Ωραία πράγματα γι'ακόμα μια φορά!
![]()
![]()
![]()
πες μου οτι σου ελειψα, κ θα σου στειλω τις μακρυες εντουρο-καλτσες μου απο το 10ημερο για να τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Εισαι τελικα εν ζωη?Κοντεψαμε να βαλουμε την Νικολουλη να τρεξει να σε βρει!![]()
![]()
![]()
![]()
οχι για να τις φορεσεις :P
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Ρε βρωμοκουκουέ μπολσεβίκε, αυτοί που αναφέρεις ήταν ΦΑΝΤΑΡΟΙ σε διατεταγμένη υπηρεσία που τους φάγατε γιατί θέλατε να επιτύχετε αυτό που δεν θα μπορούσατε ποτέ με δημοκρατικές διαδικασίες. Τους φάγατε γιατί θέλατε να μας κάνετε σαν την Αλβανία και την Βουλγαρία. Για να μας προσφέρετε απλόχερα το «δώρο» που κάνατε σε όποια χώρα του κόσμου περάσατε: σφάξατε τους μισούς και τους υπόλοιπους τους μαντρώσατε και τους φιμώσατε. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ που έχεις και το θράσος να μιλάς!Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Επίλογος ΙΙ
Μην νομίσετε ότι δεν είδα ότι η περιοχή είναι γεμάτη από φασιστικά σύμβολα φασιστικών οργανώσεων καθώς και «μνημεία» των χωροφυλακών και των Λοκατζήδων που
«έπεσαν υπέρ πατρίδος της τε τάξεως και ελευθερίας προμαχουντες ,κατακρεουργηθεντες υπό των κομμουνιστοσυμμοριτών» .
Επίσης , ξέρω πολύ καλά τι γίνεται κάθε χρόνο και από ποιους στο «μνημείο» στην κορυφή ,στο Βίτσι…
Αντι σχολίου…
Μια φωτο που δείχνει χρυσαυγιτες και λοιπούς «εθνικόφρονες» να "στέκονται με σεβασμό" μπροστά στο μνημειο,στην κορυφή , στο Βιτσι…
Αρχικά δημιουργήθηκε από black-eye
Ρε βρωμοκουκουέ μπολσεβίκε, αυτοί που αναφέρεις ήταν ΦΑΝΤΑΡΟΙ σε διατεταγμένη υπηρεσία που τους φάγατε γιατί θέλατε να επιτύχετε αυτό που δεν θα μπορούσατε ποτέ με δημοκρατικές διαδικασίες. Τους φάγατε γιατί θέλατε να μας κάνετε σαν την Αλβανία και την Βουλγαρία. Για να μας προσφέρετε απλόχερα το «δώρο» που κάνατε σε όποια χώρα του κόσμου περάσατε: σφάξατε τους μισούς και τους υπόλοιπους τους μαντρώσατε και τους φιμώσατε. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ που έχεις και το θράσος να μιλάς!![]()
![]()
![]()
εχεις δικιο... του φαγαμε και τους ΧΕΣΑΜΕ κιολας...![]()
![]()
![]()
κανίβαλε έ κανίβαλεΑρχικά δημιουργήθηκε από ggs
![]()
![]()
![]()
εχεις δικιο... του φαγαμε και τους ΧΕΣΑΜΕ κιολας...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
πες μου οτι σου ελειψα, κ θα σου στειλω τις μακρυες εντουρο-καλτσες μου απο το 10ημερο για να τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!
![]()
![]()
![]()
οχι για να τις φορεσεις :P![]()
![]()
ρεεεεε
που είσαι ;;;
Όμορφο οδοιπορικό.
Μεγαλύτερες φωτογραφίες και μερικές από αυτές να περιέχουν και την μοτοσυκλέτα σου μέσα θα ήταν ευπρόσδεκτο!
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km