Αυτά :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Eυχαριστώ.Kepp working!Αρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
Εδώ:
1/76 to 1/300 FOW Decals LW-102 Letters & Numbers White (120712171422
Πόσο το είχες πάρει το μηχανάκι?Αρχικά δημιουργήθηκε από lamda
τελικα μαλλον το εχει η μοιρα τους των SRX...
εχω και γω ενα του 96' 400αρι με μιζα (το εικονιζομενο στο αβαταρ μου) το οποιο το εχω παροπλισει σχεδον απο τη μερα που το πηρα πριν 4 χρονια. τωρα και ενεκα της κρισης λεω να το περασω ενα σερβις και να το βγαλω στο δρομο. δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου εμπνεει πολυ εμπιστοσυνη ως μηχανη. ισως γιατι παρεβην τον νο.1 κανονα οταν αγοραζεις μηχανη που λεει: ποτε μην αγορασεις πειραγμενη μηχανη. και το συγκεκριμενο ειναι καρα-πειραγμενο. ψαλιδι απο cbr-600 και πηρουνι ουτε και γω ξερω απο τι. :rotflmao: μασκα απο αγωνιστικο κροσσακι, φωτα κι αυτα πειραγμενα και χαλασμενα. στο πρωτο σερβις που τις εκανα εμαθα οτι ειχε και σπασμενο δισκοφρενο. τωρα απο λαστιχα νομιζω διαστασεις θα φοραει της μαμας του ( ; ). κοινως την πατησα σαν πρωταρης γιατι ημουν πρωταρης και απο μηχανολογικα δεν σκαμπαζω. ο τυπος που μου την πουλησε ακομα θα γελαει μαλλον αλλα ξηγηθηκε λαμο κι αυτος εν τελει.
μπραβο φιλε για την ορεξη σου, της ειχα κανει και γω καποια μαστορεματα αλλα σε ενα σημειο ξενερωσα και την παρατησα.
οποιος θελει να δει αλλες φωτο ας το πει.
Κουκλί είναι φίλε, μπράβο σου !Αρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
Σήμερα βάλαμε πινακίδα με το καινούργιο αριθμό κυκλοφορίας...
www.clubcsl.com
Άψογο φίλε !!!! Και πάλι μπράβο....και καλές βόλτες...όπου να 'ναι !!!!!!!!!
Μάλλον είμαστε έτοιμοι και για πανελλήνια SRX Connection !!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()