Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 189

Θέμα: Power Kit Gia Fmx650!!!!

Νάτος και ο άλλος ο έξυπνος... Μπέρδεψε το καπάκι της κεφαλής με την κεφαλή την ίδια..

Για να μαθαίνετε και 5 πράγματα, φλάντζα κεφαλής είναι ανάμεσα στον κύλινδρο και την κεφαλή. Εκεί δλδ που τελειώνει ο κύλινδρος και ξεκινάει η κεφαλή.

Η φλάντζα αυτή υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε όλα τα μηχανάκια από καταβολής μοτοσυκλετών και αυτή είναι που είναι κακοφτιαγμένη στα ΚΤΜ και χαλάει , με αποτέλεσμα όταν ζοριστεί λίγο το μηχανάκι τα καυσαέρια να διαρρέουν στον χώρο του ψυκτικού. Το ψυκτικό τότε βράζει και κάνει την πράσινη παρουσία του στον χώρο της μοτοσυκλέτας...

Αυτό που λέει ο φίλος είναι το καπάκι της κεφαλής και ουδεμία σχεση έχει φυσικά με την φλάντζα κεφαλής...

Επίσης να μην παρεξηγείτε τι λέμε. Πολλή φόρα πήρατε και δεν διαβάζετε καν τι σας γράφουν... Δεν είπα ότι το FMX είναι ανταγωνιστής του LC4, ούτε ότι κάποιος θα ταλαντευτεί αν θα πάρει το ένα ή το άλλο.

Απλά ότι με το πρώτο θα κάνει αυτά τα απλά πράγματα που το μηχανάκι υπόσχεται. με το δεύτερο απλά θα μάθει τι σημαίνει ΚΤΜ (Και Τώρα Μάστορα

Οπότε idi και λοιποί κομπλεξικοί, δεν είναι το θέμα αν το μηχανάκι είναι αξιόπιστο ή αν θα κρατήσει 3 χρόνια, λες και το ένα είναι 98% αξιόπιστο ενώ το άλλο 96% αξιόπιστο.

Το θέμα είναι ότι αν το ένα είναι 98% , το άλλο είναι 3% ... Ένας μπελάς σε δύο ρόδες. Πως να το κάνουμε δλδ;

Νέο μέλος

ok

εχω φμχ με 2000κλμ. εδω κ ενα μηνα μοιραζω τσαγια στα 400μ. το πηρα να ηρεμισω κ κοιτα τι βγηκε, ειναι κ τρενο. που να βαλω κ το κιτ. αντε να δουμε...σημερα παλι εσκισα ενα ψρ426. τι αλο να πω ρε παιδια. οποιοσ το χει ξερει. βιαστικατε να πειτε μαμακιεσ για το φμχ... απλα τα χοντα τα σκιζεισ κ ειναι αξιοπιστα ακομα. τα ευροπαικα αμα τα σπασ βγαζουν ζημιεσ. αμα τα ανοιγεισ σωστα ειναι αξιοπιστα, εκει ειναι η διαφορα. εγω θελω μηχανη οχι ψυγεια κ ψηφιακα. το εργαλειο ειναι να ναι κ αλητεια, με λιγα λογια ειναι η χαρλευ τον μοταρντ. αλο χαρλευ κ αλο βμψ τσοπερια. δεν συγκρινονται.
    mag

Ανήσυχο Μέλος...

Re: ok

Αρχικά δημιουργήθηκε από magon
    εχω φμχ με 2000κλμ. εδω κ ενα μηνα μοιραζω τσαγια στα 400μ. το πηρα να ηρεμισω κ κοιτα τι βγηκε, ειναι κ τρενο. που να βαλω κ το κιτ. αντε να δουμε...σημερα παλι εσκισα ενα ψρ426. τι αλο να πω ρε παιδια. οποιοσ το χει ξερει. βιαστικατε να πειτε μαμακιεσ για το φμχ... απλα τα χοντα τα σκιζεισ κ ειναι αξιοπιστα ακομα. τα ευροπαικα αμα τα σπασ βγαζουν ζημιεσ. αμα τα ανοιγεισ σωστα ειναι αξιοπιστα, εκει ειναι η διαφορα. εγω θελω μηχανη οχι ψυγεια κ ψηφιακα. το εργαλειο ειναι να ναι κ αλητεια, με λιγα λογια ειναι η χαρλευ τον μοταρντ. αλο χαρλευ κ αλο βμψ τσοπερια. δεν συγκρινονται.
    ΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ WR ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΑ 'ΧΕΙΣ ΠΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ KLX300R ME KONTO ΓΡΑΝΑΖΩΜΑ Σ' ΕΧΩ ΛΕΜΕ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΛΔ? ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FMX ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΣ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΕΔΩ:

