Ειπα να παρακολουθησω μονο αλλα ειδα αναφερεσαι ακομα σε εμεναΑρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
[...] να μου λεει οτι ανηκω σε καποιον ταφο επειδη δεν χωνευει τη στολη.![]()
Χρειαζεσαι και εσυ τον... γερμανο σου.![]()
Ειπα να παρακολουθησω μονο αλλα ειδα αναφερεσαι ακομα σε εμεναΑρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
[...] να μου λεει οτι ανηκω σε καποιον ταφο επειδη δεν χωνευει τη στολη.![]()
Χρειαζεσαι και εσυ τον... γερμανο σου.![]()
Οταν πας να σε χειρουργησει ο γιατρος, ας αφησει τα ψαλιδια μεσα, επειδη τα πηρε στο κρανιο, επειδη υπαρχει ελλειψη προσωπικου και χειρουργουσε 5 ωρες, ανθρωπος ειναι και αυτος, τι να κανουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
Δεν θα το εκανα ποτε αλλα δεν βρεθηκα και ποτε στη θεση τους...ουτε και εσεις για να δειτε αντιδραση απο τον εαυτο σας.
Λεξεις του τυπου ειναι η δουλεια τους ειναι σιγουρα ορθες και δεν δικαιολογω κανεναν απλα δεν ξερω τι θα εκανα αν ημουν στη θεση τους. Ειλικρινα δεν ξερω.
Η δουλεια του αστυνομου ειναι απαιτητικη, οποιος δεν μπορει να την κανει, μπορει να παρει δρομο.
Αντι για αυτο, οι περισσοτεροι απο αυτους που υπαρχουν δεν ξερουν ουτε το ονομα τους να γραψουν. κανεις δεν μπορει να τους διωξει, θυμησου τοτε με τον ψυχοπαθη αστυνομο που πυροβολουσε αδιακριτως... εκαναν ψυχολογικη αξιολογηση σε ολους τους ενοπλους και βρηκαν τεραστια ποσοστα ανθρωπων, που δεν θα επρεπε να κρατανε ουτε ψαλιδι.
Η αστυνομια στην ελλαδα ειναι μοναδικη, ο καθε παραπληγικος ειναι ικανος να γυρναει με το κουμπουρι.
Ξερω, αυτα που λεω δεν χρηζουν απαντησης, επειδη σε χαλαει η υπογραφη μου, οπως ειπες και παραπανω![]()
Εγραψα παραπανω οτι ειναι μπουρδελο και δεν τ σχολιασες παρα μονο οτι σε συμφερει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Οταν πας να σε χειρουργησει ο γιατρος, ας αφησει τα ψαλιδια μεσα, επειδη τα πηρε στο κρανιο, επειδη υπαρχει ελλειψη προσωπικου και χειρουργουσε 5 ωρες, ανθρωπος ειναι και αυτος, τι να κανουμε.
Η δουλεια του αστυνομου ειναι απαιτητικη, οποιος δεν μπορει να την κανει, μπορει να παρει δρομο.
Αντι για αυτο, οι περισσοτεροι απο αυτους που υπαρχουν δεν ξερουν ουτε το ονομα τους να γραψουν. κανεις δεν μπορει να τους διωξει, θυμησου τοτε με τον ψυχοπαθη αστυνομο που πυροβολουσε αδιακριτως... εκαναν ψυχολογικη αξιολογηση σε ολους τους ενοπλους και βρηκαν τεραστια ποσοστα ανθρωπων, που δεν θα επρεπε να κρατανε ουτε ψαλιδι.
Η αστυνομια στην ελλαδα ειναι μοναδικη, ο καθε παραπληγικος ειναι ικανος να γυρναει με το κουμπουρι.
Ξερω, αυτα που λεω δεν χρηζουν απαντησης, επειδη σε χαλαει η υπογραφη μου, οπως ειπες και παραπανω![]()
Αστο βρε αδερφε δεν πειραζει.
Δεν θα τρελαθω κιολας που δεν με χωνευεις.
Που αν τυχον και και με πετυχαινες εξω θα μου ελεγες οτι με προτιμας νεκρο κι ας μη με ξερεις...
Αστο σου λεω!
Επιλεκτικα μπορω να σου φερω και γω παραδειγματα που δεν ξερεις και να δεις και τα πραγματα απο αλλη μερια.
Αστο
Τραβα για υπνο.
Γνωμη δεν θελω να αλλαξω σε κανεναν!
ας το σου λεω ας το, ας το ποναει ας το
Ελα, παρε ματι εδω:
"Υπό το εθνόσημο της ΕΛΑΣ και το έμβλημα της ομάδας ΔΕΛΤΑ, εν ενεργεία αστυνομικοί, ακροδεξιοί, ναζί, φιλοχουντικοί σχολίαζαν φωτογραφίες από διαδηλώσεις που έχουν αναρτηθεί και αναφέρονται στις διαδηλώσεις και στους διαδηλωτές, με έναν κυνισμό που σοκάρει."
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=355926&cid=4![]()
Μπα...δεν θα παιξω το παιχνιδι σου!
Μαζοχα σε κοβω και μαλλον θες να σε βριζουν. Σε εξιταρει...σιγουρα...
Η βλακεια αλλωστε ειναι ανικητη οποτε ...παιξε μονος σου!!!
ασε τα χαζα και πιασε μια αξιοπρεπη δουλεια, μπορεις να εισαι χρησιμος στην κοινωνια.![]()
Οπως ειπες, οι διαταγες ειναι μεχρι ενα σημειο. Απο εκει και μετα μετραει ο ανθρωπος.
Και εγω σου λεω πως ναι, πολλοι απο αυτους εκει μεσα ειναι ζωα, αμορφωτοι, ανιδεοι και κομπλεξικοι και παντελως ανικανοι να διατηρησουν την ταξη. Σε αυτο συμφωνουμε, σωστα ?
Οι υπολοιποι που ειστε ? Δεν τους ξερετε ? Ανηκουν σε αλλο Αστυνομευτικο συστημα ? Συναδελφους δεν εχουν ? Τον παλικαρα εκει της ομαδας Δελτα που τσακισε το ποδι της κοπελας κανεις δεν τον ξερει ? Εμεις οχι, δεν τον ξερουμε. Εσεις ? Γιατι και συνοδηγο ειχε και 4 της ΔΙ.ΑΣ. ειχε απο πισω. συνολο 6. Ναι. Ο ενας ηταν ο υπανθρωπος ο @@δας που εκανε αυτο που εκανε.
Οι αλλοι 5 ειναι το ιδιο μουλοι με αυτον που το εκανε μπροστα στα ματια τους και δεν τον ξεμπροστιασαν. Καλα κανει λοιπον φιλε μου η μπαλα και σας παιρνει ολους μαζι αμπαριζα γιατι ακομα και οσοι δεν τα κανετε, καλυπτετε αυτους που τα κανουν. Ολοι συνυπευθυνοι ειστε στην καταντια της ΕΛ.ΑΣ.
Σκοτεινα προβοκαρικα παιχνιδια ειναι τα βιντεο που κυκλοφορησαν και δειχνουν αστυνομικους να φυγαδευουν κουκουλοφορους μεσα στη βουλη ? Παιχνιδια που εσυ δεν ξερεις, γιατι ζεις σε αλλο πλανητη?
Εκτος απο αυτο το ξερεις και εγω και εσυ και ολοι μας παρα πολυ καλα, πως οι περισσοτεροι αστυνομικοι κανουν υπερμετρη καταχρηση της εξουσιας που τους εχει βλακωδως δοθει.
Ειμαι ο πρωτος που θελω αστυνομευση σωστη και αξια. Οταν θα τον δεις τον ανωμαλο τον πιτσιρικα να σπαει βιτρινες και να καει αυτοκινητα, πιαστον και ας μην τον πας μεσα. Τσακισε του τα κοκκαλα και δωστου τα να τα μασησει ενα ενα. Μαζι σου. Αποψη ομως του τυπου μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα, οταν μιλαμε για αιμα, βια και αθωους πολιτες δεν σε κανει να δειχνεις καθολου σοβαρος και υπευθυνος σε πληροφορω.
Εδω εισαι φιλε μου για να με προστατεψεις απο τους 100-200 αναρχικους, και προσωπικα στα π@παρια μου με ποιον τροπο θα το κανεις. Αν δεν μπορεις να το κανεις, παραιτησου. Αν ο τροπος σου για να με προστατευσεις, ειναι να με βαλεις στο ιδιο τσουβαλι και να με ματωσεις οπως στα υπολοιπα σκουπιδια που τους αξιζει, τοτε εισια αξιος της μοιρας σου και αναξιος τελειως να φορας την Ελληνικη σημαια. Και δεν μιλαω για εσενα προσωπικα, μιλαω για το συνολο της ΕΛ.ΑΣ., τους υπευθυνους, τους κουμανταδορους, τους αξιωματικους μεχρι και τον τελευταιο ειδικο φρουρο.
Γιατι οπως ειπαμε, οι διαταγες ειναι ως ενα σημειο, μετα, ειναι ο ανθρωπος.
Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.
Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου και να σε βάλω στο τσουβάλι με τους Μ@λ@κες συναδέλφους σου, γιατί μπορεί εσύ να είσαι από τους ελάχιστους καλούς αστυνομικούς και να είσαι η εξαίρεση στον κανόνα. Και επειδή γράφεις και ότι είναι Μπουρδέλο η αστυνομία και κατακρίνεις κάποια πράγματα που συμβαίνουν, και μόνο για αυτό το λόγο κερδίζεις λίγο τη συμπάθεια μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
συμφωνω! αλλα εισαι υπερβολικος!
με αυτες τις φωτο φυσικα δεν μπορω να πω τιποτα.
εφοσον εκανε μυνηση και απλο αδικημα να ηταν με το δικαστικο συστημα δυστυχως τοσο καιρο κανει.
τους μαλακες!
η κυρια εφοσον εχει τα στοιχεια αυτα θα βρεθει τπο δικιο της. μην ειστε καχυποπτοι. αυτο δεν τελειωνει σε μια ΕΔΕ. εχει ψωμι η υποθεση.
Επειδή δεν σε ξέρω δεν σε κρίνω και σε βάζω με τους καλούς, οκ μεχρι εδώ?
Αυτό με την καχυποψία τι το γράφεις, πλάκα μας κάνεις?, ή νομίζεις οτι απευθύνεσαι σε χαζούς?
τι έχει ψωμί η υπόθεση, δεν τελιώνει σε μια ΕΔΕ και χαζομάρες μας λες βρε φίλε μου?????
έχεις δει πολλούς συναδέλφους σου να τιμωρούνται και το λες?????? (με Σοβαρή τιμωρία και όχι με καμια 10ρια μέρες άντε 2-3 μήνες στα σπιτάκια τους και αυτό με τους 2-3 μήνες σε περίπτωση που υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και έχουν στείλει καμιά 50ρια πούλμαν στο νοσοκομείο έτσι)
Το μέγεθος της προκατάληψης σας είναι εμφανες από το γεγονός ότι μόλις πει κάποιος ότι χτυπήθηκε από την αστυνομία δεν υπάρχει ούτε μισός που να γράψει ότι "υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έγινε έτσι...
ΠΡΟΣΟΧΗ- δε γράφω πουθενά ότι δεν έγινε έτσι ούτε και ότι δεν υπάρχουν περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας.
Ίσως θα έπρεπε γενικότερα να σκεφτόμαστε περισσότερο και να πιστεύουμε λιγότερο αυτό που μας προβάλλουν από τα ΜΜΕ σε όλες τις περιπτώσεις...
Δεν αναφερθηκα σε κανενα μα κανενα γεγονος που δεν συνεβη σε εμενα προσωπικα, παρα μονο σε αυτο που δειχνουν οι φωτογραφιες παραπανω. Αν αυτα που σου λεω, σου ακουγονται προκατειλλημενα, καλα κανεις και καλα κανω και εγω γιατι μιλησα μονο για αυτα που εχουν δει τα ματια μου. Τωρα αν ο αντιλογος σου σε αυτο ειναι οτι ειμαι προκαττειλημενος και εγκαθετος και δεν ξερω και γω τι, τοτε τις παρωπιδες τις φορας εσυ. Γιατι επισης μονος μου σου ειπα οτι γουσταρω την αστυνομευση να εινα σωστη και αξια. Γιατι οντως πρεπει να απομακρυνθουν απο αυτην ολα τα τσουτσεκια τσογλανια που χαλανε την προσπαθεια των λιγοστων που κανουν καλα το καθηκον τους. Αλλα ειστε ολοι συνυπευθυνοι οταν ανεχεστε να συγκαλυφθει και το παραμικρο παραπτωμα καποιων ανθρωπων που θα επρεπε να ειναι το "¨παραδειγμα" για τον πολιτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Το μέγεθος της προκατάληψης σας είναι εμφανες από το γεγονός ότι μόλις πει κάποιος ότι χτυπήθηκε από την αστυνομία δεν υπάρχει ούτε μισός που να γράψει ότι "υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έγινε έτσι...
ΠΡΟΣΟΧΗ- δε γράφω πουθενά ότι δεν έγινε έτσι ούτε και ότι δεν υπάρχουν περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας.
Ίσως θα έπρεπε γενικότερα να σκεφτόμαστε περισσότερο και να πιστεύουμε λιγότερο αυτό που μας προβάλλουν από τα ΜΜΕ σε όλες τις περιπτώσεις...
Μην σκας, τηλεοραση δεν βλεπω, ουτε στο ελαχιστο. Προσωπικες εμπειριες σου ανεφερα.
Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.
+1050Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
ασε τα χαζα και πιασε μια αξιοπρεπη δουλεια, μπορεις να εισαι χρησιμος στην κοινωνια.![]()
![]()
money cant buy me love !!!
...ρε παιδιά ξεχάσαμε το σκηνικό της Ζαρντινιέρας? Ξεχάσαμε πως ο Χρυσοϊδης απαίτησε να φοράνε τα διακριτικά τους οι ένστολοι? Ξεχάσαμε πως τα χημικά απαγορεύονται σε πολέμους αλλά "επιτρέπονται" σε πολίτες και μάλιστα εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή πχ να ρίπτονται σε ανοιχτό χώρο, να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 4 μέτρα από ανθρώπους κλπ? http://www.youtube.com/watch?v=d7kb6...layer_embedded
"Εκτελούσα διαταγές" έλεγαν και τα ss στις δίκες που ακολούθησαν! Πιόνια είναι και όταν θα τους είναι άχρηστα θα τα πληρώσουν ακριβά όσα έκαναν! Σίγουρα δεν τιμούν τους Νεκρούς του Σώματός τους με όλα όσα κάνουν, δεν ξεχωρίζουν από χουλιγκάνια...
Ό,τι ζήσαμε το έχουμε ξαναζήσει, απλά το είχαμε για κάποιο λόγο ξεχασμένο:
http://ligesskepsis.blogspot.com/201...g-post_05.html
![]()
![]()
![]()
βρε φίλε πως να μην είμαστε προκατηλημένοι με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας (από κοντά - όχι από την TV), οι μπάτσοι από μόνοι τους δημιούργησαν την προκατάληψη μας αυτή, στο χέρι τους (σας?) είναι να μας κάνουν(νετε) να είμαστε προκατηλημένοι από την ανάποδη μεριά αν και δεν το βλέπω να προσπαθεί κανεις για αυτό!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
και για την συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν αδιάψευτες φωτογραφίες βλέπε πιο πίσω οπότε είναι τελείως άκυρο αυτό που λες
πως να μην πιστέψω ότι όταν λέει κάποιος ότι χτυπήθηκε από την αστυνομία ότι δεν έγινε έτσι.
και τι να πιστέψω ότι τον χτύπησαν εξωγήινοι?? ή ότι υπάρχει οργανωμένη προπαγάνδα εναντίων της αστυνομίας και όλα αυτά γίνονται για να σπιλώσουν το όνομα της και την άψογη και υπέροχη δουλειά που γίνεται σε αυτή από τους άψογους, επαγγελματίες και άριστα εκπαιδευμένους αστυνομικούς που βρίσκονται μέσα στα σπλάχνα της?
έλα πες μου ειλικρινά αν το πει κάποιος και συ ο ίδιος για ανέκδοτο δεν θα το λάβεις????
...επειδή ήμουν πολλές ημέρες στο Σύνταγμα, είδα από πρώτο χέρι πώς αντέδρασαν και ποιοι συγνώμη αλλά για 900 ευρώ και μία στολή χωρίς εθνόσημο να κάνουν τέτοιες φρικαλεότητες οι κρατικοί τραμπούκοι δεν ξέρω αν καούν στο κλουβί τους σε ποιούς θα λείψουν!
Μη ξεχνάμε πως τα ΜΑΤ δημιουργήθηκαν για τη καταστολή των χουλιγκανιών στα γήπεδα και είδαμε πως ακόμα υπάρχει βία! Άρα δίκαια θα τους αντιμετωπίζω σαν αποτυχημένο project, πόσο περισσότερο όταν κατάφεραν να με στείλουν νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα από τα χημικά που μας έριξαν ενώ δεν κάναμε τίποτα...
...αν κάναμε κάτι, δόξα το θεό, τόσες κάμερες υπήρχαν θα μας έπιαναν και θα μας ασκούσαν κατηγορίες! Αυτοί αρκέστηκαν στο να διαλύσουν το κόσμο με όποιο μέσο! Από πέτρες μέχρι χημικά, που όπως γνωρίζουμε και τα δύο είναι παράνομα μέσα! Οι πέτρες δεν προβλέπονται και τα χημικά από συνθήκες ειρήνης! Μάλιστα όποιος χρησιμοποιήσει χημικά σε περίοδο πολέμου, δικάζεται για εγκλήματα πολέμου...
Κρατικοί τραμπούκοι είναι, που για 900 ευρώ καταδέχονται να χτυπούν τους φίλους, τους γονείς και τα παιδιά τους! Τέτοιοι ψωμόλυσσες είναι και τώρα πια το ξέρουν και αυτοί! Τολμά κανένας από αυτούς να βγει σε κόσμο να καμαρώσει πως είναι ΜΑΤατζής? Μόνοι σας δίνετε τις απαντήσεις, δεν χρειάζεστε τις διαπιστώσεις μας! Κρυφτείτε καλά με τα πολιτικά σας για να πάτε στη δουλειά σας, γιατί με στολή έξω δεν πηγαίνετε αφού καμαρώνετε για το καλό που κάνετε στη κοινωνία...
![]()
![]()
![]()
Εγώ δε μίλησα συγκεκριμένα για κάποιον ούτε για το περιστατικό αυτό. Μίλησα γενικότερα και θεωρώ ότι είναι χρέος μας να μην είμαστε άδικοι.
Σχόλια του τύπου "βρες μία αξιοπρεπή δουλειά" είναι για μένα πέρα από κάθε λογική και πραγματικότητα και λέγονται μόνο για να καλύψουν κόμπλεξ.
Είναι άδικο για νέους ανθρωπους που μπαίνουν στην αστυνομία 20 χρονών και προσπαθούν η έχουν τη θέληση να αλλάξουν κάτι να αντιμετωπίζουν την τόση προκατάληψη του κόσμου. Βοηθείστε κι εσείς που θέλετε να αλλάξει κάτι γιατί μόνο με νέους ανθρώπους θα αλλάξει και μετά από πολύ χρόνο και θέληση.