Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 189

Θέμα: Ποσο ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Στη μ@λ@κί@ δεν υπάρχει γιατρειά...
    Συμφωνω απολυτα, ζουμε σε εναν πλανητη οπου εδω κ κατι εκατονταδες χρονια μας εχουν πεισει, οτι το λογικο ειναι να ξοδευουμε τα μισα μας αγαθα για να πολεμησουμε τον συνανθρωπο, να αγοραζουμε πυραυλους υποβρυχια ρουκετες οπλα, τα αλλα μισα για να φτιαξουμε υπηρεσιες που κατασκοπευουν-καταστελουν τον απλο ανθρωπο, τα ψιχουλα που μενουν ειναι για να ταισεις το παιδι σου.

Οποιος καποια στιγμη εκφρασει κατι αλλο, κατανταει γραφικος που αμφισβητει αυτην την... παγκοσμια σταθερα, αυτα τα αυτονοητα πραγματα !

Συμφωνω λοιπον, η μαλακια ειναι σε προχωρημενο σταδιο. Για την γιατρεια ομως... δεν παιρνω κ ορκο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Συμφωνω απολυτα, ζουμε σε εναν πλανητη οπου εδω κ κατι εκατονταδες χρονια μας εχουν πεισει, οτι το λογικο ειναι να ξοδευουμε τα μισα μας αγαθα για να πολεμησουμε τον συνανθρωπο, να αγοραζουμε πυραυλους υποβρυχια ρουκετες οπλα, τα αλλα μισα για να φτιαξουμε υπηρεσιες που κατασκοπευουν-καταστελουν τον απλο ανθρωπο, τα ψιχουλα που μενουν ειναι για να ταισεις το παιδι σου.

Οποιος καποια στιγμη εκφρασει κατι αλλο, κατανταει γραφικος που αμφισβητει αυτην την... παγκοσμια σταθερα, αυτα τα αυτονοητα πραγματα !

Συμφωνω λοιπον, η μαλακια ειναι σε προχωρημενο σταδιο. Για την γιατρεια ομως... δεν παιρνω κ ορκο
    Εσυ παιδι μου χαραμιζεσαι.
    Μολις μας περιεγραψες τι γινεται σε ολον τον πλανητη που με βαση τα σκεπτομενα σου μπορει και να φταιει ο Ελληνας ΜΑΤατζης.
    Αφου σκας τοσο πολυ για το παγκοσμιο φαινομενο γιαυι δεν πας και κανα εξωτερικο μερια να...καψεις...σπασεις....και γενικα να ΄΄διαδηλωσεις";;;
    Να σου πω εγω.
    Γιατι εδω δεν εχουμε μονο μπουρδελο κρατος αλλα και νομοθεσια.
    Γιατι εδω οποιος πιανεται να σπαει , καιει , λεηλατει κυκλοφορει ελευθερος με μια αναστολη του κωλου.
    Εξω πρωτα τρως ξυλο, μετα σε πηδανε και μετα σε στελνουν και φυλακη να σε ξαναπηδηξουνε.

Αρα συμφωνουμε οτι εδω θελει ο καθενας να εχει την αστυνομια που νομιζει οτι μπορει να την κανει οτι θελει.
    Αλλος γιατι την πληρωνει και αλλος γιατι θελει εναν αστυνομικο μονιμα στο σπιτι του να τον φυλαει και αλλος να τον θελει νεκρο ετσι για να γουσταρει.

Αρα μεγαλε καπου μας τα χαλας αφου εσυ το μονο που ζητας ειναι αιμα αστυνομικων και δεν υπαρχει λογος να γινει αντιπαραθεση μαζι σου ειτε εισαι sovaros ειτε εισαι γτπ_ user...!

Νυσταγμένο μέλος Το avatar του/της mariosich
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    ετοιμαζομαι για μπαν.
    ...κακώς συμπεριφέρεσαι έτσι! Μη ξεχνάς πως όταν σέβεσαι την αντίθετη γνώμη, μπορεί να σε σεβαστεί και αυτή και να βρείτε ένα αποτέλεσμα! Αν ο σκοπός μας είναι να βγάλουμε συμπεράσματα από την επικοινωνία, μόνο με συζήτηση θα βγει! Αν είναι απλά να βριζόμαστε δεν με ενδιαφέρει τέτοιου είδους κατάληξη συζήτησης! Και εγώ δεν συμφωνώ με το φίλο μας σε πολλά, με γράφει σε ό,τι του γράφω, αλλά έστω μας απαντά και αυτό έπρεπε να μας λέει πολλά...

Μάριος

Το blog μου...
    http://ligesskepsis.blogspot.com/

Η παρέα μου...
    http://www.motoparea.com/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Μαριε συγνωμη αν δεν απανταω αλλα δεν μπορω να παρακολουθησω και να απαντησω και οπως θελω μεσα απο τo iphone.
    Μου εχει καψει μητρικη το λαπιτοπι και απλα απαντω οπως μπορω. Δεν το κανω επιτηδες!

Τωρα για τον παραπανω...μθλανε τα γραφομενα του.

Οσο για το παρασιτο...υπαρχουν και mods...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mariosich
    ...κακώς συμπεριφέρεσαι έτσι! Μη ξεχνάς πως όταν σέβεσαι την αντίθετη γνώμη, μπορεί να σε σεβαστεί και αυτή και να βρείτε ένα αποτέλεσμα! Αν ο σκοπός μας είναι να βγάλουμε συμπεράσματα από την επικοινωνία, μόνο με συζήτηση θα βγει! Αν είναι απλά να βριζόμαστε δεν με ενδιαφέρει τέτοιου είδους κατάληξη συζήτησης! Και εγώ δεν συμφωνώ με το φίλο μας σε πολλά, με γράφει σε ό,τι του γράφω, αλλά έστω μας απαντά και αυτό έπρεπε να μας λέει πολλά...

Μάριος

εχεις δικιο αγαπητε ομοιδεατη, για παρασιτο μια χαρα απανταει, οι περισσοτεροι βλεπουν το θεμα αυτο, κουνανε το κεφαλι κ πηγαινουν παρακατω.. να σχολιασουν την αποποινικοποιηση του χασισιου.

Επικροτω την απαντηση του λοιπον κ τον κερναω κ μια μπυρα

Νυσταγμένο μέλος Το avatar του/της mariosich
    Το blog μου...
    http://ligesskepsis.blogspot.com/

Η παρέα μου...
    http://www.motoparea.com/

σεβαστες οι αποψεις σου,με καποιες συμφωνω,με καποιες διαφωνω.
    να δω ποτε θα μαθεις να μιλας ομως σοβαρε χρηστη.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Παλαιό μέλος
    Συμφωνω απολυτα, ζουμε σε εναν πλανητη οπου εδω κ κατι εκατονταδες χρονια μας εχουν πεισει, οτι το λογικο ειναι να ξοδευουμε τα μισα μας αγαθα για να πολεμησουμε τον συνανθρωπο, να αγοραζουμε πυραυλους υποβρυχια ρουκετες οπλα, τα αλλα μισα για να φτιαξουμε υπηρεσιες που κατασκοπευουν-καταστελουν τον απλο ανθρωπο, τα ψιχουλα που μενουν ειναι για να ταισεις το παιδι σου. Οποιος καποια στιγμη εκφρασει κατι αλλο, κατανταει γραφικος που αμφισβητει αυτην την... παγκοσμια σταθερα, αυτα τα αυτονοητα πραγματα ! Συμφωνω λοιπον, η μαλακια ειναι σε προχωρημενο σταδιο. Για την γιατρεια ομως... δεν παιρνω κ ορκο

Επίσης ζούμε σε ένα πλανήτη που ο μισός πληθυσμός πεινάει..... αλλά εμείς εδώ οι υπόλοιποι καβαλάμε μηχανάκια και ξοδεύουμε σε λάστιχα βενζίνες.... κερνάμε ποτά στην κάθε κοπελίτσα που θέλουμε να εκμεταλευτούμε... έχουμε ipad h iphone (πως σκατά τα λένε)...ξοδεύουμε χρήματα σε ότι μαλακία μπορείς να φανταστεις αλλά νοιαζόμαστε για την κατάντια του κόσμου μας...
    αλλά από την άλλη θα σκοτώναμε χωρίς να λυπηθούμε καμιά 20αριά ανθρώπους....
    Ο στρατιώτης έχει κάνει την επιλογή του, αλλά από την άλλη κάνουμε ανούσιους πολέμους....
    Νομίζω τα λέμε μόνο για να τα λέμε.....μπούρδες δηλαδή.... για να περνάει η ώρα στο ίντερνετ....

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Νομίζω τα λέμε μόνο για να τα λέμε.....μπούρδες δηλαδή.... για να περνάει η ώρα στο ίντερνετ....

+ πολλα

"Ο στρατιώτης έχει κάνει την επιλογή του, αλλά από την άλλη κάνουμε ανούσιους πολέμους...."

Ο πολεμος γινεται, ειτε το θελω... ειτε οχι, καταλαβαινω οτι ειναι συζητηση που δεν μπορεις να πεταξεις μηνυματα κονσερβες, γιαυτο δυσκολευεσαι, μπορεις να το αφησεις και να πας στο επομενο θεμα

Εντάξει, μπορεί να έχετε τον απαλευτο, αλλα αν θέλετε να υπάρχει το θρεντ, λίγο προσοχή
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Ο πολεμος γινεται, ειτε το θελω... ειτε οχι, καταλαβαινω οτι ειναι συζητηση που δεν μπορεις να πεταξεις μηνυματα κονσερβες, γιαυτο δυσκολευεσαι, μπορεις να το αφησεις και να πας στο επομενο θεμα
    Όλα τα άλλα που έγραψα σου διέφυγαν?? Η μήπως δε τα κάνεις???Γιατί εγώ είμαι αμαρτωλός.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Όλα τα άλλα που έγραψα σου διέφυγαν?? Η μήπως δε τα κάνεις???Γιατί εγώ είμαι αμαρτωλός.....
    Κανω και πολυ χειροτερα, πιστεψε με, αλλα κινητο εχω το w800i και μαλιστα το πηρα και δευτερη φορα γιατι ειναι απλο και με καλυπτει !

εγω θα ηθελα πολυ να μας πει ο sovaros_user πως θα ηθελε να λειτουργει
    οχι μονο η αστυνομια αλλα γενικοτερα το κρατος
    καλο να κατηγορουμε τους παντες κ τα παντα αλλα
    προταση δεν ακουμε

δεν πιστευω σε τιποτα απο τα δυο.
    Μεινετε στο θεμα καλυτερα, πραγματικα δεν θελω να συζητησω για τετοια.

Εχει το θεμα πολυ συζητηση, αντε, σας βλεπω

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πόσο "βρώμικο" μυαλό έχετε;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2004, 22:01
  2. ποσο μεγαλα
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2004, 23:01
  3. Απαντήσεις: 1