ΤΟ FMX EINAI ΠΑΤΑΤΑ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΗ ΛΕΜΕ

οχου να πουμε μας επρηξες τα ουμπαλα, τραβα πιες κανα καφεδακι μεχρι το κολωνακι &ελα παλι

:wacko:
    "Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk

Και εσύ από τη Καλλιρόης περνάς;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Μιλαμε πηρα τον idi τηλεφωνο μολις εμαθα οτι τους πατας ολους.

Ειμαι τσατσονι και κατινα
    Ακου λεει η Χαρλευ του μοταρντ. Δηλαδη μονος σου σκαβεις τον λακκο σου .
    Ακου η Χαρλευ του μοταρντ.
    Πωπω ας με σβησει καποιος μοντ δεν μπορω να σταματησω να γραφω μαλακιες λεμε
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αν και έχω δηλώσει επανηλειμένως ότι είμαι οπαδός της Kawasaki και των Street-S.S μοτοσυκλετών,με 260χλμ που έχω κάνει μέχρις στιγμής στην Ε.Ο με το FMX μπορώ να πω ότι είναι ωραίο.Βέβαια έχει σκληρή σέλα,πέφτεις σε λακούβα και κλωτσάει σαν γαϊδαρος,μπορεί να έχει μόνο 38 άλογα αλλά έχει ωραία αίσθηση.Απο scooter και παπί στην πόλη είναι πολύ καλύτερο...Πας και χαλαρά καμιά εκδρομούλα εδώ κοντά για καφεδάκι με 1 στάση να ξεπιαστεί ο κώλος σου!Για κόντρες πέρνεις ένα ZX-636 και καθαρίζεις!!!(Μάλλον θα το πάρω με τον νέο χρόνο,αλλά όχι για κόντρες,δεν κάνω μαλακίες...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από downhill
    Αν και έχω δηλώσει επανηλειμένως ότι είμαι οπαδός της Kawasaki και των Street-S.S μοτοσυκλετών,με 260χλμ που έχω κάνει μέχρις στιγμής στην Ε.Ο με το FMX μπορώ να πω ότι είναι ωραίο.Βέβαια έχει σκληρή σέλα,πέφτεις σε λακούβα και κλωτσάει σαν γαϊδαρος,μπορεί να έχει μόνο 38 άλογα αλλά έχει ωραία αίσθηση.Απο scooter και παπί στην πόλη είναι πολύ καλύτερο...Πας και χαλαρά καμιά εκδρομούλα εδώ κοντά για καφεδάκι με 1 στάση να ξεπιαστεί ο κώλος σου!Για κόντρες πέρνεις ένα ZX-636 και καθαρίζεις!!!(Μάλλον θα το πάρω με τον νέο χρόνο,αλλά όχι για κόντρες,δεν κάνω μαλακίες...)
    Δεν διαφωνω οτι ειναι ενα τουλαχιστον τιμιο μηχανακι (αν και λιγο πιο ακριβο απ'οτι θα επρεπε).

Αλλα το παλικαρι απο πανω εχει καταντησει γραφικος.
    Για να μην πουμε και τιποτ'αλλο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Δεν διαφωνω οτι ειναι ενα τουλαχιστον τιμιο μηχανακι (αν και λιγο πιο ακριβο απ'οτι θα επρεπε).

Σαρακάκης Rules...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    XAXAXAXAXAXAX

MAGON MY MAN XAXAXAXAXA

XAXAXAX

XA
    AXAXXA

XAXAX

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    Α
    ΧΧΑ
    ΧΑ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος

Οπότε idi και λοιποί κομπλεξικοί, δεν είναι το θέμα αν το μηχανάκι είναι αξιόπιστο ή αν θα κρατήσει 3 χρόνια, λες και το ένα είναι 98% αξιόπιστο ενώ το άλλο 96% αξιόπιστο.

Το θέμα είναι ότι αν το ένα είναι 98% , το άλλο είναι 3% ... Ένας μπελάς σε δύο ρόδες. Πως να το κάνουμε δλδ;
    κομπλεξικοι εισαστε εσεις που ακομα και μια ΠΑΤΑΤΑ θα την διαφημησετε αν εχει τα σηματακια Honda πανω....

ασε που ακομα και αν ολα τα μηχανακια του κοσμου ηταν 3% αξιοπιστα και το FMX 98%....

ΠΑΛΙ FMX ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΟ FMX ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΤΑ... ΧΤ ΤΟΥ 1980ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ 2005 ΣΑΝ FUN MOTO(ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝ)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Τσακωθείτε με την ησυχία σας εδω....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop

Έχεις αναλογιστεί οτι σε έχουν για το π@@τσ@ και δεν κάθονται να ασχοληθούν καν μαζί σου; Πάντως πλάκα πλάκα ίσως χαραμίζεσαι και πρέπει να σκεφθείς σοβαρά την συμμετοχή σου στο πρωτάθλημα supermoto γιατί και μήχανάκι καλό και γρήγορο έχεις αλλά και οδηγάρα είσαι. Άμα βάλεις και το κιτάκι ποιος σε πιάνει μετά, θα κατέβεις στο πρωτάθλημα ταχύτητας να προσπερνάς κάτι φλώρους με χιλιάρια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thander

πάμε πάλι...

Πάμε λοιπόν να το αρμέξουμε πάλι...

Φλάντζα κεφαλής και βέβαια είναι αυτή που μπαίνει μεταξύ κυλίνδρου και κεφαλής, και εννοείτα ότι ΔΕΝ έχουν "όλα τα μηχανάκια από καταβολής κόσμου"!!!(αγαπητέ φίλε Πολυμήχανε)
    (έχω ένα μηχανάκι στο γκαράζ μου που δεν έχει, αν σε ενδιαφέρει...ψάξε λίγο να δεις)

Οι περιπτώσεις των LC με πρόβλημα στην φλάντζα κεφαλής είναι πραγματικά ελάχιστες, σε αντίθεση με το πρόβλημα στην κόλλα του καπακιού της κεφαλής, το οποίο εμφανίζεται συχνότατα.

Και τώρα επί της ουσίας, το LC είναι μηχανάκι φτιαγμένο για συγκεκριμένο σκοπό, όπου πραγματικά δεν έχει αντίπαλο, και όχι για φλώρους που το παίρνουν για να πηγαίνουν σκορτσαριστοί στην πόλη και να σκορπάει. Όποιος γουστάρει σπορ οδήγηση με μονοκύλινδρο πολιτικό μηχανάκι, και ΑΝΤΕΧΕΙ τα χρήματα που κοστίζει, το παίρνει και το καταφχαριστιέται για πολλές δεκάδες χιλιάδων χιλιομέτρων, και όταν το πουλήσει, ξαναπαίρνει γιατί του λείπει. Μην κάνουμε "κρεμαστάρια" όσα δεν είναι για την τσέπη μας...

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    θελω FMX λεμε
    και το θελω τωρα
    θα σας πατησω ολα τα χαρβαλα
    θα βαλω και κιτ
    6250+2000=8250ευρω
    35+13=48αλογα
    χωρις wp,brempo κλπ
    ρε ας το διαλα θα παρω το ΚΤΜ
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Έχετε ξεφύγει τελείως λέμε....

Το FMX δεν βγήκε για να ανταγωνιστεί το LC4 ή κάποιο άλλο SM ...

Είναι ένα μηχανάκι SM (ο όρος δεν παραπέμπει απαραίτητα σε αγώνες) που απευθήνεται σε κάποιον που δεν θέλει να καβαλάει ένα "άγριο" SM ή είναι κολλημένος με την Honda....

Τι φαγώνεστε τώρα...... δεν υπάρχει σύγκριση.....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. kserei kanenas gia to racing kit gia sv650 metatrophs se 800cc????
    από alexioannides στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 13:52
  2. power blade gia keihin
    από thander στο forum KTM
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2006, 12:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας