έλα ντεΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
Cool down εσυ μαστορα.Ειδες καμμια αντιπαραθεση καπου?
![]()
που το είδες το γιαούρτι και φυσάς έτσι ρε Νικόλα?![]()
έλα ντεΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
Cool down εσυ μαστορα.Ειδες καμμια αντιπαραθεση καπου?
![]()
Το σπαμ λέω.. "μου τον έπιασαν, οχι δεν στον έπιασαν, πότε πήγες κλπ"Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
έλα ντε
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ριξε ρε παπαρα ριξε.Ξερεις καλα ομως ποσο εχουν αλλαξει οι πατριωτες σου απο το 77 που παω κατω εως σημερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άσε τώρα μη ρίξω κανένα ευγενικό καντήλι γιατί με εξυπηρετεί και δε λέει να μ'αφήσει σύξυλο..:rotflmao:
Παίδες ευχαριστώ πάντως, έχω πάρει ήδη μια εικόνα του πράγματος και απ'το απόγευμα αρχίζω να σημειώνω στον χάρτη!
![]()
ρακες ρακες ρακες
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αφού έπεσε το γιαούρτι κάτσε να βάλω το μέλι εγώ..![]()
Παιδιά έτσι πληροφοριακά και στο περίπου, πόσο χρόνο χρειάζεσαι για τις διαδρομές Λιμάνι-Χώρα και Χώρα-Αγία Πελαγία; Χιλιομετρικές αποστάσεις βρίσκω αλλά αφού δεν έχω δει τους δρόμους ας υπάρχει μια εικόνα του πράγματος πριν φτάσουμε στο νησί..![]()
![]()
Αν ξέρω λέει...Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ριξε ρε παπαρα ριξε.Ξερεις καλα ομως ποσο εχουν αλλαξει οι πατριωτες σου απο το 77 που παω κατω εως σημερα.
ρακες ρακες ρακες
Βίβα Βίβα Βίβα![]()
Κοιτα,για νορμαλ αναβατες κανα 10 λεπτο ,το πολυ 20λεπτο, εσυ λογικα θα θελεις 7-8 ωρες.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Παιδιά έτσι πληροφοριακά και στο περίπου, πόσο χρόνο χρειάζεσαι για τις διαδρομές Λιμάνι-Χώρα και Χώρα-Αγία Πελαγία; Χιλιομετρικές αποστάσεις βρίσκω αλλά αφού δεν έχω δει τους δρόμους ας υπάρχει μια εικόνα του πράγματος πριν φτάσουμε στο νησί..![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Mάκη πήγα πριν μια εβδομάδα, και έκατσα 10 ημέρες.
...κι εγω πρίν από ένα μήνα και έκατσα 2 χρόνια...
:rotflmao:![]()
Άρα για τον McGyver είναι το long way round Kythira;Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Κοιτα,για νορμαλ αναβατες κανα 10 λεπτο ,το πολυ 20λεπτο, εσυ λογικα θα θελεις 7-8 ωρες.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτος δεν πηρε το παπι του?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Άρα για τον McGyver είναι το long way round Kythira;![]()
![]()
![]()
Μαλλον θα ειναι μεχρι τα βαθεια γεραματα για να το δει ολο.![]()
![]()
Δεν με ξέρεις καθόλου καλά κύριος, σε 7-8 ώρες θα έχω τελειώσει τις διακοπές μου λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Κοιτα,για νορμαλ αναβατες κανα 10 λεπτο ,το πολυ 20λεπτο, εσυ λογικα θα θελεις 7-8 ωρες.![]()
Άκυρος ο Μυλοπόταμος απ'τις επιλογές τελικά :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
Αν δεν κάνω λάθος βέβαια τα Κήθυρα θεωρητικά πρωτοκατοικήθηκαν από Κρητικούς. Ήταν λέει ένα από τα στρατηγικά τους σημεία παρακολούθησης της τριγύρω θαλάσσιας περιοχής. Γενικά πάντως πάνω στον τόπο των Κυθήρων έχουν περάσει, πολεμήσει πολιορκήσει, κατοικήσει, σφάξει, αφήσει το στίγμα τους, σχεδόν οι πάντες.
Τέσπα μετά το administrative σπάμ του Νίκου (μόνο αυτο το παιδί είναι ικανό να ηραμήσει ένα thread απο το σπάμ έτσι ώστε να το πιάσει αυτός).... συνεχίζω:
1. Μετά από πρωινό μπάνιο ή μετά από φαγητό και ενώ όλα θα βράζουν γύρω μεσημεριάτικα εσυ να πάρεις τη κυρά και να πάς στη πηγή Αμήρ Αλή (στον Καραβά) και να αράξεις κάτω από τρελή βλάστηση και τα τρεχούμενα νερά.
2. Να κάνεις μπάνιο στους νερόμυλους του Μυλοποτάμου (όχι στη πρώτη γούρνα που μαζεύεται πολύς κόσμος αλλά στην επόμενη ή μεθεπόμενη
3. Να πάς για μπάνιο στις παραλίες:
Βότσαλο – πλέον πασίγνωστη και πολύδιαφημισμένη παραλία των Κυθήρων αλλά η δύσκολη πρόσβαση της δεν την έχει χαλάσει ακόμα
Λυκοδήμου (αρκει να την βρείς ήρεμη)
Λημνιώνα – να πάς αργά να κάτσεις να κάτσεις ωσπου να φύγει ο πολύ ο κόσμος και να αράξεις στο ταβερνάκι που έχει εκεί, παρέα με το ηλιοβασίλεμα και να φας ότι προσφέρει (πολύ λίγα πράγματα αλλά πολύ νόστιμα)
Καλάμι – δύσκολη πρόσβαση αλλά ανταμείβει
Άγιος Ελευθέριος – άγρια ομορφιά
Φτου με πιασαν οι νοσταλγίες. Ότι πρέπει θα ταν να πήγαινα πάλι φέτος με το ΚΤΜ
![]()
Για να πας απο Διακόφτι -Χώρα είναι σα να διασχίζεις όλο το νησί κάθετα. Δεν το έχω κάνει με μηχανή αλλά με αμάξι είναι πάνω απο 30 λεπτά και να ξέρεις και το δρόμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
Στα Κύθηρα πηγαίνω απο το 1996 κάθε χρόνο. Ολα τα μέρη που γράψανε τα παιδιά αξίζουν να τα δείς. Τα Δυτικά κομμάτια δεν τα έχω γυρίσει πολύ παρόλα αυτά πιστεύω οτι οι πιο καλές παραλίες είναι στα Ανατολικά. Φυρή άμμος , Κομπονάδα , Καλαδί, Λίμνη, Παλαιόπολη, Πιάτσα λίγο πριν τον Αυλαίμονα είναι πολύ καλές, παντα καιρού επιτρέποντος!.
Οι δρόμοι είναι οι κλασικοί των νησιών, λίγο παρατημένοι αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα. Εχε λίγο το νού σου αν πας απο Χώρα προς Καψάλι έχει κάτι στροφές ζόρικες γιατι έχει και πολυ κατηφόρα εκεί.
Είναι γενικώς κατα τη γνώμη μου λίγο τσιμπημένο νησί όσον αφορά τις τιμές σε φαί, στέγαση κλπ.
Εύχομαι να περάσεις καλά.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
Πω πω άγχος......![]()
![]()
![]()
You BETA believe...