Ριχτες αφοβα...
![]()
αρχιζω τις απορειες
1) εχω βγαλει τελειως το χρωμα τωρα θελει ασταρι και μετα σουλφασερ? αν δεν βαλω σουλφασερ και το βαψω σκετο με ασταρι και μετα χρωμα γινετε?
2) ριχνω ασταρι και μετα το αφηνω να στεγνοσει ? η βαφω με χρωμα κατευθειαν?
3) οταν με το καλο θα το βαψω πρεπει να περιμενω για το βερνικομα?
4) παιζει ρολο η θερμοκρασια του περιβαλλοντος?
(θα το βαψω μονος μου εχω μικρο compresair και πιστολι και θα το βαψω στην ταρατσα) πρεπει να προσεξω κατι?
5) κανενα καλο μαγαζι με χροματα αυτοκινιτου?
αυτααα τα λιγα![]()
![]()
![]()
τομ πηρα τα χρωματα απο ενα καταστημα που εμπορευεται αποκλειστικα χρωματα αυτ/ων.ειναι στη συμβολη τσουντας και αχαρνων απεναντι απο τα σχολεια επι της τσουντας.διαλεξα ενα ακριβο χρωμα,70 ευρω το μισοκιλο μαζι με τα παρελκομενα αν και ειχε καλα μεταλλικα χρωματα με 45 το πακετο.εγω εμεινα ευχαριστημενος απο το χρωμα αν και ο καιρος θα δειξει για την αντοχη του.Αρχικά δημιουργήθηκε από tom kissas
αθηνα ειμαι λιακο
απο εκει που τα πηρες πες μου και γνομη για την ποιοτητα γιατι με ενδιαφερει
thaaaanks![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tom kissas
αρχιζω τις απορειες
1) εχω βγαλει τελειως το χρωμα τωρα θελει ασταρι και μετα σουλφασερ? αν δεν βαλω σουλφασερ και το βαψω σκετο με ασταρι και μετα χρωμα γινετε?
2) ριχνω ασταρι και μετα το αφηνω να στεγνοσει ? η βαφω με χρωμα κατευθειαν?
3) οταν με το καλο θα το βαψω πρεπει να περιμενω για το βερνικομα?
4) παιζει ρολο η θερμοκρασια του περιβαλλοντος?
(θα το βαψω μονος μου εχω μικρο compresair και πιστολι και θα το βαψω στην ταρατσα) πρεπει να προσεξω κατι?
5) κανενα καλο μαγαζι με χροματα αυτοκινιτου?
αυτααα τα λιγα![]()
![]()
![]()
Ασταρι και χρωμα αρκουν νομιζω..
Αφηνεις να στεγνωσει εννοειται.. Μετα ριχνεις και το βερνικι.. Ενα-ενα τα υποστρωματα..
Αμα εχεις και κομπρεσερ και πιστολι ειναι αψογος.. να ριχνεις μονο απο μακρυα (30-50 ποντους) με κοφτες πιστολιες) για να μη σου σουρωσει το χρωμα η το βερνικι.
Αλλα για περισσοτερες και πιο εξειδικευμενες απαντησεις ρωτα τον ZEFOS1100XX.. θα στα πει ολα οπως πρεπει.. Εγω μπορει να λεω και καμια π@π@ρια...![]()
![]()
Καλη συνεχεια!!!
![]()
Πατέρας πια..
παιδια σας ευχαριστω παρααα πολυ
λοιπον σημερα ετριψα μπροστα φτερο και τεποζιτο με βουρτσα και τον σκελετο με γυαλοχαρτο
ελπιζω μεχρι αυριο να τελειωσω το τριψιμο και να αρχιζω ετοιμασια για βαψιμο
φοτογραφιες απο τα τριμενα μερη το βραδυ
μια αλλη ερωτηση απο το ασταρομα μεχρι το βαψιμο ποσο πρεπει να περιμενω? και απο το βαψιμο μεχρι το βερνικομα?
![]()
![]()
και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις σας![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tom kissas
ολομοναχος με πιστολι
ο θεος βοηθος φιλε![]()
Να αγορασεις οσο το δυνατον πιο καλα χρωματα και προσοχη μην αραιωσεις το ασταρι και το χρωμα πολυ γιατι θα τρεξει.
Αντε και καλη τυχη
ready to race....
The right to go insane
http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e
http://www.sevenstring.org/forum/index.php
προσεχε να μην φυσαει οταν βαψεις γιατι θα κολησουν πανω σκονες και σκουπιδακια.καλλη συνεχεια![]()
το ξερω... θα σκουπισω πριν βαψω για να μην εχει πολυ σκονη
δυστιχως στην ταρατσα συνεχεια φυσαει.