Σελίδα 48 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 38434445464748495051525358 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 706 έως 720 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    ρε συ με το μαυρο φαζερ (νομιζω) κατα τις επταμιση στην Πατρων Πυργου δεν σε χαιρετουσα τους μπατσους στην στροφη σου εδειχνα που πηγαινες γ@μιωντας πανω τους

ρε κολημα που εχετε μερικοι με τις χαιρετουρες.............

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gianhs8
    ρε συ με το μαυρο φαζερ (νομιζω) κατα τις επταμιση στην Πατρων Πυργου δεν σε χAIρετουσα τους μπατσους στην στροφη σου εδειχνα που πηγαινες γ@μιΩντας πανω τους

ρε κολημα που εχετε μερικοι με τις χΑΙρετουρες.............
    Κουράστηκα να το καταλάβω αλλά μόλις το κατάλαβα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Είδα χρυσό hornet μπαίνοντας θεσνίκη και χαιρετηθήκαμε. Έστριψε για χαλκιδική μετά. Sovaros εσύ ήσουν? Έβαλες και χρυσό τιμονάκι :wacko:
    .
    .
    .
    .
    Επίσης είδα τυπά με ντύσιμο παραλίας σε Ζ750. Ντάξει θα μου πείτε σιγά το νέο.

Ναι αλλά ήταν σταματημένος στο φανάρι και έτρωγε ροδάκινο με τα ζουμιά να στάζουν στο συμπλέκτη :rotflmao:
    Φαντάζομαι η πετσέτα θαλάσσης που ήταν πάνω στο τιμόνι θα χρειαστεί μετά
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Είδα χρυσό hornet μπαίνοντας θεσνίκη και χαιρετηθήκαμε. Έστριψε για χαλκιδική μετά. Sovaros εσύ ήσουν? Έβαλες και χρυσό τιμονάκι :wacko:
    .
    .
    .
    .
    Επίσης είδα τυπά με ντύσιμο παραλίας σε Ζ750. Ντάξει θα μου πείτε σιγά το νέο.

Ναι αλλά ήταν σταματημένος στο φανάρι και έτρωγε ροδάκινο με τα ζουμιά να στάζουν στο συμπλέκτη :rotflmao:
    Φαντάζομαι η πετσέτα θαλάσσης που ήταν πάνω στο τιμόνι θα χρειαστεί μετά
    εγώ ημουν καμουφλαρισμένος .... χαχα ( απλά άλλαξα κουστούμι , δηλαδη τα εέβγαλα όλα έβαλα το μαγικό ύγρο και έγινα hornet)

Παλαιό μέλος
    πριν 1 ώρα σε είδα να ανοίγεις το GSX-R σου το μαύρο στον περιφερειακό με κατευθυνση προς χαλκιδικη , και ειμασταν πανω στο σημειο που συαννταμε τα καστρα...

απλα σε ειδα για λιγο πατησα κορνα μηπως και απαντησεις αλλα....φαινετε ημουν πολυ αργος ωστε να μου δωσεις σημασια!

Σε είδα στην Αττική οδό , να με περνάς σαν πύραυλος και ενώ ήδη πήγαινα με 160 χλμ /ώρα .

Φυσικά ξεκράνωτος και πίσω η γκομενίτσα με καυτό σορτσάκι και αμάνικο ....

Βέβαια το καλύτερο ήταν που σε είδα και 15 χλμ παρακάτω στην Αττική οδό σταματημένο να σπρώχνεις το μοτόρι δεξιά από βλάβη ...

και το χειρότερο από λα είναι πως έχω και όλη τη φάση γραμμένη σε βίντεο !!!

Σε ειδα π@π@ρα Ελληναρα με ολη σου την οικογενεια πανω στο GS . Παει στο διαολο εσυ και η γυναικα σου με περιβολη παραλιας...ενηλικες ειστε ετσι αποφασιζετε ετσι κανετε. Τα 2 σου ξανθα αγγελουδια τι σου φταινε να τα εχεις στριμωγμενα το ενα μεταξυ ντεποζιτου και οδηγου και το αλλο αναμεσα σε οδηγο και συνοδηγο. Ευχομαι ολοψυχα να μη σας συμβει ποτε τιποτα οχι για σενα αλλα για τα παιδια σου.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Σε ειδα εσενα με το Ford Fiesta του 96,να προσπαθεις να κρατηθεις μπροστα απο Ducati Hypermotard 796 στην δρομο για Ιτεα.Και ξελιγωθηκα στα γελια οταν πριν την μεγαλη ευθεια σταματησες δεξια ξαφνικα,για να μην σε νικησει τελικα ο "εχθρος" προσπερνωντας σε.Σε φανταζομαι να βλεπεις την μεγαλη ευθεια να πλησιαζει.Η αυτοπεποιθηση σου θα καταρρακωθει και ξερεις οτι θα σε προσπερασει,ειναι αναποφευκτο.Και τοτε μια σωτήρια σκεψη: Σουφρώνεις τα χείλη σου,πινεις μια κοφτη γουλια φραπε,κατεβαζεις σε δευτερα πριν την στροφη που οδηγει στην μοιραια ευθεια και με βροντερη φωνη λες :"ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ,ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ!!!"Kαι οσο το σκεφτομαι,τοσο σκαω τα γελια!!!

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    σε ειδα τυροβρωμικουλε με το audi tt cabrio για δευτερη φορα στη μεσογειων σημερα.....

τη πρωτη φορα απο πηγες να με πατησεις εμενα και αλλα 2 μηχανακια μπροστα ,με θρασος μου ειπες 'καλα εγω φταιω τωρα? αφου πηγαινες δικαβαλος με τη παπια αριστερη λωριδα'
    να σου υπενθυμισω οτι η αριστερη δεν ειναι μονο για καβλογκαζους σαν κ σενα και οτι πηγαινα και με 80 κιολας για να προσπερασω.

σημερα που σε ειδα ξανα μου θυμησες αυτο το ωραιο σκηνικο και ηθελα πολυ να καρφωσω τη παπια στη πορτα σου να στο κανω κουκλι το αμαξι. αλλα ετσι οπως πας στο δρομο η θα καρφωθεις πουθενα με τη λαλακια που οδηγας η ακομα χειροτερα θα φας και κανεναν.......
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    τυροβρωμικουλε .

:rotflmao: :rotflmao:
    στριβω, αρα υπαρχω..

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    σας ειδα παρεα με κλασικα
    -Ζ900 (1978) με ιμολα φερινγκ, guzzi leMans3, enfield handmade, honda cb175, 2 xarley -
    να βολταρετε τον παραλιακο απο Ματι προς Ραφηνα και το thruxton μου σας κοιταζε με τα ματια πεταγμενα εξω.../

επισης...
    diavel μαυρο σε καλοκαιρινη εκδοση -βερμουδιτσα, ανοιχτο κρανος, κοντομανικο- μαζι βγηκαμε απο ραφηνα - μαραθωνος μεχρι μεσογειων... μετα βγηκες αττικη... nice butt....
    στριβω, αρα υπαρχω..

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Εμμ....

Είδα κόκκινη Indian στο Ρέθυμνο?

Με αναβάτη έναν τύπο με μάυρο full face με φιμέ ζελατίνα?

π@@τάνα ζέστη....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Παλαιό μέλος
    Σε είδα που με είδες να είμαι στο δικό σου ρεύμα κάνοντας μία προσπέραση σε φορτηγό που με πήγαινε καρότσα. Σίγουρα και απόλυτα δικαιολογημένα ήσουν έτοιμος να με στολίσεις. Μόλις όμως με είδες να σηκώνω χέρι απολογίας μου έγνεψες θετικά. Σε ευχαριστώ και συγγνώμη

ΥΓ σήμερα νωρίς το πρωί προς Πρέβεζα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Παλαιό μέλος
    Σε είδα με το MOTARD να κάνεις μπαντιλίκια στην Αγ.Δημητρίου (αμάν αυτό το μπαλκόνι) όλα τα βλέπω.Να προσέχεις μόνο και να φοράς και κανένα κράνος ε? δεν κάνει τίποτα..

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF