...Μενέλαε δεν είναι ευγενικό να σου μιλάει ο κόσμος και να μην απαντάς ποτέ!
![]()
![]()
![]()
...Μενέλαε δεν είναι ευγενικό να σου μιλάει ο κόσμος και να μην απαντάς ποτέ!
![]()
![]()
![]()
Το blog μου...
http://ligesskepsis.blogspot.com/
Η παρέα μου...
http://www.motoparea.com/
Τι γίνεται ως τώρα με κάποιον που συλλαμβάνεται με μισό γραμμάριο χασίς π.χ....Μενέλαε, όπως νομίζω είσαι στην ΕΛ.ΑΣ., έτσι δεν είναι? Για το δεύτερο που αναφέρεις, πιστεύω πως είναι θέμα το πώς νιώθει ο καθένας αστυνομικός αν είναι λειτούργημα του ή απλά δουλειά για να πράξει όπως πρέπει! Είναι πολλά σοβαρά θέματα που συνήθως δεν ασχολούνται οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ... Για το ότι θα μπουν χρήματα στα ταμεία, φίλε μου αν ήθελαν να βάλουν λεφτά στα ταμεία θα έπιαναν τους μεγαλοκαρχαρίες που χρωστούν στο Δημόσιο, θα μπορούσαν να πιάσουν αυτούς που φέρνουν τα λαθραία και τις πόρνες, θα μπορούσαν να βρουν τρόπους άλλους! Είναι η γνωστή παραμύθα πως έτσι γεμίζουν τα ταμεία, αφού δεν κλείνουν τις τρύπες που φεύγουν τα χρήματα, όσα και αν μαζέψουν, πάλι θα χαθούν στις ίδιες τσέπες... Για το τέταρτο, δεν θέλω ναρκωτουρίστες, όπως και δεν θέλω και σεξοτουρισμό στην Ελλάδα! Αν είναι έτσι να δίνουμε να μας πηδούν οι τουρίστες τα παιδιά μας όπως στις Φιλιππίνες, αν αυτό έχουμε ανάγκη! Όπως τα πρεζάκια της Ευρώπης πηγαίνουν στην Ολλανδία, γιατί να μη καταντήσουμε και Ασία της Ευρώπης? Πόσα έχουν δει τα μάτια σου για να σκέφτεσαι αυτό σαν λύση? Εδώ έχουμε ελεύθερα τα ποτά και βλέπεις τί γίνεται με τους Άγγλους στα νησιά μας, πού να αφήσουμε και το χόρτο ελεύθερο...
Έστω ότι τον συλλάμβάνει μια περιπολία ΔΙΑΣ ας πούμε. Τον πηγαίνει στο αρμόδιο Α.Τ. όπου του γίνεται μύνηση και απασχολείται κι ο αξιωματικός υπηρεσίας για κανένα δύωρο. Επίσης την άλλη μέρα πρέπει να απασχοληθούν άλλα δύο άτομα για να τον πάνε στον εισαγγελέα. Άρα μιλάμε χονδρικά για 4-5 αστυνομικούς να ασχολούνται με ένα τσιγάρο χασίσι. Οπότε από την άποψη αυτή μου φαίνεται πιο λογικό να του κόβουν ένα πρόστιμο η και καθόλου εμένα δε με πειράζει και να πηγαίνει στην ευχή του Θεού.
Αν με ρωτάτε αν είμαι κατά των ναρκωτικών είμαι κάθετα, για μένα ναρκωτικό είναι η ζωή και η πίστα....
Όσο για τον τουρισμό δε νομίζω όποιος κάνει χασίσι ότι είναι και πρεζόνι.Η πρέζα είναι άλλη κουβέντα.
Σεξοτουρισμό δε θέλω ούτε κι εγώ στην Ελλάδα.
Υ.Γ. σίγουρα δεν είναι ευγενικό να μην απαντάω αλλά συγχωρέστε με δεν είμαι όλη την ώρα εδώ...
Το blog μου...
http://ligesskepsis.blogspot.com/
Η παρέα μου...
http://www.motoparea.com/
Έλα μην είσαι ειρωνικός αφού βλέπεις ότι μιλάμε σοβαρά...Τι εγινε ρε Μενιο?Επεσε πολυ δουλεια και τωρα θα παρετε ανασα?Μεχρι τωρα δλδ ασχολιοσασταν με τους χρηστες και δεν προλαβαινατε τα σοβαροτερα ε? Ευθυμησαμε παλι.
αρχικά σε παρακαλώ μη διαχωρίζεις το χόρτο απ'τη πρέζα, η αρχή του κακού είναι (διαπιστωμένο δυστηχώς),Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Τι γίνεται ως τώρα με κάποιον που συλλαμβάνεται με μισό γραμμάριο χασίς π.χ.
Έστω ότι τον συλλάμβάνει μια περιπολία ΔΙΑΣ ας πούμε. Τον πηγαίνει στο αρμόδιο Α.Τ. όπου του γίνεται μύνηση και απασχολείται κι ο αξιωματικός υπηρεσίας για κανένα δύωρο. Επίσης την άλλη μέρα πρέπει να απασχοληθούν άλλα δύο άτομα για να τον πάνε στον εισαγγελέα. Άρα μιλάμε χονδρικά για 4-5 αστυνομικούς να ασχολούνται με ένα τσιγάρο χασίσι. Οπότε από την άποψη αυτή μου φαίνεται πιο λογικό να του κόβουν ένα πρόστιμο η και καθόλου εμένα δε με πειράζει και να πηγαίνει στην ευχή του Θεού.
Αν με ρωτάτε αν είμαι κατά των ναρκωτικών είμαι κάθετα, για μένα ναρκωτικό είναι η ζωή και η πίστα....
Όσο για τον τουρισμό δε νομίζω όποιος κάνει χασίσι ότι είναι και πρεζόνι.Η πρέζα είναι άλλη κουβέντα.
Σεξοτουρισμό δε θέλω ούτε κι εγώ στην Ελλάδα.
Υ.Γ. σίγουρα δεν είναι ευγενικό να μην απαντάω αλλά συγχωρέστε με δεν είμαι όλη την ώρα εδώ...
απο κει και πέρα.. κανένας μα κανένας δεν έχει συλληφθεί για μικροποσότητα, στη χειρότερη έχει περάσει μιά νύχτα στο τμήμα
κατά -θέλω να πιστεύω- πως είμαστε όλοι, μιλάμε για νομιμοποίηση όμως, που απο τη μία "απωθεί" γιατί, όπως είπε και κάποιος σε προηγούμενο ποστ, "το παράνομο είναι και πιο γλυκό" και απ'την άλλη θα ωθήσει αρκετούς (κυρίως νομίζω την επόμενη γενιά που δεν θα χει ζήσει το "παράνομο") και πολύ απλά θα οδηγήσει εκεί που θέλουν αυτοί να οδηγήσει (εν ολίγοις, "πιείτε τους μπάφους σας ελεύθερα, αν δεν έχετε δουλειά κάντε και λίγο εμπόριο, και μην ασχολήστε με την "πολιτική δράση"")
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Κέντρα αποτοξίνωσης στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Τα πρεζόνια κάνουν τον εξής κύκλοΜενέλαε δεν είναι έξυπνο μέτρο να νομιμοποιείς την κάνναβη ώστε να βγουν από τη φυλακή οι χρήστες Το λογικό είναι να στηρίξεις και να ενισχύσεις τα κέντρα αποτοξίνωσης ώστε να πηγαίνουν εκεί αντί για τα κρατητήρια και τις φυλακές. Και αν είναι ποτέ δυνατόν στη χώρα μας να περιμένουμε αύξηση του τουρισμού νομιμοποιόντας την κάνναβη Τόσο ωραία πράγματα έχουμε σε τέτοιες λύσεις θα καταφεύγουμε?
πίνουν πρέζα, μένουν στο δρόμο, κλέβουν για να πιούν η κάνουν διαρήξεις για τη δόση, η μερικοί μπαίνουν μπροστάριδες στους μικρο εμπόρους για να τους χαρίσουν δόση, η βγάζουν χαρμάνα στο κρατητήριο για κατηγορίες ναρκωτικών κατοχής- η διάρηξης-η κλοπής και πάλι πεζοδρόμιο και τα ίδια.
Στην ως τώρα σταδιοδρομία μου έχω γνωρίσει έναν που έχει κόψει τελείως (τουλάχιστον ως τότε) και έναν που από επιλογή του δεν είχε τρυπηθεί ποτέ αλλά μόνο έπινε. Κανέναν άλλο. Η πρέζα είναι καταστροφή ΤΕΛΟΣ.
Τώρα αν με ρωτάτε αν είναι η καλύτερη δυνατή λύση αυτή σίγουρα θα έλεγα ότι δεν είναι αλλά για μένα παραμένει μια βάση των συνθηκών καλή λύση.
Νομίζω ήμουν σαφής!
αρχικά σε παρακαλώ μη διαχωρίζεις το χόρτο απ'τη πρέζα, η αρχή του κακού είναι (διαπιστωμένο δυστηχώς), απο κει και πέρα.. κανένας μα κανένας δεν έχει συλληφθεί για μικροποσότητα, στη χειρότερη έχει περάσει μιά νύχτα στο τμήμα κατά -θέλω να πιστεύω- πως είμαστε όλοι, μιλάμε για νομιμοποίηση όμως, που απο τη μία "απωθεί" γιατί, όπως είπε και κάποιος σε προηγούμενο ποστ, "το παράνομο είναι και πιο γλυκό" και απ'την άλλη θα ωθήσει αρκετούς (κυρίως νομίζω την επόμενη γενιά που δεν θα χει ζήσει το "παράνομο") και πολύ απλά θα οδηγήσει εκεί που θέλουν αυτοί να οδηγήσει (εν ολίγοις, "πιείτε τους μπάφους σας ελεύθερα, αν δεν έχετε δουλειά κάντε και λίγο εμπόριο, και μην ασχολήστε με την "πολιτική δράση"")
Αρχικά πολλοί έχουν συλληφθεί για μικροποσότητες...
Το χόρτο με την πρέζα δεν εχει καμία σχέση... κάποιος θα μπορούσε να πει ότι και πριν το χόρτο είναι το τσιγάρο...
Είναι σίγουρα όλα ναρκωτικά αλλά με διαφορετική βαρύτητα ως προς τα συμπτώματα.
Μπορεί στη θεωρία να φαίνεται λογική η απαγόρευση αλλά στην πράξη θα έχει διαφορά πιστεύω.
όρισε μου τη μικροποσότητα σε παρακαλώ, νομίζω πως είναι στα 2,5 γρ για να θεωρηθεί πως κάνεις εμπόριο, κάνω λάθος?Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Αρχικά πολλοί έχουν συλληφθεί για μικροποσότητες...
Το χόρτο με την πρέζα δεν εχει καμία σχέση... κάποιος θα μπορούσε να πει ότι και πριν το χόρτο είναι το τσιγάρο...
Είναι σίγουρα όλα ναρκωτικά αλλά με διαφορετική βαρύτητα ως προς τα συμπτώματα.
Μπορεί στη θεωρία να φαίνεται λογική η απαγόρευση αλλά στην πράξη θα έχει διαφορά πιστεύω.
όλα έχουν σχέση, και συνήθως -όταν δεν είσαι και άνθρωπος με αυτοέλεγχο- καταλήγεις στο χειρότερο.. δε θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση, ίσως κάποτε από κοντά
ποιος είπε πως φαίνεται λογική??
Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες για ναρκωτικάόρισε μου τη μικροποσότητα σε παρακαλώ, νομίζω πως είναι στα 2,5 γρ για να θεωρηθεί πως κάνεις εμπόριο, κάνω λάθος? όλα έχουν σχέση, και συνήθως -όταν δεν είσαι και άνθρωπος με αυτοέλεγχο- καταλήγεις στο χειρότερο.. δε θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση, ίσως κάποτε από κοντά ποιος είπε πως φαίνεται λογική??
Κατοχή -όταν τα έχεις απλώς πάνω σου
Εμπορία -όταν αποδεικνύεται, στοιχειοθετείται αγοραπωλησία
Διακίνηση- δε το ξέρω ακριβως...
Προμήθεια- όταν αγοράζεις
Νομίζω κάπως έτσι είναι χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, η ποσότητα δε μετράει τόσο.
π.χ. μπορεί να έχεις 2 κιλά χασίς και στο δικαστήριο να καταδικαστείς μόνο για κατοχη.
Τελικα το σημαντικοτερο στην Ελλαδα ειναι να χεις διαφορετικη αποψη απο τον αλλον ,ασχετα αν ειναι σωστο ή λαθος.![]()
Η φουντα ,ιδια με την πρεζα, η αρχη του κακου,ουουυυυ 666, καλα ρε πστμ η γιαγια μου αναστηθηκε ,μπηκε μεσα σας και γραφει?:rotflmao:
Με την εμμονη που χει ο κοσμος πλεον με τον Γαπ(σκατα στην μουρη του), και καλο να κανει μετατρεπεται σε κακο.
Κατσε να γινει η νομοιμοποιηση (γιατι θα χουμε αντιδρασεις απο εκκλησια,απο τους ταριφες,απο τα γεροντια,απο τους καθηγητες,απο το σωματειων ξεκολιασμενων αδερφων,απο τους οικολογους,απο τους πρεζεμπορες) και ποιους αλλους ακομα δεν ξερω, τοτε θα τα πουμε καλυτερα.
Παντως εγω προτεινω 300 ατομα απο δω που ειναι και οι πιο ενεργη να αναλαβουν την βουλη, μιλαμε σε ενα χρονο δεν θα χει μεινει τιποτα.:rotflmao:
Μεναλαε αυριο εχει μεγαρα,αν εισαι εκει κερναω......
μπυρες.![]()
νταξ.. δε το εννοούσα έτσι ακριβώς.. αλλά αν έχεις χάσει κάποιον το βλέπεις και λίγο αλλιώς το θέμαΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Η φουντα ,ιδια με την πρεζα, η αρχη του κακου,ουουυυυ 666, καλα ρε πστμ η γιαγια μου αναστηθηκε ,μπηκε μεσα σας και γραφει?:rotflmao:
Είμαι Θεσσαλονίκη φίλος αλλά αν είναι πολλές και αξίζει μπορεί να κατέβω....Μεναλαε αυριο εχει μεγαρα,αν εισαι εκει κερναω...... μπυρες.
απο τους ταριφες![]()
![]()
Συγνωμη για την ειρωνια μου τοτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
νταξ.. δε το εννοούσα έτσι ακριβώς.. αλλά αν έχεις χάσει κάποιον το βλέπεις και λίγο αλλιώς το θέμα![]()
Να ειμαστε λιγο λογικοι ρε παιδια,οπως ειπε παραπανω ο μενελαος σε μια χωρα που το χασισι ειναι πλεον νομιμο εκτος απο τα χαρτια, και δενουν ενα καρο πιτσιρικαδες για ψιλοποσοτητες ειναι αναγκαιο να γινει καποια αλλαγη στο καθεστος αυτο.
Εχω ακουσει παρα πολυ κοσμο να το εκφραζει αυτο και παλιοτερα το ειχε πει ο γαπ ,τωρα που παει να γινει κατι προς αυτη την κατευθηνση ,εχουν βγει ολοι και αντιδρουν ,πραγματικα δεν καταλαβαινω τπτ πλεον σ'αυτη την χωρα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Είμαι Θεσσαλονίκη φίλος αλλά αν είναι πολλές και αξίζει μπορεί να κατέβω....
![]()
![]()
Εχει ''κλειστο'' trackday'' και υπεθεσα οτι μπορει να εισαι, εγω μενω αρτεμιδα(λουτσα) οποτε τσουλησεις προς τα κατω,θα σου χω πολλες ετοιμες ,παγωμενες kaiser.
Μην απορεις καθολου για τους ταριφες,εδω πεταγαν λαδια και επεφτε ο κοσμος ,θα κολησουν να αντιδρασουν σ'αυτο ,μονο και μονο για να αντιδρασουν?![]()
sorry, τώρα διάβασα τι έγραψα, λάθος μου.. το "χάσει" κράτα το σε εισαγωγικά.. και θέλω να ελπίζω οτί εκεί θα μείνειΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Συγνωμη για την ειρωνια μου τοτε.![]()