τους. Δεν τους αδικω...αλλα δεν θα κατσω κιολας να ακουω τον καθε κολλημενο να μου λεει οτι ανηκω σε καποιον ταφο επειδη δεν χωνευει τη στολη.

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πόσο "βρώμικο" μυαλό έχετε;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2004, 22:01
  2. ποσο μεγαλα
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2004, 23:01
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 14:30