Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 211

Θέμα: Αποποινικοποιείται η χρήση ναρκωτικών

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ενώ τώρα αν θέλουν δεν βρίσκουν ε;
    Ρε Νικο μεγαλωσα στη Νικαια.Η διωξη την ελεγε Νεα Υορκη γιατι μπορουσες 24 ωρες το 24ωρο να αγορασεις οποιο ναρκωτικο ηθελες.
    Δεν ειναι το ιδιο να ειναι νομιμα ολα,καταλαβε το.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ρε Νικο μεγαλωσα στη Νικαια.Η διωξη την ελεγε Νεα Υορκη γιατι μπορουσες 24 ωρες το 24ωρο να αγορασεις οποιο ναρκωτικο ηθελες.
    Δεν ειναι το ιδιο να ειναι νομιμα ολα,καταλαβε το.
    Δες πιο πάνω..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ρε τι λετε??
    και ο αλλος μπορει να πηρε κοκα και να σκοτωσε τα 90 ατομα...
    παει να πει οτι φταιει η κοκα...ή οποια αποποινικοποιηση της...

αν θελει ο αλλος να βρει και να κανει χρηση, θα το κανει ειτε ειναι παρανομο, ειτε νομιμο...
    απλα με το νομιμο θα παιρνει και το κρατος το νταβατζιλικι του (φορο) και θα ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι...

ξεκολατε με τα ντραγκια...

και φυτεψτε κιαλλα...δεννομιζωναφτασουνγιαολους...

Φυσικά κι όχι.. ούτε πιστεύω ότι πρέπει να αποποινικοποιηθούν τα ναρκωτικά.

Αλλά αν μας ένοιαζε, θα κάναμε κάτι για να μην κυκλοφορούν!
    Θεωρείς ότι δεν μπορούμε να έχουμε αρκετή παιδεία (οικιακή, κρατική, ιδιωτική) ώστε να "παράγουμε" ανθρώπους που σθεναρά θα μπορούσαν να πουν όχι (ή και ναι) στην πρόταση των ναρκωτικών ή κάθε άλλης εξάρτησης;
    Δε θα έπρεπε να είναι προσωπική η επιλογή της λήψης/απόρριψης;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Στ @@ μου τι θα κανετε μιας και ειστε ενηλικες κι εχετε κριση.
    Οταν με το καλο αποκτησετε παιδακια τα ξαναλεμε.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Στ @@ μου τι θα κανετε μιας και ειστε ενηλικες κι εχετε κριση.
    Οταν με το καλο αποκτησετε παιδακια τα ξαναλεμε.
    Tα μπολιάζεις από μικιά με αυτό που θεωρείς σωστό και εύχεσαι να το ακολουθήσουν...
    Τι άλλο όταν εσύ τα θωρρείς 1-2 ώρες την ημέρα ενώ οι φίλοι και ο περίγυρος και τα σχολειά τις υπόλοιπες 10-12 ώρες;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Θεωρείς ότι δεν μπορούμε να έχουμε αρκετή παιδεία (οικιακή, κρατική, ιδιωτική) ώστε να "παράγουμε" ανθρώπους που σθεναρά θα μπορούσαν να πουν όχι (ή και ναι) στην πρόταση των ναρκωτικών ή κάθε άλλης εξάρτησης;
    Δε θα έπρεπε να είναι προσωπική η επιλογή της λήψης/απόρριψης;
    Όχι. Γιατί όσο και να "οπλίσεις" τα παιδιά σου με γνώσεις για το συγκεκριμένο σπορ, κανένας δεν σου εγγυάται ότι δεν θα δοκιμάσουν αν βρεθούν στο λάθος σημείο την λάθος ώρα με τα λάθος άτομα..

Και μην ξεχνάς ότι τα παιδιά είναι παρορμητικά κι άφοβα λόγω της ηλικίας τους..

Προσωπική επιλογή για λήψη ναρκωτικών (ελαφριών ή μη) δεν έχει ένα παιδάκι 14 χρονών πχ ή δεν θα πρεπε να έχει..

Γιατί όσο και να "οπλίσεις" τα παιδιά σου με γνώσεις για το συγκεκριμένο σπορ, κανένας δεν σου εγγυάται ότι δεν θα δοκιμάσουν αν βρεθούν στο λάθος σημείο την λάθος ώρα με τα λάθος άτομα..
    Φυσικά.
    Καμία αντίρρηση.
    Καμία όμως αντίρρηση και για το αντίθετο.
    Οι γονείς/κοιν. περίγυρος θα κάμουν την προσπάθεια. Από εκεί και πέρα, ακόμη και για ένα 14χρονο, θα είναι πάντα προσωπική η επιλογή.
    Τι ποσοστό των Ολλανδών εφήβων, άραγε, έχει δοκιμάσει/εθιστεί στα ναρκωτικά, λχ;

......
    Τι ποσοστό των Ολλανδών εφήβων, άραγε, έχει δοκιμάσει/εθιστεί στα ναρκωτικά, λχ;

Να σε πληροφορήσω ότι δεν είναι και τόσο ελεύθερα τα ναρκωτικά στην Ολλανδία..

Εγώ λέω να επιτραπεί η οπλοκατοχή κάθε είδους όπλου και η οπλοφορία.
    Τι; Θεωρείς ότι δεν μπορούμε να έχουμε αρκετή παιδεία (οικιακή, κρατική, ιδιωτική) ώστε να "παράγουμε" ανθρώπους που σθεναρά θα μπορούσαν να πουν όχι (ή και ναι) στην οπλοχρησία; Αφού θέλουμε να γίνουμε το μπουρδέλο του πλανήτη, να τα %$!@#σουμε όλα! Δώστε καλάσνικωφ στο λαό!

Γνωρίζω εκ των έσω την εκεί κατάσταση. Παρόλαυτά, οι εν τω Άμστερνταμ κατοικούντες φίλοι μου, όλοι συνομήλικοί μου, δεν έχουν καν δοκιμάσει. Και θα ήταν για αυτούς ιδιέταιρα εύκολο.
    Στην Αγλλία που μέναμε (ιδιέταιρα σκληρή νομοθεσία και η τοπική αστυνομία είχε κυρήξει και πόλεμο ενάντια στη διακίνηση) είχε και σοκολάτα ντελίβερι ακόμα και μέσα στη σχολή. Αλλά οι περισσότεροι ουδέποτε θέλησαν.
    Δεν ξέρω...
    Είναι αλήθεια ότι ο άνθρωπος, ιδιέταιρα ο νεαρός φαινότυπος, αρέσκεται στο να πειραματίζεται με διάφορα, ακόμη και με εξαρτησιογόνες ουσίες που κατά βάση γνωρίζει ότι θα κάνει "κακό".
    Είναι προσωπική επιλογή, πως να το κάνουμε...Προσωπική επιλογή και καταστάσεις της στιγμής...
    Και αυτό δύσκολα θα αλλάξει.
    Και εγώ σαν πατέρας τρέμω, είναι αλήθεια. Και τρέμω και φοβάμαι. Και προσπαθώ να επηρρεάσω καταστάσεις όσο μπορώ. Αλλά ξέρω ότι χωροφύλακας των κοπελιών μου δε θα γίνω ποτέ, ακόμη και αν το ήθελα.
    Από ένα σημείο και πέρα γυρίζει πάντα στην προσωπική επιλογή
    (λέω εγώ τώρα...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
    Τι; Θεωρείς ότι δεν μπορούμε να έχουμε αρκετή παιδεία (οικιακή, κρατική, ιδιωτική) ώστε να "παράγουμε" ανθρώπους που σθεναρά θα μπορούσαν να πουν όχι (ή και ναι) στην οπλοχρησία; Αφού θέλουμε να γίνουμε το μπουρδέλο του πλανήτη, να τα %$!@#σουμε όλα! Δώστε καλάσνικωφ στο λαό!
    Καλά οκ... ό,τι να ναι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
    Oιοσδήποτε μπορεί να έχει νόμιμα στο σπίτι του όσα κυνηγετικά θέλει με μια απλή αίτηση του κώλου και μια επίσης απλή βεβαίωση του κώλου από παθολόγο (ούτε καν ψυχίατρο πια).
    Πόσους ξέρεις να σκοτώνουν κόσμο με τα κυνηγετικά στην επικράτεια και πόσους με μαχαίρι σε κάποιο σοκάκι της πλ. Βάθη;

Νυσταγμένο μέλος Το avatar του/της mariosich
    ...στην Ολλανδία δεν βλέπεις κόκαλο τους Ολλανδούς αλλά τους τουρίστες! Κάπως έτσι είναι και στην Ελλάδα που μπορούν να πίνουν αλκοόλ οι Έλληνες, έστω δεν διώκονται τόσο πολύ! Και τί βλέπουμε? Τους τουρίστες εδώ να ξεραίνονται και εμείς να "είμαστε καλά"...

Είμαι σίγουρα υπέρ στη θανατική καταδίκη των εμπόρων ναρκωτικών, για τα ζάκια απλά θεωρώ πως είναι θύματα, χαζοί, άρρωστοι που χρειάζονται υποστήριξη και αφημένοι στη μοίρα τους από τη πολιτεία! Όσο για την αποποινικοποίηση θεωρώ πολλούς νόμους χαζούς γιατί στη πράξη όλοι οι νόμοι εφαρμόζονται σε όσους δεν έχουν τα φράγκα...

Μάριος
    Το blog μου...
    http://ligesskepsis.blogspot.com/

Η παρέα μου...
    http://www.motoparea.com/

Oιοσδήποτε μπορεί να έχει νόμιμα στο σπίτι του όσα κυνηγετικά θέλει με μια απλή αίτηση του κώλου και μια επίσης απλή βεβαίωση του κώλου από παθολόγο (ούτε καν ψυχίατρο πια).
    Όχι ακριβώς..

Πόσους ξέρεις να σκοτώνουν κόσμο με τα κυνηγετικά στην επικράτεια και πόσους με μαχαίρι σε κάποιο σοκάκι της πλ. Βάθη;
    Σωστά αλλά ας μην πιάσουμε ΠΑΛΙ αυτό το θέμα.

Ευχαριστώ.

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ....!
    από dbandit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2006, 07:30
  2. Χρήση αμόλυβδης βενζίνης
    από kaps στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2005, 22:36
  3. χρήση ορυκτέλαιων για μοτο σε ΧΤ600Ε
    από kaps στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks