Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 54

Θέμα: ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!

Re: Re: ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από brainstorm73
    Καλα οσα λες αλλα στο τελος το μαμησες.....τα παιδια τους δεν φταινε σε κατι για να λιωσουν σε ενα αναπηρικο καροτσι....
    Όπως δε φταίει σε τίποτα κανένα παιδί που είναι καταδικασμένο να περάσει μια μαρτυρική ζωή και να έρχεται το κάθε γλοιώδες σκουλήκι και να παίρνει αποφάσεις που κάνουν τη ζωή τους ακόμη πιο δύσκολη. Οπότε αν ήταν δυνατόν, το ποσοστό των παιδιών με αναπηρίες που αντιστοιχεί στην Ελλάδα, να ήταν παιδιά πολιτικών, τότε ναι, τους το εύχομαι! Ξέρεις την έκφραση: "έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λες"; Να έβλεπες τότε τι αντιμετώπιση θα υπήρχε!

Το κράτος έχει κυρήξει στάση πληρωμών στους πολίτες του για να "σώσει" τους "δανειστές" του , τις τράπεζες και το ευρώ.
    Παράπλευρες απώλειες τα ανάπηρα παιδιά.................. και ο ελληνικός λαός.

Re: Re: ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!

Καλα οσα λες αλλα στο τελος το μαμησες.....τα παιδια τους δεν φταινε σε κατι για να λιωσουν σε ενα αναπηρικο καροτσι....
    αν ειναι να γινουν Γιωργακης...Κωστακης...Ντορουλα...κλπ κλπ...οπως βλεπουμε να γινετε τα τελευταια 40 χρονια μακαρι να....

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
    Διάβασες σε τι θέμα γράφεις;
    Ποιος είναι ο ρόλος του κράτους;
    Να σε αφήνει σε καθεστώς αναρχίας (επιλεκτικής εφαρμογής του νόμου, κατά το δοκούν. Ο ορισμός της αναρχίας! Το δίκιο του ισχυρού!) τα τελευταία 30 χρόνια και όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι να σε στίβει σαν σφουγγάρι και όλα τα μέτρα που παίρνει, να στρέφονται εναντίον σου, που δεν έκλεψες ποτέ σου (γιατί μην ακούω μαλακίες ότι όλοι έκλεβαν);
    Είναι άλλο να μη ζητάω απόδειξη ή να μην κόβω όταν κανένας απολύτως δεν ασχολήθηκε αν κόβω ή δεν κόβω, με περιστασιακούς ελέγχους για να γελάει και το τελευταίο παιδάκι του δημοτικού) και άλλο ένα πολυπληθές συνάφι να έχει κατακλέψει τον κόσμο και να έχει ασφαλείς τις καταθέσεις σε offshore και ξένες τράπεζες. Κι αυτούς να μην τους ακουμπάει ούτε για τα μάτια του κόσμου. Αλλά βλέπεις μαζί τα φάγαμε. Είναι βλέπεις πολύ δύσκολο να παραδεχτείς ότι ψήφιζες για δεκαετίες προδότες και όταν σου τους θίγουν σε πιάνει μια ψεύτικη διάθεση αυτοκριτικής για να φανεί ότι φταίμε όλοι! Με κάνουν έξαλλο τέτοιες απόψεις.
    Ή μήπως ο ρόλος του κράτους είναι να θεσπίζει κανόνες που θα κινείται η αγορά και θα φροντίζει να τους τηρεί; Τι από αυτό έκαναν οι κυβερνήσεις που λες ότι μου άξιζαν; Εγώ ξέρεις πότε άρχισα να ψηφίζω; Ο αδερφός μου; Γιατί μας αξίζουν οι κυβερνήσεις που έκαναν τη χώρα μπουρδέλο; Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ δεν είμαι ούτε πουτάνα ούτε νταβατζής! Μίλα λοιπόν για τον εαυτό σου και κάνε την αυτοκριτική σου όπου θέλεις! Άφησε τον καθένα να την κάνει μόνος του χωρίς νουθεσίες και καθοδηγήσεις. Δε χρειαζόμαστε άλλους διαλλακτικούς σοφούς!
    Και τώρα σπεύδεις να μας βάλεις και φίμωτρο; Πολύ φοβάμαι ότι αυτοί στους οποίους άξιζαν οι κυβερνήσεις που είχαμε διαχρονικά, είναι που θα περάσουν την κρίση αλώβητοι και ίσως να κερδίσουν χρήματα. Εσένα ίσως να σου άξιζαν. Εμένα δε μου άξιζαν και το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να λέω αυτά που αισθάνομαι!
    Φτάνει πια η μαλακία του μαζί τα φάγαμε!!!
    Φιλαρακο αν ανηκεις στο 10-% του πλυθησμου που βαδιζαν με τους κανονες η εισαι κατω των 25,τοτε ναι,εχεις το δικαιωμα να διαμαρτυρεσαι που σε παιρνει η μπαλλα..
    Αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ζεις σε μια χωρα βαθυτατα διεφθαρμενη,που η πλειοψηφια ενδιαφερεται για το ατομικο κ οχι το συλλογικο συμφερον,που απ'τον τελευταιο περιπτερα μεχρι τον σουπερ βιομηχανο,οσο τον επαιρνε τον καθενα, εκλεβε το κρατος κ τον συνανθρωπο του με οτι τροπο κατεβαζε το πονηρο μυαλο του.
    Ετσι το βιωνω εγω ζωντας κ δουλευοντας εδω,αυτη ειναι η αποψη μου (κ οχι δεν τους ψηφησα ποτε).Δυστηχως η υποκρισια βασιλευει..

Αρχιζω και αμφιβαλλω για το επιπεδο του φορουμ blackbusa και koulis25.....εσεις που λετε οτι λετε παραπανω μαλλον δεν εχετε παιδια....

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ???

Σε κανενα παιδι, οποιον και να εχει γονιο, δεν επιτρεπεται να ευχεστε να λιωσει σε μια αναπηρικη καρεκλα.....

Απο τη μια σας πιασαν οι ευαισθησιες σας για τα παιδια με αναπηρια και απο την αλλη ευχεστε (και το υπερασπιζεστε κι ολας!!! )να μεινουν αναπηρα τα παιδια των πολιτικων....

Υποκριτες....

Τα παιδια ειναι παιδια οποιον και να χουν γονεα,και δεν φταινε αυτα για το ποιοι ειναι οι γονεις τους/.....

Αρχιζω και αμφιβαλλω για το επιπεδο του φορουμ blackbusa και koulis25.....εσεις που λετε οτι λετε παραπανω μαλλον δεν εχετε παιδια....

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ???

Σε κανενα παιδι, οποιον και να εχει γονιο, δεν επιτρεπεται να ευχεστε να λιωσει σε μια αναπηρικη καρεκλα.....

Απο τη μια σας πιασαν οι ευαισθησιες σας για τα παιδια με αναπηρια και απο την αλλη ευχεστε (και το υπερασπιζεστε κι ολας!!! )να μεινουν αναπηρα τα παιδια των πολιτικων....

Υποκριτες....

Τα παιδια ειναι παιδια οποιον και να χουν γονεα,και δεν φταινε αυτα για το ποιοι ειναι οι γονεις τους/.....
    τα παιδια ειναι παιδια που καποια στιγμη θα μεγαλωσουν...και αν ειναι να μοιασουν στους μπαμπαδες τους και στους παππουδες τους καλυτερα να μην γεννιοντουσαν ποτε η ακομα καλυτερα να γινουν ''φυτα''....μονο ετσι ΙΣΩΣ οι γονεις τους να αποκτησουν λιγο ανθρωπια...

απορω που ενα τετοιο σοβαρο θεμα δεν εγινε ντορος στην Βουλη...και να πω οτι δεν υπαρχει βουλευτης με παιδι ΑΜΕΑ να παει να γαμμηθει...αλλα το παιδακι του ζει ζωη χαρισαμενη (για τα δικα του δεδομενα παντα) και θα παει και τις διακοπουλες του...απο την αλλη θα περιμενα απο τον ΑΜΕΑ Κουρουμπλη (τον τυφλο βουλευτη που εναντιωθηκε στο μεσοπροθεσμο) να το κανει θεμα...ποιος ξερεις...

και για τελευταιο αφησα το ποσο θα στοιχειζε σε καθε βουλευτη να βαλει απο την τσεπη του...εδω γελαμε...για να μαζευτουνε αυτα τα 200.000....ξερεις ποσο???666 €....ναι και εγω το ιδιο σκεφτηκα...Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ...ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΝ...

υ.γ. αχχχχχχχχχχχχχ...κοιτα ενα ωραιο μωρακι...ευτυχως που προλαβε να αυτοκτονησει πριν κανει και αλλα γλυκα παιδακια σαν αυτον...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	famous_politicians_37.jpg 
Προβολές:	149 
Μέγεθος:	54,3 KB 
ID:	233570

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ???

Υποκριτες....

Sou epistrefw ton haraktirismo tou ypokriti kai symplirwnw oti an den katalavaineis kati, prwta zitise dieukriniseis kai meta vgaze symperasmata pou anakoinwneis me stomfwdes yfos gia na thaumasoun oloi to megaleio psyhis pou diatheteis.
    Auto pou lew xekathara einai oti an eiha ti dynami na therapeusw ena anapiro paidi me tin proypothesi na fortwthei tin anapiria tou kapoio allo ygies, tote tha protimousa hwris idiaiteri skepsi kai anerythriasta na epilexw to paidi autou pou pairnei apofaseis gia ta paidia twn allwn. Pou thewrei oti den ehoun anagki gia perissoteri frontida, pou prepei akomi ki auta na thysiasoun ta dikaiwmata tous prokeimenou autos na synehisei na zei stin polyteleia tou.
    Nai auto euhomai 100%. Se kanena paidi den axizei tetoia moira alla an itan sto heri mou na epilexw ton gonea pou tha tou lahei tetoia moira, tote dialegw ton politiko! Xerw poly kala ti lew kai de dehomai mathimata ithikis apo kanenan autoklito sofo pou petahtike na mou valei gnwsi kai na me pei anaisthito.

Αν θελεις να διαβασω την απαντηση σου γραψε Ελληνικα σε παρακαλω...στραβωθηκα....

Αν θελεις να διαβασω την απαντηση σου γραψε Ελληνικα σε παρακαλω...στραβωθηκα....
    Grafw gia sygkekrimeno logo me latinikous haraktires kai an de mporeis na diavaseis tote lypamai. Pantws den kaigomai gia na to diavaseis. Kapoioi mporoun kai tha to diavasoun. Autoi oi tritoi me endiaferoun perissotero.

.....εσεις που λετε οτι λετε παραπανω μαλλον δεν εχετε παιδια....

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ???

Υποκριτες....

+
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Επειδή μερικά παιδιά (ο χαρακτηρισμός είναι κυριολεκτικός) ξεφεύγουν λίγο, αλλά πραγματικά δεν το θέλουν, για κάντε (ξέρετε ποιοι) μια επισκεψούλα εδώ και τα λέμε μετά.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τα παιδια ειναι παιδια που καποια στιγμη θα μεγαλωσουν...και αν ειναι να μοιασουν στους μπαμπαδες τους και στους παππουδες τους καλυτερα να μην γεννιοντουσαν ποτε η ακομα καλυτερα να γινουν ''φυτα''....μονο ετσι ΙΣΩΣ οι γονεις τους να αποκτησουν λιγο ανθρωπια...
    Λυπάμαι για αυτό που διαβάζω...

Καλύτερα να μείνουμε στο θέμα της κατασκήνωσης....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Λυπάμαι για αυτό που διαβάζω...

Καλύτερα να μείνουμε στο θέμα της κατασκήνωσης....
    θα λυπηθεις και δευτερη φορα γιατι αν δεν το καταλαβες δεν υπαρχει πια καμμια κατασκηνωση...

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    @Brainstorm73

Επειδή το νήμα πήρε λάθος τροπή από την απάντησή σου στο σχολιασμό μου οφείλω να δώσω και εγώ τη δική μου ερμηνεία στα λεγόμενά μου.

Η απάντηση που έδωσα για τα παιδιά τους, αφορά και μόνο στον πόνο που θα προκαλούσε μια τέτοια κατάσταση σε αυτούς τους ίδιους.

Μόνο τότε θα καταλαβαίνανε τι σημαίνει να έχεις παιδί με ειδικές ανάγκες, ικανότητες, ανάπηρο, όπως θες βάφτισέ το.
    Μόνο τότε θα πέρναγε ο πόνος από το χοντρό πετσί τους.
    Μόνο τότε ίσως δακρύζαν στην ιδέα πως ένα παιδί, το παιδί τους, με ειδικές ανάγκες θα στερηθεί φέτος το καλοκαίρι και μετά από 3 δεκαετίες την πολυτέλεια(?) των διακοπών.
    Μόνο τότε θα σκύβανε πραγματικά πάνω από το πρόβλημα της αναπηρίας παρακάμπτωντας ηλίθιες συγκεντρώσεις μεγαλοψυχίας των οποίων οι υποσχέσεις και τα παχιά λόγια γεμίζουν τον αέρα αποπνέοντας μια ιδιαίτερη μπόχα.
    Μόνο τότε οι γονείς των παιδιών αυτών θα συνομιλούσαν κατ' ιδίαν με τον υπουργό και όχι με την τυχάρπαστη γραμματέα του κάθε γιδοβοσκού βουλευτή.

Μόνο τότε φίλε μου τα χείλη τους ίσως χαμογελούσαν σκεφτόμενοι πως όταν φύγουν από τη ζωή θα υπάρχει ένα κράτος δικαίου που θα αγκαλιάσει αυτά τα παιδιά και δεν θα τα εγκαταλείψει σε κάποιο ίδρυμα(ο θεός να τα κάνει).

Για όλα τα παραπάνω και για πολλά άλλα, δεν μετανοιώνω στιγμή που σκέφτηκα και εκφράστηκα με αυτόν τον τρόπο.
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Ο αδερφός μου πέθανε από καρκίνο. Ξέρεις ποιος θα ήθελα να πεθάνει έτσι; Κανένας. Ούτε ο ΓΑΠ. Το έπιασες;

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 20:16
  2. Έρευνα σε παιδιά σχετικά με το γάμο
    από Λεωνίδας στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2006, 13:04
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 11:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα