Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 189

Θέμα: Ποσο ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    MavrosPan...φιλε μου απο πεδιαδα καταγομαι εκτος ρε μαγκα αν εσυ βλεπεις εκτος απο τις πρωτες σειρες που φαινονται ολοκληροι οι ανθρωποι και τα σωματα των υπολοιπων οσο απλωνει το ματι σου.
    -σου εξηγω κατα προσεγγιση και μου λες για μανια καταδιωξης;
    Σου λεω τι βλεπει ενας των Ματ και οχι τι σκεφτεται. Δεν μπορω να το ξερω αυτο.

-εσυ με Πληρωνεις;;;; Αρκετα με την καραμελιτσα! Κανονικα πληρωνω τους φορους μου μεγαλε και στερουμαι 500-600€ σε κρατησεις. Εχω χασε σε μειωσεις δυο και βαλε μισθους. Χανω και αλλα τωρα που θα μου κρατησουν χρηματα για την εισφορα των ανεργων. Ωραια να συνεισφερω...αλλα οι καφετεριες ειναι γεματες απο "ανεργους ". Ποιος μου λεει εμενα οτι η εισφορα μου δεν παει στους μουφα ανεργους;;;

-μου λες οτι ησουν αξιωματικος και ολα αυτα...! Αστο ρε μεγαλε δεν ειναι το ιδιο. Ωραιο το παραμυθακι αλλα εδω γινεται χαμος και μου λες ιστοριουλες. Δεν θα υπερασπιστω τις αθλιοτητες αλλων και αν δεν σου φτανει που το παραδεχομαι τοτε απλα δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο.

-τα διακριτικα μου τα φοραω μεγαλε κανονικοτατα. Το κρανος μου κανονικα και την πινακιδα κανονικοτατα. Δεν κρυβομαι απο κανεναν. Κατι αλλο;;;;

Ss και μαλακιες...

Νυσταγμένο μέλος Το avatar του/της mariosich
    ...μπερδεύτηκες λίγο φίλε μου, εγώ σου τα έγραψα και όχι ο MavrosPan!

Όσο για το ποιος σε πληρώνει, ΝΑΙ εμείς σε πληρώνουμε και από τα χρήματα που σου δίνουμε πληρώνεις και εσύ τους υπόλοιπους! Είναι μία κατάσταση που πρέπει να αποδεχτείτε όλοι εσείς. Όταν λοιπόν καταφέρετε (ειδικά στα Κάτω Πατήσια ή Αγιο Παντελεήμονα που μένω) να μας κάνετε να νιώσουμε ασφαλείς τότε να βγείτε να μιλάτε και όταν μάλιστα έχουν γίνει έκτροπα από ένστολους εκεί το πράγμα ξεφεύγει...

Όσο για τους ανέργους, το θέμα μας είναι άλλο και μη στρέφεις αλλού τη συζήτηση! Δεν έκαναν κάτι οι άνεργοι διαφορετικά να μιλήσουμε και για την αναπαραγωγή των χταποδιών στη βόρειο Ελλάδα! Αν σε ενοχλεί το πού πάει ο μισθός σου και αν σου κόβεται κοίτα ποια μεριά υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. και διάλεξε μεριά...

Δεν σου είπα πως κρύβεσαι αλλά από την άλλη λίγο-πολύ μια που θεωρείτε πως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά το νου σας όλοι γιατί παντού υπάρχει ένας βλαμμένος που χτυπάει χωρίς να σκέφτεται απλά επειδή βλέπει στολή και είναι βλακεία γιατί σίγουρα δεν είστε όλοι ίδιοι...

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
    MavrosPan...φιλε μου απο πεδιαδα καταγομαι εκτος ρε μαγκα αν εσυ βλεπεις εκτος απο τις πρωτες σειρες που φαινονται ολοκληροι οι ανθρωποι και τα σωματα των υπολοιπων οσο απλωνει το ματι σου.
    -σου εξηγω κατα προσεγγιση και μου λες για μανια καταδιωξης;
    Σου λεω τι βλεπει ενας των Ματ και οχι τι σκεφτεται. Δεν μπορω να το ξερω αυτο.

-εσυ με Πληρωνεις;;;; Αρκετα με την καραμελιτσα! Κανονικα πληρωνω τους φορους μου μεγαλε και στερουμαι 500-600€ σε κρατησεις. Εχω χασε σε μειωσεις δυο και βαλε μισθους. Χανω και αλλα τωρα που θα μου κρατησουν χρηματα για την εισφορα των ανεργων. Ωραια να συνεισφερω...αλλα οι καφετεριες ειναι γεματες απο "ανεργους ". Ποιος μου λεει εμενα οτι η εισφορα μου δεν παει στους μουφα ανεργους;;;

-μου λες οτι ησουν αξιωματικος και ολα αυτα...! Αστο ρε μεγαλε δεν ειναι το ιδιο. Ωραιο το παραμυθακι αλλα εδω γινεται χαμος και μου λες ιστοριουλες. Δεν θα υπερασπιστω τις αθλιοτητες αλλων και αν δεν σου φτανει που το παραδεχομαι τοτε απλα δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο.

-τα διακριτικα μου τα φοραω μεγαλε κανονικοτατα. Το κρανος μου κανονικα και την πινακιδα κανονικοτατα. Δεν κρυβομαι απο κανεναν. Κατι αλλο;;;;

Ss και μαλακιες...
    Βεβαια ολα αυτα στα οποια αναφερεσαι, ειναι του mariosich αλλα δεν πειραζει, δεν μπορω οτι οι αποψεις μου απομακρυνονται πολυ απο τις δικες του. Εγω παρολαυτα δεν μετεφερα την συζητηση σε προσωπικο επιπεδο και δεν θα ηθελα να το κανεις ουτε και εσυ γιατι εγω δεν ανφερθηκα σε εσενα σαν ατομο, αλλα στο συνολο της ΕΛ.ΑΣ.

Οσο αφορα αυτο για τα βουνα και τις πεδιαδες, ο φιλος marios αναφερθηκε μεταφορικα και ηλπιζα πως θα το ειχες καταλαβει. Και για το αν και εσυ εχασες λεφτα ή θα χασεις και αλλα ακομα, δεν εχω να πω κατι. Δεν εισαι κατι το ιδιαιτερο, ολοι οι Ελληνες εχουν χασει τα ιδια και περισσοτερα, οποτε ειναι περιττο να ασχληθω περαιτερω με αυτο που ειπες την στιγμη που κινδυνευει μερα με τη μερα η επιχειρηση μου, το σπιτι μου, ολα. Ουτε για τους "μουφα" ανεργους εχω να πω κατι. Ματια εχουμε ολοι και βλεπουμε. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πηγες την συζητηση εκει.
    Σου ξαναλεω, δεν μιλησα σε προσωπικο επιπεδο, ουτε επιθεση σου εκανα, ουτε κατηγορησα εσενα προσωπικα για κατι. Ο ανθρωπος μετραει, οποτε εσυ ξερεις αν συγκαταλεγεσαι στις κατηγοριες που περιγραφουμε πιο πανω, οχι εμεις.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Το πραγμα πηρε τη συνηθη του τροπη κι οχι αδικαιολογητα.Για να ηρεμησουμε ομως ολοι και να αποφυγουμε τις αντιπαραθεσεις (που ετσι κι αλλιως ειναι λογικες λογω θεσεων και αποψεων) παρτε θεση ΟΛΟΙ οσοι απαντησατε:

Ποσο και τι ειναι ο μαγκας με το δικυκλο?

Ανικανος και πολυ επικινδυνος για τη δουλεια που διαλεξε (δημοσια ταξη και ασφαλεια πολιτων).Θαπρεπε αφου εκτισει την ποινη του να ξαναγυρισει απο κει που ηρθε.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Το πραγμα πηρε τη συνηθη του τροπη κι οχι αδικαιολογητα.Για να ηρεμησουμε ομως ολοι και να αποφυγουμε τις αντιπαραθεσεις (που ετσι κι αλλιως ειναι λογικες λογω θεσεων και αποψεων) παρτε θεση ΟΛΟΙ οσοι απαντησατε:

Ανικανος και πολυ επικινδυνος για τη δουλεια που διαλεξε (δημοσια ταξη και ασφαλεια πολιτων).Θαπρεπε αφου εκτισει την ποινη του να ξαναγυρισει απο κει που ηρθε.
    +1000! Μαζί σου...

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    θεωρω οτι υπαρχουν και υγειη στοιχεια στην ΕΛ.ΑΣ αλλα σιγουρα αυτα ΔΕΝ ειναι στα ΜΑΤ.
    μου μοιαζει αδιανοητο το να εμενε εκει ενας φυσιολογικος ανθρωπος ξεροντας και βλεποντας ολο αυτο το βρωμικο "παιχνιδι". καποια "πετρια" θα την εχει οποιος ειναι εκει.
    κατα αλλα και επειδη ακρη φυσικα δεν θα βγει απο την συζητηση, τουλαχιστον ας κρατησουμε ενα στοιχειωδες επιπεδο απο ολες τις πλευρες σαν σεβασμο στο διαλογο.
    το να γραφει ενας αστυνομικος εδω δεν ευκολη υποθεση και να εχει να αντιμετωπησει την δικαιολογημενη οργη-επιφυλαξη μας.
    αραγε σε ενα αντιστοιχο φορουμ δικο τους τι τυχη θα ειχε ενας απο μας γραφοντας?
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    θεωρω οτι υπαρχουν και υγειη στοιχεια στην ΕΛ.ΑΣ αλλα σιγουρα αυτα ΔΕΝ ειναι στα ΜΑΤ.
    μου μοιαζει αδιανοητο το να εμενε εκει ενας φυσιολογικος ανθρωπος ξεροντας και βλεποντας ολο αυτο το βρωμικο "παιχνιδι". καποια "πετρια" θα την εχει οποιος ειναι εκει.
    κατα αλλα και επειδη ακρη φυσικα δεν θα βγει απο την συζητηση, τουλαχιστον ας κρατησουμε ενα στοιχειωδες επιπεδο απο ολες τις πλευρες σαν σεβασμο στο διαλογο.
    το να γραφει ενας αστυνομικος εδω δεν ευκολη υποθεση και να εχει να αντιμετωπησει την δικαιολογημενη οργη-επιφυλαξη μας.
    αραγε σε ενα αντιστοιχο φορουμ δικο τους τι τυχη θα ειχε ενας απο μας γραφοντας?
    Δεν μιλας σοβαρα.Η συγκριση ειναι ακυρη.Δεν ειναι εδω το indymedia.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Ο ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
    αυτο που εκανε ειναι εγκληματικο.
    Δεν προκληθηκε και εκανε τη μεγαλυτερη παπαρια.

Τελος απο μενα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    μου μοιαζει αδιανοητο το να εμενε εκει ενας φυσιολογικος ανθρωπος ξεροντας και βλεποντας ολο αυτο το βρωμικο "παιχνιδι".
    Eκτός και αν επιλέγονται άνθρωποι οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν άναρχον κενόν μέσα στην εγκεφαλική κοιλότητα.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
    Ο ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
    Δεκτόν.
    Τιμωρημένος, όμως, είναι;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

...είσαι τρελός? Σιγά να μη τιμωρήθηκε! Άλλωστε όπως θα δεις... τέτοια έκτροπα έχουν γίνει πολλές φορές στο παρελθόν!

Λίγες Σκέψεις... Για τη βοήθεια των ΜΑΤ στην ηρεμία της ζωής μας
    http://ligesskepsis.blogspot.com/201...g-post_05.html

Δεν έβαλα και τα βίντεο που πέταξαν μέσα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα χημικά γιατί δεν βρήκα το λόγο, αφού έτσι κι αλλιώς το θέμα το έπνιξαν τα ΜΜΕ! Ήμουν όμως εκεί μια που είμαι της περιοχής και τα είδα με τα μάτια μου...

Λίγες σκέψεις... Για τους τρομοκράτες κουκουλοφόρους
    http://ligesskepsis.blogspot.com/201...g-post_20.html
    Όσο για τους κουκουλοφόρους, τους μπαχαλάκιδες, ή όπως παλαιότερα τους έλεγαν "γνωστούς άγνωστους" μάλλον τα πράγματα μπλέκονται λίγο περισσότερο...

Μάριος

πολύ μάγκας είναι, όλοι όσοι βαράνε γυναικούλες και ανύποπτους πολίτες χωρίς να τιμωρούνται και μεις σαν μ@λ@κες τους πληρώνουμε να μας προστατεύουν είναι πολύ μαγκες, εμείς είμαστε οι μ@κ@κες και σε αυτή την περίπτωση

Ο καθένας λέει την "αλήθεια" του...
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
    Ο καθένας λέει την "αλήθεια" του...
    feel free to say yours

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αν το thread που ανοιξες το ειχες βαλει εκει που ανηκει, δλδ στους ''αγανακτησμενους'' θα απανταγαν καποιοι με emoticons στεναχωρημενων μουτσουνων και θα τελειωνε το πανυγηρι, οπως εγινε και με τον δημοσιογραφο που κουφαθηκε.Εκτος αν ο δημοσιογραφος εχει λιγοτερη σημασια απο την λογιστρια.
    Εσυ επελεξες ομως να ανοιξεις καινουργιο thread για να γινει το μπαχαλο που εγινε και να βρισκονται 2 συναδελφοι μοτοσυκλετιστες (αστυνομικοι) να αναλαμβανουν το ρολλο του συνηγορου χωρις λογο.

Παντα φιλικα μιλαω σε σενα και για το καλο ολων στο φορουμ και οχι μονο,ελπιζω να μην με παρεξηγησεις.

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πόσο "βρώμικο" μυαλό έχετε;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2004, 22:01
  2. ποσο μεγαλα
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2004, 23:01
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 14:30