Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: Αλλαγή μηχανής

Αλλαγή μηχανής

Για να μην μακρυγορώ,

Κάτοχος Harley 1200 cc μεταπηδά σε Superbike και συγκεκριμένα σε MV Agusta F4 2010 για καθημερινή χρήση σε πόλη. Πως σας φαίνεται σαν ιδέα? Θα ήταν καλύτερα με μια μικρότερη όπως η F3 που βγαίνει σε λίγο καιρό? Σας παρακαλώ αιτιολογείστε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Εξαρτάται για ποια πόλη μιλάς...

Καλησπέρα,

Για Αθήνα αναφέρομαι

Πάρε μια Agusta για 'σένα κι ένα παπί για την Αθήνα...

Παπί δεν θα αγόραζα ποτέ για μετακίνηση στην Αθήνα για τους ακόλουθους λόγους.

1. Το κέντρο βάρους είναι όλο στον πίσω τροχό με αποτέλεσμα να μην ελέγχεται το μηχανάκι σωστά

2. Δεν έχει φρένα

3. Οι οδηγοί στην Αθήνα κάθε χρόνο είναι περισσότεροι αλλά.... και χειρότεροι!

Και τέλος όλες τις τούμπες που έχω στο ιστορικό μου τις έχω με παπί και scooter.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα πουλήσω την Harley. Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα Harley δεν γίνεται για τον απλό λόγο ότι δεν έχει φρένα.

Μέχρι τώρα έμενα Παρίσι, ανώτατο όριο ταχύτητας 60 km/h, οδηγοί δέκα φορές πιο ασυνείδητοι και επικίνδυνοι απ'ότι οι Έλληνες και σε φρενάρισμα πανικού η μηχανή έκανε drift. Με 100 km/h δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει.

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    το Agusta μου φαινεται υπερβολικο...
    υπαρχει κι αλλη λυση εκτος απο το παπι για καθημερινη μετακινηση στην Αθηνα.

I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Drift με φρένο δε γίνεται αδερφέ...

Με συγχωρείς λάθος διατύπωση, δίπλωμα ήθελα να πω. Κι αυτό γιατί με μόνο το μπροστινό φρένο η μηχανή δεν σταματούσε.

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Ούτε το παπί έιναι τόσο πισώβαρο πια...

Η αλήθεια είναι οτι το agusta είναι το κατα κόρον μηχανάκι πόλης!

Καλοτάξιδο!
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
    το Agusta μου φαινεται υπερβολικο...
    υπαρχει κι αλλη λυση εκτος απο το παπι για καθημερινη μετακινηση στην Αθηνα.

Δηλαδή ένα Supersport?:wacko:
    Keep spamming!!!:a13:

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Για να καταλαβω δηλαδης...αν το παπι ειναι πισωβαρο τα σκουτερ τι ειναι?

Παρε ανθρωπε μου κανενα transalp,650gs η οτι ειναι σε αυτην την κατηγορια και ασε τα Supersport στο φυσικο τους περιβαλλον.

ps:Στην καφετερια εννοω ε?:wacko:
    Keep spamming!!!:a13:

ελα, αηδιες!!!

ξερω πολλους που κυκλοφορουν με ss στην πολη.
    ζουν αναμεσα μας

Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πιστέψτε με οδηγώντας τόσο καιρό στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι όπου οι δρόμοι είναι πιο στενοί, οι ταχύτητες οι μισές, ερχόμενος στην Ελλάδα, η Αθήνα μου φαίνεται πλέον μια τεράστια παιδική χαρά! Εμένα το κυρίως θέμα που με απασχολεί είναι κατα πόσο θα με δυσκολέψει η μεταπήδηση απο Cruiser σε superbike και αν θα ήταν καλύτερη η αγορά ενός supersport. Κι όσο για on - off. Η πρώτη μου σκέψη για μηχανή ήταν η Multistrada 1200. Και για ταξίδια κάνει και για πόλη και και και και..... Αλλά όταν ανοίγω το γκαράζ προτιμώ να χαμογελώ από το να είμαι... απλά βολεμένος με την αγορά μου. Έστω κι αν είναι Ducati...

δεν το ήξερες??? τα supersport για αυτό το λόγω έχουν φτιαχτει για να κυκλοφορούν μέσα στην πόλη, αλλιώς γιατί έχουν τόσο δυνατα φρένα???

τεσπα και γω αν μου περίσευαν χρήματα όχι μόνο θα έπαιρνα augusta, αλλά θα έπαιρνα και άλλα 10 μηχανάκια από όλους τους τύπους για να κυκλοφορούσα κάθε φορά με όποιο γουσταρα. πάντως δεν θα ισχυριζόμουν ότι η επιλογή μου να πάρω augusta και άλλα 10 μηχανάκια που καραγουστάρω είναι για μέσα στην πόλη γιατί έχουν δυνατά φρένα.

φίλε μου πάρε ότι γουστάρεις ποιο πολύ και εύχομαι ολόψυχα να ευχαριστηθείς την επιλογή σου όπου και να κυκλοφορείς αλλά μην μας τρελαίνεις κιόλας, τα supersport δεν είναι βολικά μηχανάκια , είναι μηχανάκια για πίστα και για καύλα

Πάντως οποιοδήποτε μηχανάκι 250 κυβικά και πάνω έχει καλύτερα φρένα, γκάζι και συμπεριφορά μέσα στην πόλη από την harley οπότε οι επιλογες είναι πολλές

κοιταξτε τι βλεπω εγω:

σαφεστατα και ολοι θελουμε την μηχανη που μας αρεσει περισσοτερο, ετσι κι ο DionK.
    μονον εκεινος ξερει σε ποιους δρομους θα κινηθει (ειπε Αθηνα αλλά μπορει το δρομολογιο να γραφει Μαρκοπουλο-Πορτο Ραφτη). οσοι εχουμε φαει την hardcore Αθηνα στη μουρη, ξερουμε πολυ καλα οτι ss για τον Κλεινον Αστυ δεν κανει! δεν βολευει μεσα στην κινηση, αυξημενη καναλωση, σερβις, αν γινει μια στραβη δεν το συζηταω καν... γενικα τα ss ειναι για αλλη χρηση. αλλά οκ. ολα ειναι σχετικα. για τον συγκεκριμενο ανθρωπο, μπορει να ειναι μια χαρα.
    επισης ειναι ανοητο να τρεχει το ιδιο θεμα σε δυο θρεντς :o

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. XTX tuning η αλλαγη μηχανης???
    από Steve_athens στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 330
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2010, 13:27
  2. Γνωμες για αλλαγη μηχανης ?
    από PortisHead στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2009, 21:08
  3. Προτάσεις για αλλαγή μηχανής
    από dim40 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2008, 21:10
  4. Αλλαγη μηχανης στο 3μηνο
    από Aero στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2007, 22:56
  5. Αλλαγή μηχανής
    από vaskgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2007, 00:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF