Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: Αδίστακτοι

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
    Εγώ δεν λέω αν είναι σωστό ή όχι απλά λέω πως έχει η κατάσταση
    Εναν ανθρωπο με τετοια προβληματα που δεν ειναι αποδεκτος ουτε απο την οικογενεια του πολλες φορες,δεν τον πετας στο δρομο.Οι ανθρποι δεν ειναι νουμερα ουτε σκουπιδια.
    Γ@μω τη δημοκρατια σας.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Έχω την εντύπωση ότι το φόρουμ πρέπει να κλείσει για τον Αυγουστο, να ξεφυγετε λίγο γιατί δεν την παλευετε πραγματικά...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ενω οι ανασφαλιστοι αλλοδαποι που κατακλυζουν τα εφημερευοντα καθε μερα κανοντας τσαμπα ολες τις εξετασεις εχουν συνεισφερει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who Εναν ανθρωπο με τετοια προβληματα που δεν ειναι αποδεκτος ουτε απο την οικογενεια του πολλες φορες,δεν τον πετας στο δρομο.Οι ανθρποι δεν ειναι νουμερα ουτε σκουπιδια. Γ@μω τη δημοκρατια σας.
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    Τι δεν καταλαβες?Αν τα νοσοκομεια περιθαλπουν και φροντιζουν τους αλλοδαπους(και μια χαρα κανουν) γιατι πρεπει να πετανε στο δρομο δικους μας εντελως ανημπορους?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Τι δεν καταλαβες?Αν τα νοσοκομεια περιθαλπουν και φροντιζουν τους αλλοδαπους(και μια χαρα κανουν) γιατι πρεπει να πετανε στο δρομο δικους μας εντελως ανημπορους?

δεν καταλαβες,,,,,,,οι δικοι μας ηχανε μαθει να πανε σε ιδιωτικες κλινικες και να πληρωνουν τρελα ποσα για ακομα κ ενα σπασιμο....

εχω κανει 5 χειρουργια και εχω μπει σε 3-4 νοσοκομεια δεν πληρωσα ποτε τπτ και δεν μου ζητησανε ποτε τπτ......και παρατηρισα οτι στα κτατηκα νοσοκομεια και στο τμημα με μικρα παιδια μονο αλβανοι ητανε..... αυτοι σου φταινε? οι ο μαλακας ο ελληνας.....

πατε καλα?

και σαν τους αλβανους ήτανε καποτε ελληνες σε αλλα κράτη,,,,

δεν πετανε κανενα στο δρομο....εαν θελουμε να συνεχησουμε να εχουμε και να λειτουργησει καποιο συστημα υγειας πρεπει να γινουν περικοπες......παρτε το χαμπαρι..... απλα ειναι τα πραγματα!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

στην ελλαδα ολοι ταξιτζήδες ειναι αλλα δεν το εχουν παρη χαμπάρι!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Μα την Μπαναγια δυσκολευομαι ωρες ωρες.Μηπως να το ριξω στο ποτο?

Θυμηθείτε το μου... σε λίγο καιρό, θα μας παίρνουν ποσοστό επί του μισθού μας για τον ΟΑΕΔ, ετσι οπως παει... σχετικό-ασχετο...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Θυμηθείτε το μου... σε λίγο καιρό, θα μας παίρνουν ποσοστό επί του μισθού μας για τον ΟΑΕΔ, ετσι οπως παει... σχετικό-ασχετο...
    Κάτι δε μας παίρνουν και τώρα για τους ανέργους?
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Μα την Μπαναγια δυσκολευομαι ωρες ωρες.Μηπως να το ριξω στο ποτο?
    Nα πέψω "καύσιμα" ;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Nα πέψω "καύσιμα" ;
    Δεν πινω μονος μου Στελιο.

Δεν πινω μονος μου Στελιο.
    Καλά κάνεις, με τα νέα μέτρα επιβάλεται να πίνεις μόνο με παρέα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Nα πέψω "καύσιμα" ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Eσύ, άνε θες "αμόλυβδη", να κατέβεις να τηνε πιούμε παρέα αυτή τη φορά!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Έχω την εντύπωση ότι το φόρουμ πρέπει να κλείσει για τον Αυγουστο, να ξεφυγετε λίγο γιατί δεν την παλευετε πραγματικά...
    εσύ...δεν είσαι διακοπές αυτή τη στιγμή?

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αδίστακτοι διαφημιστές
    από VANDA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2007, 11:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •