Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Διποδα γαιδουρια

Μάνος Το avatar του/της mankam

Διποδα γαιδουρια

Ας πω και εγω την ατυχια μου αν και προκειται για αυτοκινητο...
    Εχω ενα 2λιτρο γκολφ στο οποιο ειχα μερακι και σκορπισα αρκετα χρηματα.
    Μεχρι το 2009 τα τελη κυκλοφοριας ηταν περιπου 400 το 2010 το ελληνικο κρατος αποφασισε να τα αυξησει στα 800 ευρω καταστρεφοντας ετσι την περισουσια χιλιαδων ελληνων που ειχαν αυτοκινητα αυτου του κυβισμου.
    Αναγκαστηκα να καταθεσω πινακιδες μια και το ποσο ηταν εξωφρενικο και ας το κατεβασαν το 2010 στα 600 ευρω.
    Το εβαλα στην αντιπροσωπια ενος φιλου μπροστα στον δρομο για πωληση σημερα με πηραν τηλεφωνο γιατι το αυτοκινητο ειχε χτυπηθει και ειχε κλεισει την πυλωτη ενος γειτονα,το ειχαν χτυπησει πισω στον αξονα πανω στην ζαντα και το ειχαν πεταξει 5 μετρα μακρια απο τη σημειο που ηταν,πανω υπηρχε σημειωμα της τροχαιας οτι πρεπει να παω να γινει καταγραφη του συμβαντος,ο τυπος αφαντος το χτυπησε ξημερωματα και εφυγε,απορω βεβαια γιατι πρεπει να επαθε μεγαλη ζημια.
    Το παραπονο μου ηταν οτι οσες φορες χτυπησα καποιον αφηνα σημειωμα επανω στο αυτοκινητο του και αναλαμβανα την ευθυνη,αλλα δεν ειναι ολοι ετσι!
    Τελωσπαντων το αυτοκινητο θα παει για οριστικη διαγραφη αλλα εχει επανω πολλα πραγματα θα δω αν μπορεσω να δωσω ανταλλακτικα.
    η αγγελια που το εχω ειναι αυτη σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερεται

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1349149/

Τυχερος μεσα στην ατυχια μου μολις μιλησα με τροχαια,τον βρηκαν τον τυπο,νεωτερα αυριο που θα παω απο εκει.

Παλιομέλος
    οτι καλυτερο ευχομαι......το καλο ειναι οτι τον βρηκε η τροχαια, οποτε δεν θα τρεχεις να αποδείξεις οτι ηταν αυτος.....τυχερος μεσ την ατυχια σου...!!!!!!
    Ξανά-μανά μοτοσυκλετα........

για ολικη θα παει η θα στο φτιαξουν ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    οπως το ειπες ΖΩΑ

Τα νεωτερα απο τη τροχαια ειναι τα εξης:

για να ξεκινησει η διαδικασια της αποζημιωσης απο την ασφαλιστικη χρειαζεται καταγραφη του συμβαντος,για να γινει αυτο μου βεβαιωθηκε κληση 500 ευρω για σταθμευση οχηματος σε δημοσιο χωρο και δικασιμος (λογω οτι ειχα καταθεσει πινακιδες στην εφορια)
    αν το οχημα ηταν σε ιδιωτικο χωρο δεν θα ετρωγα την κληση αλλα δεν θα αναλαμβανε η ασφαλιστικη την ζημια (αν θα βγαλω ακρη μαζι τους)
    διαλεγετε και παιρνετε.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
    Τα νεωτερα απο τη τροχαια ειναι τα εξης:

για να ξεκινησει η διαδικασια της αποζημιωσης απο την ασφαλιστικη χρειαζεται καταγραφη του συμβαντος,για να γινει αυτο μου βεβαιωθηκε κληση 500 ευρω για σταθμευση οχηματος σε δημοσιο χωρο και δικασιμος (λογω οτι ειχα καταθεσει πινακιδες στην εφορια)
    αν το οχημα ηταν σε ιδιωτικο χωρο δεν θα ετρωγα την κληση αλλα δεν θα αναλαμβανε η ασφαλιστικη την ζημια (αν θα βγαλω ακρη μαζι τους)
    διαλεγετε και παιρνετε.
    τουλαχιστον βρεθηκε, θα μπορουσε να ειναι χειροτερα..
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

εχεις δικιο φιλε μου αλλα εχω κακη εμπειρια απο τις ασφαλιστικες

πάλι καλά που βρέθηκε ο τσόγλανος, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αποζημιωθείς φίλε μου από την ασφαλιστική του

Παρόμοια θέματα

1. To LC4 δεν πάει βήμα... (ψόφησαν τα άλογα κι έμειναν τα γαϊδούρια)
    από Shiatman στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2012, 14:02
  2. ΠΟΣΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
    από csofos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2008, 20:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας