Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: 48 ΩΡΕΣ (ΒΙΤΣΙ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΓΡΑΜΜΟΣ)

Ωραία πράγματα γι'ακόμα μια φορά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Εισαι τελικα εν ζωη?Κοντεψαμε να βαλουμε την Νικολουλη να τρεξει να σε βρει!
    πες μου οτι σου ελειψα, κ θα σου στειλω τις μακρυες εντουρο-καλτσες μου απο το 10ημερο για να τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!

οχι για να τις φορεσεις :P
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Επίλογος ΙΙ

Μην νομίσετε ότι δεν είδα ότι η περιοχή είναι γεμάτη από φασιστικά σύμβολα φασιστικών οργανώσεων καθώς και «μνημεία» των χωροφυλακών και των Λοκατζήδων που

«έπεσαν υπέρ πατρίδος της τε τάξεως και ελευθερίας προμαχουντες ,κατακρεουργηθεντες υπό των κομμουνιστοσυμμοριτών» .

Επίσης , ξέρω πολύ καλά τι γίνεται κάθε χρόνο και από ποιους στο «μνημείο» στην κορυφή ,στο Βίτσι…

Αντι σχολίου…

Μια φωτο που δείχνει χρυσαυγιτες και λοιπούς «εθνικόφρονες» να "στέκονται με σεβασμό" μπροστά στο μνημειο,στην κορυφή , στο Βιτσι…
    Ρε βρωμοκουκουέ μπολσεβίκε, αυτοί που αναφέρεις ήταν ΦΑΝΤΑΡΟΙ σε διατεταγμένη υπηρεσία που τους φάγατε γιατί θέλατε να επιτύχετε αυτό που δεν θα μπορούσατε ποτέ με δημοκρατικές διαδικασίες. Τους φάγατε γιατί θέλατε να μας κάνετε σαν την Αλβανία και την Βουλγαρία. Για να μας προσφέρετε απλόχερα το «δώρο» που κάνατε σε όποια χώρα του κόσμου περάσατε: σφάξατε τους μισούς και τους υπόλοιπους τους μαντρώσατε και τους φιμώσατε. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ που έχεις και το θράσος να μιλάς!

Αρχικά δημιουργήθηκε από black-eye
    Ρε βρωμοκουκουέ μπολσεβίκε, αυτοί που αναφέρεις ήταν ΦΑΝΤΑΡΟΙ σε διατεταγμένη υπηρεσία που τους φάγατε γιατί θέλατε να επιτύχετε αυτό που δεν θα μπορούσατε ποτέ με δημοκρατικές διαδικασίες. Τους φάγατε γιατί θέλατε να μας κάνετε σαν την Αλβανία και την Βουλγαρία. Για να μας προσφέρετε απλόχερα το «δώρο» που κάνατε σε όποια χώρα του κόσμου περάσατε: σφάξατε τους μισούς και τους υπόλοιπους τους μαντρώσατε και τους φιμώσατε. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ που έχεις και το θράσος να μιλάς!

εχεις δικιο... του φαγαμε και τους ΧΕΣΑΜΕ κιολας...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

εχεις δικιο... του φαγαμε και τους ΧΕΣΑΜΕ κιολας...
    κανίβαλε έ κανίβαλε
    :rotflmao:
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    πες μου οτι σου ελειψα, κ θα σου στειλω τις μακρυες εντουρο-καλτσες μου απο το 10ημερο για να τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!

οχι για να τις φορεσεις :P

ρεεεεε

που είσαι ;;;

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. ΤΑ 48 ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2006, 09:23
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 14:20
  3. Freewind με 35 ή 48 "μουλάρια";