Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 60

Θέμα: Θανατος ταξιτζη απο ξυλοδαρμο με μοτοσυκλετιστη

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
    Δηλαδή εγώ που είμαι μοτοσυκλετιστής & έχω πατέρα ταξιτζή τί μου προτείνεις; Να του ρίξω κεφαλιά να τον αφήσω στον τόπο;
    re file den mas paratas
    pigene alou na 8ixtis edo exoume doulies...

den tous vazoume emis se ena tsouvali moni tous mpenoune

ke kane oti 8es me ton mpampa sou
    ai leme....
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Ποιος ξερει τι θα του ειπε και θα τον εφτασε στο αμην!

Μην μου πειτε οτι δεν σας εχουν φτασει στα ορια και εσας?

Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι παλιοτομαρα, τωρα αν υπαρχουν και μερικοι καλοι στο ειδος, λυπαμαι αλλα χανονται στο πληθος.

Αυτο που με κανει και βγαινω απο τα ρουχα μου καθε φορα, ειναι οτι δεν παραδεχονται το λαθος τους στην καθε περιπτωση, και αυτο δειχνει τι ειδους ανθρωποι ειναι.

Δεν χειροκροτω την ενεργεια του μοτοσυκλετιστη, αλλα ''Ο πρώτος αναμάρτητος τον πρώτο λίθο βαλλέτω''

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    παντως οπως βλεπω τα μμε κανουν μια χαρα τη δουλεια τους .....
    αν δεν ηταν δηλαδη ταξιτζης ο τυπος και ηταν ενας απλος πολιτης θα γινοταν τοσο θεμα η αν συνεβαινε το αντιθετο που εχει συμβει παρα πολλες φορες θα γινοτανε τοσος ντορος στη τηλεοραση....βρηκανε θεμα που θα κανει ντου και το ξαμωλησανε....τωρα το τι εγινε εκει το ξερουν μονο οι συμμετεχοντες και η περετερω αναλυση δεν βγαζει πουθενα παντου υπαρχουν οι καλοι και οι κακοι μη τους βαζουμε ολους στο κουβα .....
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Παλαιό μέλος
    Δηλαδή εγώ που είμαι μοτοσυκλετιστής & έχω πατέρα ταξιτζή τί μου προτείνεις; Να του ρίξω κεφαλιά να τον αφήσω στον τόπο;
    mallon aniki stis e3ereseis epeidi exei gio me mixani...3erei gnwrizei katalavenei...ean den to kanei einai gia diples batses kai o kaliteros tropos gia na tis glitwsei einai na veltiwsei tin odigiki tou pedia kai ma8ei ean idi den gnwrizei ti esti sevasmos sta dikikla...einai na milisi ston gio tou!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Η δύναμη των σωματείων των οδηγών ταξί είναι πολύ μεγάλη...
    Μην ξεχνάτε τι έγινε με την ομάδα "Πήγασος" της τροχαίας...

Προσωπικά θα διαφωνήσω με την κατά μέτωπο επίθεση σε οδηγούς (ταξί ή οποιουδήποτε άλλου μέσου)...
    Το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει λάδι στη φωτιά, διαιωνίζοντας το πρόβλημα της έλλειψης παιδείας των οδηγών...

Αυτό που θα ήθελα να δω, είναι όλους τους συνειδητοποιημένους μοτοσικλετιστές με μία μαύρη ταινία πάνω στη μηχανή τους σε ένδειξη πένθους για το τραγικό αυτό γεγονός...

Προσωπική μου άποψη και μόνο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    ψιλοξεφηγατε μου φαινεται

συζητηση ειναι αυτη , μαλλον αηδια προκαλει

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Αυτό που θα ήθελα να δω, είναι όλους τους συνειδητοποιημένους μοτοσικλετιστές με μία μαύρη ταινία πάνω στη μηχανή τους σε ένδειξη πένθους για το τραγικό αυτό γεγονός...

Τοτε θα επρεπε εδω και 100 χρονια το σωματειο των ΤΑΞΙ να ειχαν για σημα ενα μαυρο φουλαρι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    ψιλοξεφηγατε μου φαινεται
    συζητηση ειναι αυτη , μαλλον αηδια προκαλει
    filarako den nomizo na ides pou8ena zitite dimosios kritis ke mpikes?..
    ama exoume anagki apo kati tetio 8a se fonaksoume ase to tilefono sou stin isodo...

episis ama exis tasis pros emeto exi ke sakoules eki ala den to psaxnis mpas ise egkios....

re ti travame ka8e fora me tous sostous aftou tou kosmou

magkes den ksero an to katalavate ala an den skefteste san ton x-rider iste malakes....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheOneAB
    mallon aniki stis e3ereseis epeidi exei gio me mixani...3erei gnwrizei katalavenei...
    Κοίταξε, στα 20 χρόνια που οδηγεί Θεσ/νίκη δεν προκάλεσε ποτέ ατύχημα & οδηγεί πολύ ψύχραιμα, δεν μάλωσε ποτέ με κανέναν στο δρόμο αν και του έχουν σπάσει τα νεύρα διάφοροι όταν οδηγεί 8-12 ώρες την μέρα. Δεν κάνω τον δικηγόρο κανενός & ούτε χρειάζεται διαφήμιση ο πατέρας μου. Συμφωνώ οτι το 85% των ταξιτζίδων είναι για το άσυλο (τουλάχιστον). Εμένα προσωπικά κανα 2 φορές που κόντεψαν να με σκοτώσουν στο δρόμο δεν ήταν ταξιτζίδες αλλά άλλοι "βιαστικοί" / "δεν γαμείς" / "δεν έγινε και τίποτα ρε φιλαράκι" οδηγοί ΙΧ. Ψυχοπαθείς μηχανόβιους επίσης βλέπω καθημερινά, που προσπαθούν στο κέντρο της πόλης (χωρίς εξοπλισμό) να δούν τί τελικές πιάνει η μηχανή τους...
    Τρελοί υπάρχουν παντού. Δεν δικαιολογώ κανέναν. Τί θες να σου πώ τώρα Afrotwin; Οτι με την φράση "Δεν τους βαζουμε εμείς όλους σε ένα καζάνι, μόνοι τους μπαίνουν" πας να βάλεις κι όλους τους μηχανόβιους στο καζάνι των παλαβών; Για μένα μετράει τί άνθρωπος είναι κάποιος, όχι τί δουλειά κάνει ή τι οδηγεί. Τώρα αν με αυτό το μεγάλο post δεν σε αφήνω να "κάνεις την δουλειά σου" ( να καθαρίσεις κανέναν; ) σου ζητώ συγγνώμη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    den skefteste

τωρα κατι κανεις.

δεσε και το ζωναρι σου , γιατι καπου πιαστηκε και λυθηκε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Τοτε θα επρεπε εδω και 100 χρονια το σωματειο των ΤΑΞΙ να ειχαν για σημα ενα μαυρο φουλαρι....
    Καμία αντίρρηση...

Δυστυχώς όμως δεν έχει πάρει ποτέ διαστάσεις στα MME ο θάνατος ενός αδερφού μοτοσικλετιστή από σύγκρουση με ταξί...

Εγώ εκφράζω την άποψή μου, δεδομένων των διαστάσεων που έχει πάρει το συγκεκριμένο τραγικό περιστατικό...

Κοίταξε, στα 20 χρόνια που οδηγεί Θεσ/νίκη δεν προκάλεσε ποτέ ατύχημα & οδηγεί πολύ ψύχραιμα, δεν μάλωσε ποτέ με κανέναν στο δρόμο αν και του έχουν σπάσει τα νεύρα διάφοροι όταν οδηγεί 8-12 ώρες την μέρα. Δεν κάνω τον δικηγόρο κανενός & ούτε χρειάζεται διαφήμιση ο πατέρας μου. Συμφωνώ οτι το 85% των ταξιτζίδων είναι για το άσυλο (τουλάχιστον). Εμένα προσωπικά κανα 2 φορές που κόντεψαν να με σκοτώσουν στο δρόμο δεν ήταν ταξιτζίδες αλλά άλλοι "βιαστικοί" / "δεν γαμείς" / "δεν έγινε και τίποτα ρε φιλαράκι" οδηγοί ΙΧ. Ψυχοπαθείς μηχανόβιους επίσης βλέπω καθημερινά, που προσπαθούν στο κέντρο της πόλης (χωρίς εξοπλισμό) να δούν τί τελικές πιάνει η μηχανή τους...
    Τρελοί υπάρχουν παντού. Δεν δικαιολογώ κανέναν. Τί θες να σου πώ τώρα Afrotwin; Οτι με την φράση "Δεν τους βαζουμε εμείς όλους σε ένα καζάνι, μόνοι τους μπαίνουν" πας να βάλεις κι όλους τους μηχανόβιους στο καζάνι των παλαβών; Για μένα μετράει τί άνθρωπος είναι κάποιος, όχι τί δουλειά κάνει ή τι οδηγεί. Τώρα αν με αυτό το μεγάλο post δεν σε αφήνω να "κάνεις την δουλειά σου" ( να καθαρίσεις κανέναν; ) σου ζητώ συγγνώμη...
    lipon magkes otan milame sovara na afinoume saxlamares ke iponooumena

ke edo stalker den katigorisame kanenan onomastika ke fisika pantou iparxoun ekseresis
    ke fisika o filos motosikletistis mpike monos tou sto kazani afton pou xanoun tin psixremia tous ke kanoun anepanorfota la8i den ton valame emis
    opos otan enas taksitzis otan vrizi tin mana mas ston dromo giati ton empodizoume mpeni aftomata sto kazani ton apovrasmaton ke ton gifton den ton vazoume emis

afou mpi o opios dipote sto kazani tote ton krinoume

ke magkes ena exo na po ama den sas kovi i den exete ti na pite min mas ta prizete
    den 8a eksigoume ston ka8e enan ti leme

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    l
    opos otan enas taksitzis otan vrizi tin mana mas ston dromo giati ton empodizoume mpeni aftomata sto kazani ton apovrasmaton ke ton gifton den ton vazoume emis
    afou mpi o opios dipote sto kazani tote ton krinoume
    Πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου! Απλά, το "καζάνι των γύφτων & των αποβρασμάτων" έχει λίγο απ΄όλα, εκεί ήθελα να καταλήξω. Έχει και ταξιτζίδες (όχι όλους) και ΙΧίδες (όχι όλους) και μηχανόβιους (όχι όλους) και.. και.. και..

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ...
    Ααα τι έχουμε εδώ? Για τους άλλους ξαμολάμε τους ασκούς τους αιόλου λέγοντας χοντράδες και ανοησίες χωρίς ίχνος σκέψης...αν οι χοντράδες στρέφονται εναντίων μας χάνουμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας? Προφανώς έχεις σοβαρή έλλειψη κοινής λογικής και εγκράτιας των παρορμήσεων σου, κοινώς μου φαίνεσαι ένας ακόμα επικίνδυνος από τους πολλούς που κυκλοφορούν. Ηρέμησε τώρα και ξαναδιάβασε λίγο αυτά που έγραψες πιο πάνω, ψυχραιμία μη τρελένεσαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Δυστυχώς όμως δεν έχει πάρει ποτέ διαστάσεις στα MME ο θάνατος ενός αδερφού μοτοσικλετιστή από σύγκρουση με ταξί...

Ισως επειδη ειναι καθημερινο φαινομενο!
    Κατι σαν τις πρωινες εφημεριδες ενα πραγμα....

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 249
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2008, 11:47
  2. Video από ατυχήματα με μοτό !!!!
    από SeNNinhA στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2007, 21:15
  3. Παρολίγο "σούπα" μετά από σύγκρουση με ... γάτα !
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2005, 12:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2005, 00:47
  5. Από Αρβανίτσα...με αγάπη! [Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ!]
    από RapidShade στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 23:45

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε