εχει στραβωσει η μουτσουνα μου απο το μεσημερι...
σκαω για μπανιο με το ταιφουν τολο,παρκαρω σ'ενα στενο(εξι μετρα χαλαρα το στενο..) κολλητα στον τοιχο να μην εμποδιζω και παω θαλασσα...
τα λεω μ'εναν φιλο και μπαινω να ριξω τις βουτιες μου...
Εκει που κανω τις απλωτες μου και τα μακροβουτια μου ριχνω μια ματια εξω προς το σκουτερ και βλεπω εναν τυπο να προσπαθει να παρκαρει διπλα του με την μουρη στον τοιχο και τον κωλο του αμαξιου να κλεινει το μισο στενο.....
Ρε το μαλακα λεω θα μου το φαει το εργαλειο
συνεχειζω να κοιταζω....
δεν τον περνει...ανοιγει την πορτα και κατεβαινει,αρχιζει να κοιταζει τον φονεα των παπιων...
κανει μια ετσι και το κατεβαζει απο το διπλο σταντ...εχει κλειδωμενο τιμονι,λεω,τι στο διαλο θα κανει..
το κανει λιγο πιο μπροστα,μπαινει ξανα στο αμαξι(μερσεντες αλφα κλας) και βλεπει,βλεπω απο μακρια,οτι ξανα δεν τον περνει να το βαλει ετσι οπως θελειι...
εχω αρχησει και βγαινω προς τα εξω..
ξανα κατεβαινει......το ξανα κατεβαζει απο το διπλο και του κανει εναν κυκλο με το τιμονι κλειδωμενο..........
Oh shit λεω,που το παει?????το βουταει απο τη σχαρα και αρχηζει να το σερνει,εγω κοντεβω να βγω....
με περνει χαμπαρι οτι τον κοιταζω το ανεβαζει στο διπλο και μπαινει μες σ'ταμαξι,το κανει μπροστα και παρκαρει....
εχω βγει...παω εκει και του λεω
ρε μεγαλε...δικο σου ειναι?τι το κουνας περα δωθε??
θελω να παρκαρω μου λεει..
και πρεπει να πεταξεις το δικο μου κατω για να παρκαρεις εσυ του λεω....
σιγα ρε μεγαλε μου λεει,δεν του εκανα ζημια..
μεγαλε του λεω...στα @@ μου η ζημια..με πιο δικαιωμα κουνας ξενο οχημα για να παρκαρεις εσυ...
ελα ρε μεγαλε μου λεει...δεν επαθε τιποτα...αμα μπορεις κουνα και συ το δικο μου χωρις να του κανεις ζημια.........
αυτη την απαντηση πηρα...κουνησα το κεφαλι και εφυγα......εφυγα σαλταρισμενος να σκεφτομαι ποιος εχει μπαλετοφορο.......
πειτε καμια ιδεα...τι να του κανω αν τον ξανα δω.....χωρις να του κανω ζημια ε.....
η μαλακια μου ηταν που πηγα και του μιλησα...επρεπε να αρχησω να φωναζω.....κλεφτης κλεφτης πιαστε τον!!!:wacko: