Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 55

Θέμα: Εβίβα

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δε θα καταλάβεις πράμα
    άντε να δούμε γιατί ούτε να κοιμηθώ δεν μπορώ ρε Στέλιο.. κάτι lonarid παίρνω και δεν κάνουν πράμα..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αντρέα, μποτάκι ασφαλείας (αυτό που φοράμε στις οικοδομικές εργασίες). Σϊδερο κάτω, σίδερο πάνω, δεν λυγίζει το κουτουπιέ να σου πιέζει το δάκτυλο, αντιολισθητικό, αδιάβροχο, δερμάτινο, αναπνέων, υποδειγματικό στήριγμα σε αστράγαλο, κουτουπιέ και ποδική καμάρα.
    Από 40€ στους συνεταιρισμούς οικοδόμων.
    Αυτά φοράω και γω. Μας τα χορηγούνε στη δουλειά και τα φοράω αντί για μπότες.
    Απλά έχουν αδυναμία στις πλαϊνές συγκρούσεις (μακρυα από δω μπρρρρρ.).

Θα τα λατρέψεις (όχι από εμφάνιση αλλά από άνεση)

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    άντε να δούμε γιατί ούτε να κοιμηθώ δεν μπορώ ρε Στέλιο.. κάτι lonarid παίρνω και δεν κάνουν πράμα..
    Αν ηρεμήσεις το μυαλό, το σώμα θα ακολουθήσει και θα σε πιάνει και το Tic-Tac από το περίπτερο.
    Μην το σκέφτεσαι εμπλοκή. Χαλάρωσε. Είναι ακόμη κάτι που συμβαίνει στους (περισσοτερους) ανθρώπους.
    Χαλαραααααα
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Αυτά φοράω και γω. Μας τα χορηγούνε στη δουλειά
    Μπετατζής;

Mα την αλήθεια! Μπετατζή με Ντεουβίλ πρώτη φορά!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Αν ηρεμήσεις το μυαλό, το σώμα θα ακολουθήσει και θα σε πιάνει και το Tic-Tac από το περίπτερο.
    Μην το σκέφτεσαι εμπλοκή. Χαλάρωσε. Είναι ακόμη κάτι που συμβαίνει στους (περισσοτερους) ανθρώπους.
    Χαλαραααααα

την έχεις σπουδάσει την δουλειά στο θιβέτ εσυ ε; :rotflmao: :rotflmao:

@Epp, περαστικά σου και μέχρι να γίνεις καλά πάρε enfield...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
    την έχεις σπουδάσει την δουλειά στο θιβέτ εσυ ε; :rotflmao: :rotflmao:
    Kοίτα, αν πιάνει μετά από εγχείρηση αιμορροοίδων (φρίκη μιλάμε !!! ) σίγουρα θα πιάνει και για ένα νυχάκι

Μανιβελάτο μέλος
    Kοίτα, αν πιάνει μετά από εγχείρηση αιμορροοίδων (φρίκη μιλάμε !!! ) σίγουρα θα πιάνει και για ένα νυχάκι
    ποιο νυχάκι.. το μισό κρέας έχει βγει πάνω από το νύχι.. καλιά να είχα ξανασπάσει το καρπό μου.. αυτό τουλάχιστον είναι μια κι όξω.. το δένεις, νάρθηκα και καθάρισες..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

ποιο νυχάκι.. το μισό κρέας έχει βγει πάνω από το νύχι.. καλιά να είχα ξανασπάσει το καρπό μου.. αυτό τουλάχιστον είναι μια κι όξω.. το δένεις, νάρθηκα και καθάρισες..
    Ηρέμησεεεεεε
    Θα το βγάλεις και μετά όλα θα ξαναγίνουν ένας καλά στρωμένος δρόμος που διέρχεται μέσα από απέραντους αμπελώνες με ανθισμένες αμυγδαλιές κατά μήκος του και κυπαρίσια στο βάθος του ορίζοντα.
    Η βύθιση του δακτύλου σε μίγμα με άλατα βοηθάει στην ανακούφιση (όπως και η ψηλάφιση με τα μεγάλα δάκτυλα του χεριού πέριξ του γονάτου και 3 δάκτυλα από τον καρπό προς τον άγκωνα)

Μανιβελάτο μέλος
    Τοπική αναισθησία στο δημόσιο κάνουν? Αλλιώς να αρχίσω να ψάχνω ιδιωτική ή να πάρω μια τανάλια να τελειώνουμε..

Τοπική αναισθησία στο δημόσιο κάνουν?
    Τοπική μόνο; Ολικότατη! Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι το κράτος επαράλησε;:rotflmao:

Τοπική αναισθησία στο δημόσιο κάνουν? Αλλιώς να αρχίσω να ψάχνω ιδιωτική ή να πάρω μια τανάλια να τελειώνουμε..
    Βρε ένα ζόρε!
    Ναι ρε, κάνουν! Εγώ βέβαια, και τση δυο φορές που το έπαθα τα έβγαλα τα νύχια μόνος μου μετά από κάμποση τσικουδιά αλλά ναι, στα εξωτερικά ιατρεία που θα πας θα σου κάνουν μια τοπική και θα είσαι ΟΚ.
    Α, βοηθάει εκείνη τη στιγμή είτε να κοιτάς και να σκέφτεσαι "όλα καλά, όλα ήρεμα, δεν πονάω, είμαι καλά"
    είτε να μην κοιτάς και να σκέφτεσαι κάτι όμορφο και πολύ αγαπημένο.
    Ηρέμησε, είναι μια τοπική επέμβαση ρουτίνας.
    Αν δε σε πειράζει (αλλεργία, στομάχι κτλ), κοπάνα κάμια ασπιρίνη πριν πας και πες τους το. Θα έχει μπλοκάρει (κάπως) από πριν τους υποδοχείς του πόνου και μετά θα είσαι πιο άνετος.

Και οπωσδήποτε Breathe in, Breathe out βαθιά και εμπλοκή. (wax on, wax off ή sand the floor, sand the floor μη υποχρεωτικό)

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Τοπική μόνο; Ολικότατη! Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι το κράτος επαράλησε;:rotflmao:
    εντάξει.. καλά κρασιά..

εντάξει.. καλά κρασιά..
    Χαλάρωσε μωρέ!

Αυτό προσπαθώ!

εντάξει.. καλά κρασιά..
    Έλα ρε λούλη, ένα τακ θα σου κάνει και θα είσαι μια χαρούλα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imagescahx3g7z.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	11,4 KB 
ID:	233158

Βρε ένα ζόρε!
    Ναι ρε, κάνουν! Εγώ βέβαια, και τση δυο φορές που το έπαθα τα έβγαλα τα νύχια μόνος μου μετά από κάμποση τσικουδιά αλλά ναι, στα εξωτερικά ιατρεία που θα πας θα σου κάνουν μια τοπική και θα είσαι ΟΚ.
    Α, βοηθάει εκείνη τη στιγμή είτε να κοιτάς και να σκέφτεσαι "όλα καλά, όλα ήρεμα, δεν πονάω, είμαι καλά"
    είτε να μην κοιτάς και να σκέφτεσαι κάτι όμορφο και πολύ αγαπημένο.
    Εναλλακτικά περιμένεις λίγες μέρες την αποποινικοποίηση...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εβίβα στα κορόϊδα... Η που και πότε καθορίζετε η τύχη της Ελλαδίτσας
    από idomeneas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2010, 17:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •